Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Rea
Luftvärmepump 8.1kW
Luftvärmepump 8.1kW Luftvärmepump - inomhusdel Luftvärmepump - utomhusdel Fjärrkontroll till luftvärmepump

Luft/Luftvärmepump 8,1kW

Produktblad

 • Max värmeeffekt 8,1kW
 • Max kyleffekt 7,8kW
 • Klarar ner till -20 grader
 • Energiklass A++/A+
 • Värmer upp till 200m²
 • Follow-me funktion
 • SEER 6.8, SCOP 4.2
 • Rikstäckande installation till lågt fastpris som tillval
 • 5 års fabriksgaranti på kompressor
 • Kostnadsfri hemleverans

Förbokningspris! Ankommer i begränsat antal första halvan av december 2020. Förboka nu för kraftigt rabatterat pris jämfört mot att vänta till våren. Fakturan skickas efter leverans vid fakturabetalning.
103-7-6
15 995,00 kr Just nu 10 988,00 kr

Luft/Luftvärmepump 8,1kW

Produktblad

 • Max värmeeffekt 8,1kW
 • Max kyleffekt 7,8kW
 • Klarar ner till -20 grader
 • Energiklass A++/A+
 • Värmer upp till 200m²
 • Follow-me funktion
 • SEER 6.8, SCOP 4.2
 • Rikstäckande installation till lågt fastpris som tillval
 • 5 års fabriksgaranti på kompressor
 • Kostnadsfri hemleverans

Luft-luftvärmepump 8,1kW

Med denna luft/luft värmepump lämplig för utrymmen upp till 200m² kan du spara upp till 75% av energibehovet. Den maximala värmeeffekten är 8,1kW.

Detta är en vidareutvecklad version av en beprövad luftvärmepump med den senaste tekniken inom luftvärmepumpar.

Låg driftstemperatur

Denna Lyfco luftvärmepump är anpassad för nordiskt klimat och klarar temperaturer ner till -20 grader. De flesta billiga luftvärmepumpar i denna prisklass klarar bara -15 eller -10 grader. Värmepumpen har automatiskt avfrostningsfunktion. Vid eventuella strömavbrott återstartas pumpen automatiskt.

Renar luften

Värmepumpen är utrustad med ett effektivt filter som renar luften från dammpartiklar, pollen och föroreningar. Luften avfuktas även.

Massor av funktioner

Luftvärmepumpen är utrustad med en rad olika funktioner, såsom underhållsvärme (8 grader), fjärrkontroll med display, luftfilter, timer-funktion mm. Inomhusenheten har en stilren design där den inställda temperaturen visas på en diskret integrerad display.

På sommaren slår du med en knapptryckning om aggregatet till luftkonditionering, för att kyla luften.

WiFi-modul som tillval

Som tillbehör kan du beställa en WiFi-modul som gör att du kan styra din luftvärmepump från app i mobilen.

3D Follow-Me funktion

Inomhusenheten är utrustad med den senaste tekniken inom luftspridning. Luftdistributionen sker i tre dimensioner för att nå ut till hela rummet. Ställer du om till Follow-Me läge riktas komfortvärmen automatiskt till där du befinner dig i rummet. Detta gör att en ytterligare energibesparing kan uppnås.

Låg energiförbrukning

Värmepumpen har en låg energiförbrukning med energiklass A+ i uppvärmningsläge (A++ i kylläge) samt ett SCOP värde på 4.2 och SEER på 6.8. Kompressorn (Hitachi) med den senaste inverterteknologin och automatisk avfrostning bidrar till sänkta driftskostnader.

Låga priser genom köp direkt från fabrik

Äldre versioner av denna värmepump marknadsförs även nu i Sverige under andra varumärken, fast till ett betydligt högre pris. Tack vare att outl1.se köper denna luftvärmepump direkt från tillverkande fabrik i stor kvantitet helt utan mellanhänder, så kan vi utesluta grossist- och distributionsledet i värdekedjan. Detta gör att du som konsument ges möjlighet att köpa den sannolikt mest prisvärda luftvärmepumpen på marknaden till ett fantastiskt lågt pris. Dessutom av den allra senaste versionen.

Installation

Observera att denna luftvärmepump kräver installation av behörig kyltekniker. Rör och kabelpaket för anslutning mellan inomhusenhet och utomhusenhet ingår inte i priset, men kan beställas som tillval. Om längre rörlängd än 5 meter krävs rekommenderar vi att ni beställer rör och kabel av installatören.

Vibrationsdämpande fötter medföljer.

Låt oss installera din värmepump

Vi kan även installera din värmepump hemma hos dig, till ett av Sveriges lägsta priser. Läs detaljerad information om vår installationstjänst.
Notera att när vi installerar din värmepump ingår anslutningsrör, täckkanaler, och väggstativ i priset (värde totalt 1495kr).

Garanti

Vi lämnar 1 års garanti på hela värmepumpen. På kompressorn lämnas 5 års fabriksgaranti.

En av våra kunders installationer

En nöjd kund skickade in lite film på sin installation av den lite mindre modellen CS-35, så vi lägger upp den här :)

Information om köldmedium

Läckage av köldmedium bidrar till klimatförändringen. Köldmedium med lägre global uppvärmningspotential (GWP) skulle vid läckage ge upphov till mindre global uppvärmning än ett köldmedium med högre GWP. Den här apparaten innehåller ett köldmedium med GWP motsvarande 675. Det betyder att om 1 kg av köldmediet skulle läcka ut i atmosfären, skulle påverkan på den globala uppvärmningen vara 675 gånger högre än 1 kg CO2 under en hundraårsperiod. Försök aldrig själv montera isär produkten eller mixtra med köldmediekretsloppet. Rådfråga alltid en fackutbildad person.

F-gasförordningen (EU) 517/2014

Enligt F-gasförordningen (EU) 517/2014 som gäller fr.o.m. 2 januari 2015 ska installation av icke hermetiskt sluten utrustning, dvs. utrustning som inte tätats genom svetsning, hårdlödning eller liknande fast hopfogning och som innehåller fluorerande växthusgaser utföras av en, i enlighet med artikel 10 i förordning (EU) 517/2014, certifierad installatör. (Certifierade installatörer kan exempelvis sökas på www.incertonline.se)

Genom att beställa denna värmepumpsprodukt intygar du även att installationen kommer att utföras enligt gällande lagkrav och förbinder dig att anlita en, enligt (EU) 517/2014, certifierad installatör. Detta är också ett villkor för att garantin skall gälla.

Vi som säljare av sådan utrustning är skyldiga att samla in och lagra information(Installatörens certifikatnummer, namn och kvitto) om den installatör du väljer att använder dig av för installationen. Läs mer här om hur det går till.

Lyfco

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna
Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
© 2020 outl1.se