ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Rea
ergonomisk elrullstol
ergonomisk elrullstol Ergonomisk premium-elrullstol med litiumbatteri Ergonomisk premium-elrullstol med litiumbatteri Ergonomisk premium-elrullstol med litiumbatteri Ergonomisk premium-elrullstol med litiumbatteri Ergonomisk premium-elrullstol med litiumbatteri Ergonomisk premium-elrullstol med litiumbatteri Ergonomisk premium-elrullstol med litiumbatteri Ergonomisk premium-elrullstol med litiumbatteri Ergonomisk premium-elrullstol med litiumbatteri Ergonomisk premium-elrullstol med litiumbatteri Ergonomisk premium-elrullstol med litiumbatteri Ergonomisk premium-elrullstol med litiumbatteri Ergonomisk premium-elrullstol med litiumbatteri Ergonomisk premium-elrullstol med litiumbatteri

Ergonomisk premium-elrullstol med litiumbatteri

 • Max hastighet 14km/tim
 • Max användarvikt 180kg
 • Körsträcka upp till 45km
 • Motoreffekt 1000W (2x500W)
 • Batteri 24V/75Ah LG litiumbatteri
 • Elektroniskt justerbart sitthöjningssystem
 • Elektroniskt justering av sits, ryggstöd och fotstöd
 • Tvådelat fotstöd för möjlighet till olika höjdläge på benen
 • Gratis hemleverans!
I lager - Lämnar vårt lager inom 1-3 arbetsdagar.
131-1-11
39 988,00 kr Just nu 34 988,00 kr

Ergonomisk premium-elrullstol med litiumbatteri

 • Max hastighet 14km/tim
 • Max användarvikt 180kg
 • Körsträcka upp till 45km
 • Motoreffekt 1000W (2x500W)
 • Batteri 24V/75Ah LG litiumbatteri
 • Elektroniskt justerbart sitthöjningssystem
 • Elektroniskt justering av sits, ryggstöd och fotstöd
 • Tvådelat fotstöd för möjlighet till olika höjdläge på benen
 • Gratis hemleverans!

Ergonomisk och anpassningsbar elrullstol

Ergonomisk elrullstol med lättviktsram i aluminium. Denna elrullstol är vår värstingmodell när det gäller ergonomi och funktion och går att ställa in på alla sätt man önskar för att hitta en bekväm lösning för användaren. Rullstolen väger endast 81kg (exkl batterier) men orkar ändå bära 180kg. Stolen styrs med en lättanvänd elektronisk fjärrkontroll av det amerikanska märket CURTIS 75A. Har du svårt för att ta dig fram på egen hand, så är detta ett mycket bra hjälpmedel som ökar livskvaliteten. Tack vare att Outl1 köper in denna rullstol direkt från fabriken så har vi möjlighet att sälja den till en bråkdel av priset för vad andra märken kostar på marknaden.

Kraftfull litiumbatteri för längre körsträcka

Tack vare den generösa batterikapaciteten, som består av ett kraftigt LG litiumbatteri på 24V/75Ah, så tar man sig upp till hela 45km på en laddning. Litiumbatterier tål betydligt fler laddningar än blybatterier, och är dessutom mycket lättare. Laddningstiden för fullt batteri är 8-10 timmar. Observera att många butiker anger en betydligt längre körsträcka för samma batteristorlek för att locka till köp, med risk att göra dig som kund besviken då det ofta visar sig vara överdrivna förhoppningar.

Det kraftiga LG litiumbatteriet är en stor del av kostnaden på denna elrullstol, och den dyraste delen på hela rullstolen. Därav är priset på denna modell högre än motsvarande modeller med blybatterier.

Fordonet klassas som el-rullstol och kräver inget förarbevis. Rullstolen får framföras fritt utomhus, på cykelvägar och inne i köpcentrum. Batteriet laddas enkelt med den medföljande nätadaptern genom ett vanligt vägguttag. Rullstolen har 2 stycken 500W motorer, vilket ger en totaleffekt på 1000W, och luftfyllda däck med stötdämpning både fram och bak. Bakhjulen är 16 tums (40,6cm) däck och framhjulen 10 tum (25,4cm).

Lätt att anpassa

Maxhastigheten är inställbar upp till 14km/tim. Maxhastigheten för att backa är 3km/tim och även denna hastighet är inställbar. Detta gör att du kan begränsa hur fort du som mest vill kunna köra med rullstolen. Stolen är utrustad med elektromagnetiskt bromssystem för mjuk bromskraft och anpassning i lutningar. Detta gör att rullstolen aldrig accelererar i en nedförsbacke och inte riskerar att rulla bakåt i en uppförsbacke. Rullstolen kan ta sig upp för backar med upp till 12 graders lutning (beror på underlag och användarvikt) vilket är fullt tillräckligt för vanligt vardagsbruk. Den markfria gången är 8cm. Vändradien är 1m.

Rullstolen kan lätt ställas in för att hitta ett bekvämt och ergonomiskt läge för användaren. Den har ett elektroniskt justerbart sitthöjningssystem för att hitta en bra dekompression/tryckavlastning för personen som använder stolen. Denna S-modell (till skillnad mot standardmodellen EPW65) har även elektronisk justering av fotstöd, säte och ryggstöd och alla delar kan justeras separat eller tillsammans. Detta gör att du kan justera stolen till i stort sett fullt liggläge. Fotstödet är även tvådelat så att höger och vänster fot kan placeras i olika lägen. Armstöden är höj och sänkbara samt fällbara vilket gör det lättare att ta sig i och ur stolen. Nackstödet justeras in manuellt både i höjd och horisontal placering efter önskemål. Motorerna kopplas enkelt ur med en spak så att stolen kan puttas på manuellt.

Skillnader i premium-modellen jämfört mot standardmodellen

Denna premium modell har några uppgraderingar jämfört mot (den redan välutrustade) standardmodellen
1. Elektronisk justering av fotstöd, justera fötternas höjdläge separat eller tillsammans
2. Separat elektronisk justering av ryggstöd
3. Separat elektronisk justering av säte
4. Justerbar till närapå helt liggläge
5. Maximal hastighet 14km/tim (standardmodellens maxhastighet är 13km/tim)

Garanti och service

Elrullstolen kräver inget underhåll utöver rengöring. Vi lämnar 1 års garanti.

Lyfco

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
Andra tittar även på
 1. hopfällbar elrullstol
  Hopfällbar elrullstol
  12 988,00 kr Just nu 8 988,00 kr
 2. Hopfällbar elrullstol med litiumbatteri
  Hopfällbar elrullstol med litiumbatteri
  17 995,00 kr Just nu 12 988,00 kr
 3. Promenadscooter
  Promenadscooter EM42B
  17 995,00 kr Just nu 10 988,00 kr
 4. elrullstol
  Ergonomisk elrullstol med litiumbatteri
  34 988,00 kr Just nu 29 988,00 kr
 5. elektronisk rullstol
  Ergonomisk elrullstol
  27 988,00 kr Just nu 24 988,00 kr
 6. Promenadscooter för handikappade och rörelsehindrade
  Promenadscooter EMW33
  22 995,00 kr Just nu 16 988,00 kr
© 2021 outl1.se