Gummibåt för fiske
Gummibåt för fiske gummibåt Lyfco gummibåt Gummibåt montering - timelapse Gummibåt 320cm - Aluminiumdurk Gummibåt 320cm - Aluminiumdurk Gummibåt 320cm - Aluminiumdurk Gummibåt 320cm - Aluminiumdurk Gummibåt 320cm - Aluminiumdurk Gummibåt 320cm - Aluminiumdurk Gummibåt 320cm - Aluminiumdurk Gummibåt 320cm - Aluminiumdurk Gummibåt 320cm - Aluminiumdurk Gummibåt 320cm - Aluminiumdurk Gummibåt 320cm - Aluminiumdurk
Rea

Gummibåt 320cm - Aluminiumdurk

Gummibåt / "ribbåt" med hög kvalitet på material.
 • Längd 320cm
 • Bredd 152cm
 • Slitstark 1100 Denier, 0,9mm PVC
 • Durk av aluminium
 • Två bänkskivor av aluminium
 • Ihopfällbar - kan förvaras i små utrymmen
 • 5 års fabriksgaranti på PVC och 3 år på sömmar
 • Gratis hemleverans
I lager. Skickas inom 24 tim vardagar.
125-1-5
10 795,00 kr Just nu 8 688,00 kr

Gummibåt 320cm - Aluminiumdurk

Gummibåt / "ribbåt" med hög kvalitet på material.
 • Längd 320cm
 • Bredd 152cm
 • Slitstark 1100 Denier, 0,9mm PVC
 • Durk av aluminium
 • Två bänkskivor av aluminium
 • Ihopfällbar - kan förvaras i små utrymmen
 • 5 års fabriksgaranti på PVC och 3 år på sömmar
 • Gratis hemleverans
Lyfco

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna

Hybrid av gummibåt och ribbåt

Våra gummibåtar är en hybrid av gummibåt och ribbåt, där fördelarna från gummibåten och ribbåten kombinerats. Durken är av aluminium men är inte i ett stycke som på en ribbåt, utan går att montera isär. Kölen är V-formad - men med uppblåsbar gummibotten så att den ska gå att fälla ihop för enklare transport/förvaring och för att hålla nere vikten.

Material och uppbyggnad

Gummibåt / "ribbåt" med durk av aluminium. Aluminiumdurken ger ökad stabilitet och slitstyrka jämfört med enklare gummibåtar som har plast- eller trädurk. Båten är handgjord i PVC material av hög kvalitet. PVC-materialet är i 1100 Denier med 0,9mm tjocklek uppbyggd av flera lager vilket gör materialet mycket slitstarkt. I mitten finns ett polyesterskikt för att ge stabilitet och slitstyrka. Båda sidor är sedan täckta av PVC som skyddar mot nötning, klimat och yttre påverkan. Båten är kallsvetsad för hand med sömmar i fyra lager.

Lättmonterad gummibåt

Gummibåten går att monteras isär då bottenplattan består av flera aluminiumskivor som går att montera loss. Båten kan sedan förvaras på litet utrymme i medföljande förvaringsväska. Båten har 3 pontoner (diameter 42cm) , plus en uppblåsbar köl. Varje ponton har dubbla säkerhetsventiler vilket gör att två moment måste utföras för att tömma pontonen på luft, vilket ökar säkerheten. Den uppblåsbara V-formade kölen ger båten bättre sjöegenskaper än gummibåtar som saknar köl.

Se timelapse-videon bland bilderna som visar hur båten monteras.

Motoralternativ

Vi rekommenderar att båten används tillsammans med en elektrisk båtmotor. Det går självklart också att ansluta en bensinmotor, men då båten är mycket lätt fungerar den utmärkt som t.ex trollingbåt för fiske med hjälp av en ljudlös elektrisk utombordare. Maximal motoreffekt är 15hk.

Var uppmärksam när du köper gummibåtar och ribbåtar

Var observant: Många billiga gummibåtar säljs på nätet och på lågprisvaruhusen utan att säljaren uppger kvalitetsegenskaperna för PVC materialet i båten. Båten kan till det yttre på bild se liknande ut, men om återförsäljaren inte uppger Denier och materialets tjocklek beror det nästan alltid på att båten är tillverkad av material av låg kvalitet och du köper då en båt med dålig livslängd/hållfasthet och som endast duger till att användas som lekbåt eller badbåt - ett år eller två.

Tillbehör

Sittbänk av aluminium medföljer, liksom åror av aluminium, pump, lagningskit och förvaringsväska. Vi säljer också separat smuts/sol/vattenskyddande överdragsdukar för gummibåtar, samt elektriska båtmotorer som tillval.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?