Braskamin Kalix 8kW
Braskamin Kalix 8kW Braskamin Kalix 8kW - Värmer 186m² Braskamin Kalix 8kW - Värmer 186m² Braskamin Kalix 8kW - Värmer 186m² Braskamin Kalix 8kW - Värmer 186m² Braskamin Kalix 8kW - Värmer 186m² Braskamin Kalix 8kW - Värmer 186m²
Rea

Braskamin Kalix 8kW - Värmer 186m²

Kraftigt byggd stor braskamin till ett fantastiskt pris. Kaminen har en nominell effekt på 8kW och värmer upp till 186m² yta. Kaminen väger 140kg vilket gör att den kan lagra och avge jämn värme under lång tid. Fri frakt!
I lager. Skickas inom 24 tim vardagar.
141-2-1
16 995,00 kr Just nu 8 488,00 kr

Braskamin Kalix - 8kW - Värmer 186m²

Kraftigt byggd stor braskamin till ett fantastiskt pris. Kaminen har en nominell effekt på 8kW och värmer upp till 186m² yta. Kaminen väger 140kg vilket gör att den kan lagra och avge jämn värme under lång tid. Fri frakt!
Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna

Braskamin Kalix

Kraftigt byggd braskamin till ett fantastiskt pris och med fri frakt. Kaminen har en nominell effekt på 8kW och värmer upp till 186m² yta.

Kraftig konstruktion

Mellanstor braskamin, men ändå kraftigt byggd med en nettovikt på hela 140kg. Billiga braskaminer har ofta betydligt lägre vikt, vilket beror på att tunnare/svagare material använts. En bra indikation på att en braskamin har en kraftig konstruktion är att jämföra vikten. En braskamin med hög vikt kan också lagra värme under längre tid.
Braskaminen Kalix passar utmärkt för att att värma en villa eller ett radhus. Lämplig för alla typer av bränsle: Ved, kol, briketter, torv. Anslutning till skorsten görs med standarddimension på skorsten, 150mm.

Kaminglas från japanska NEG.

Anslutning för rökkanal (på ovansidan): 150mm
Nominell effekt: 8kW
Verkningsgrad: >75%
Dimensioner: (Höjd x Bredd x Djup) 1103 x 598 x 438 mm
Nettovikt: 140kg
Uppvärmningsyta: Upp till 186m²
Maximal rekommenderad vedlängd: 42cm

Bygg din skorsten med modulbaserat skorstenssystem

outl1.se marknadsför ett komplett modulbaserat skorstenssystem till mycket attraktivt pris, ca 40-50% lägre pris än motsvarande system från en skorstensinstallatör. Våra skorstenar för braskaminer är av högsta kvalitet med 50mm isolering. Både in- och utsida är av rostfritt stål. Självklart CE godkända. För tekniska frågor kring installation av skorsten för braskamin, vänd dig till sotare eller skorstensinstallatör. outl1.se har inte expertkunskaper för installation och byggnation av skorsten.

Övrigt

1 års garanti. CE godkänd och uppfyller/testad enligt EN 13240. Monteringsanvisning på engelska.

Notera att på en av bilderna syns en skorstensmodul inkopplad. Denna anslutning ingår inte i köpet, utan finns som tillval bland vårt sortiment av modulskorstenar för braskaminer.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?