ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Rea
Duschkabin 120x80cm med massagesystem
Duschkabin 120x80cm med massagesystem Duschkabin med massagesystem, belysning och akrylkar Duschkabin med massagesystem, belysning och akrylkar Duschkabin med massagesystem, belysning och akrylkar Duschkabin med massagesystem, belysning och akrylkar Duschkabin med massagesystem, belysning och akrylkar Duschkabin med massagesystem, belysning och akrylkar Duschkabin med massagesystem, belysning och akrylkar Duschkabin med massagesystem, belysning och akrylkar Duschkabin med massagesystem, belysning och akrylkar Duschkabin med massagesystem, belysning och akrylkar Duschkabin med massagesystem, belysning och akrylkar Duschkabin med massagesystem, belysning och akrylkar Duschkabin med massagesystem, belysning och akrylkar

Duschkabin med massagesystem, belysning och akrylkar

 • Duschkabin 120x80cm
 • Profiler i stilren aluminium
 • Komplett paket med integrerad takdusch, handdusch, blandare och bottenventil i krom
 • Utrustad med datorpanel, bluetooth, fläkt, högtalare, radio och belysning
 • Integrerat massagesystem för ryggen
 • 6mm härdat säkerhetsglas
 • Höjd 215cm
 • Kabinkar i slitstark akryl
 • Gratis hemleverans
Inkommer i begränsat antal under första halvan av november 2020. Förboka nu för att försäkra dig om ett exemplar från denna sändning. Fakturan skickas efter leverans vid fakturabetalning.
206-1-30
10 995,00 kr Just nu 5 788,00 kr

Duschkabin med massagesystem, belysning och akrylkar

 • Duschkabin 120x80cm
 • Profiler i stilren aluminium
 • Komplett paket med integrerad takdusch, handdusch, blandare och bottenventil i krom
 • Utrustad med datorpanel, bluetooth, fläkt, högtalare, radio och belysning
 • Integrerat massagesystem för ryggen
 • 6mm härdat säkerhetsglas
 • Höjd 215cm
 • Kabinkar i slitstark akryl
 • Gratis hemleverans

Duschkabin med massagesystem, belysning och akrylkar

Stor, lyxig duschkabin med mängder av funktioner och inställningar som gör att du kan skapa dig ditt eget hemma-spa!
Duschen är utrustad med takdusch, handdusch och ett lyxigt ryggmassage-system i rostfritt stål. Du växlar enkelt mellan dessa med hjälp av duschens reglage.
Förutom olika duschfunktioner har kabinen även ytterligare lyxig utrustning som bluetooth, fläkt, högtalare, radio och belysning. Allt styrs via den inbyggda datorpanelen. En hylla i glas för hygienartiklar medföljer också.

En duschkabin gör att belastningen inte blir lika stor på ditt badrumsgolv och väggar som om du står och duschar direkt på golvet, vilket är bra vid t ex badrum med våtrumsmatta. Eller om man har ett kaklat badrum men vill minska vattenutrinningen från duschen.

Stilfull design och kvalitativa material

Duschkabinens profilmaterial är tillverkat i aluminium och har en tidlös design med en skjutdörr i klarglas med handtag i rostfritt stål. Den diskreta men exklusiva designen gör att kabinen passar in i de allra flesta badrum. Glaset är härdat, klart, säkerhetsglas och är 6mm tjockt. De allra billigaste duschväggarna på marknaden är endast 3-5mm, i de fallen brukar inte säljaren skriva ut glasets tjocklek i produktinformationen. På denna kabin är även kabintaket i härdat glas. Karet är tillverkat i slitstark vit akryl och har upphöjda anti-halk punkter. Akryl är ett material som är porfritt och ger en mjuk och len yta i karet, den släta ytan är också väldigt lätt att göra ren. Akrylen är också färgbeständig och har UV-motstånd och riskerar därför inte att tappa färgen och gulna med tiden, vilket kar tillverkat i t ex plast kan göra.

Den bakre väggen i kabinen är vitlackerad. Alla blandardetaljer och duschmunstycken är i stilenlig krom.

Duschkabinen är 215cm hög och 120cm bred och 80cm djup.

Härdat säkerhetsglas standard

Alla duschväggar och duschkabiner från Lyfco är tillverkade i härdat säkerhetsglas och uppfyller gällande säkerhetsstandard. Skulle en av duschväggarna gå sönder så faller glaset sönder i små, små bitar. Detta minskar risken för personskador avsevärt jämfört med vanligt glas som blir till långa vassa skärvor om det går sönder. Duschväggarnas hörn och kanter är dess ömtåligaste punkter. Om dessa stöts i vid hanteringen av väggarna så finns risk för att de går sönder, vilket inte omfattas av garantin. Man måste därför vara mycket varsam vid hanteringen och monteringen av duschväggarna.

Fri hemleverans

Då detta är en stor och otymplig produkt så bjuder vi på fri leverans direkt hem till dig.

Lyfco

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna
Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
Andra tittade även på
© 2020 outl1.se