ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Förlängningsbart bord i aluminium
Förlängningsbart bord i aluminium Förlängningsbart trädgårdsbord - Ljusterö Ljusterö förlängningsbart bord Förlängningsbart trädgårdsbord - Ljusterö Förlängningsbart trädgårdsbord - Ljusterö Förlängningsbart trädgårdsbord - Ljusterö Förlängningsbart trädgårdsbord - Ljusterö Förlängningsbart trädgårdsbord - Ljusterö Förlängningsbart trädgårdsbord - Ljusterö

Förlängningsbart trädgårdsbord - Ljusterö

Praktiskt förlängningsbart trädgårdsbord för 6-8 personer i underhållsfritt material.
Justerbar bredd 180-240cm.

I lager - Lämnar vårt lager inom 1-3 arbetsdagar.
151-1-18
6 988,00 kr

Förlängningsbart trädgårdsbord - Ljusterö

Praktiskt förlängningsbart trädgårdsbord för 6-8 personer i underhållsfritt material.
Justerbar bredd 180-240cm.

Förlängningsbart trädgårdsbord i underhållsfri aluminium

Förlängningsbart trädgårdsbord till uteplatsen i underhållsfri aluminium. Ljusterö har en stomme av svartlackerad aluminium med rejält tilltagna dimensioner. Benen är 60x60mm tjocka vilket gör bordet mycket hållbart och stabilt. Bordskivan är även den underhållsfritt aluminium. Den stora fördelen med aluminium är att det är ett otroligt tåligt material trots den lätta vikten. Många andra material som t ex polywood riskerar att få fettfläckar när du t ex spiller mat och inte är tillräckligt snabb att torka av bordet. Polywood har heller inte samma tålighet för värme utan får mycket lättare brännmärken av heta grytor etc. Med ett bord i aluminium som detta får du ett bord som är mycket mer långlivat och slitstarkt för vardagens alla måltider!

Många andra liknande bord på marknaden är byggda med tunnare dimensioner på stomme för att hålla nere priset, vilket kan göra bordet "rangligt". Var därför uppmärksam om dimensionerna på stommen inte framgår i produktspecifikationen.

Bord för 6-8 personer

Bordskivan i modellen Ljusterö kan snabbt ändras från 180 till 240cm längd. Iläggsskivan fälls automatiskt upp från mitten av genom endast ett handgrepp. Du drar bara ut den ena gavelsidan på bordet så fälls mittensektionen upp och sätter sig på plats automatiskt. Samma sak gäller när bordet ska fällas ihop. Detta betyder att man inte behöver vara 2 personer för att dra isär bordet, det går alldeles utmärkt att göra själv. Se demonstrationsvideon i bildspelet eller längst ner i produktbeskrivningen.

Bordet har en bredd på 97,5cm och höjden är 76,5cm.

För 6-10 personer.

Underhållsfritt material

Bordsskivan är i pulverlackerad aluminium. Materialet kräver till skillnad från trämöbler inget årligt underhåll, förutom att torka av med fuktig trasa. Bordet är perfekt för dig som inte vill börja våren med att slipa och olja dina trädgårdsmöbler. Plocka bara fram - och använd!

Enkel att montera

Den enda montering som krävs är att fästa benen. Det tar ca 5 minuter att montera bordet.

Förläng bordet på ett par sekunder

I videon nedan visar vi hur enkelt det är att förlänga och förminska bordet från 180 till 240cm - på bara några sekunder.

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

© 2021 outl1.se