stor rund loungegrupp i konstrotting
stor rund loungegrupp i konstrotting stor rund loungegrupp i konstrotting Loungegrupp i konstrotting - Eslöv Stor rund loungegrupp i konstrotting - 6 sittplatser Stor rund loungegrupp i konstrotting - 6 sittplatser Stor rund loungegrupp i konstrotting - 6 sittplatser Stor rund loungegrupp i konstrotting - 6 sittplatser Stor rund loungegrupp i konstrotting - 6 sittplatser Stor rund loungegrupp i konstrotting - 6 sittplatser Stor rund loungegrupp i konstrotting - 6 sittplatser
Rea

Stor rund loungegrupp i konstrotting - 6 sittplatser

 • Rund loungegrupp i handvävd konstrotting
 • Sittplats för 6 personer
 • Bord 80x80cm ingår
 • Svart konstrotting med mörkgrå sittdynor (ingår)
 • 3 st orangea prydnadskuddar medföljer
 • 15cm extra tjocka kuddar för ryggstöd
 • Gratis hemleverans

Slut i lager
166-1-30
10 495,00 kr Just nu 7 488,00 kr

Stor rund loungegrupp i konstrotting - 6 sittplatser

 • Rund loungegrupp i handvävd konstrotting
 • Sittplats för 6 personer
 • Bord 80x80cm ingår
 • Svart konstrotting med mörkgrå sittdynor (ingår)
 • 3 st orangea prydnadskuddar medföljer
 • 15cm extra tjocka kuddar för ryggstöd
 • Gratis hemleverans

Lyfco

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna

Rund loungegrupp i vävd konstrotting

Snyggt och exklusivt loungeset med rundad U-design i konstrotting av hög kvalitet. Loungesoffans totalbredd är hela 335 cm vilket gör att det är en optimal möbel och samlingsplats för alla typer av sociala tillställningar och fester. För tack vare soffans generösa storlek har den väl tilltagna sittplatser för hela sex personer. Med setet följer även ett runt fristående soffbord. Bordet är också tillverkat i konstrotting och är 80cm i diameter samt 42cm högt och har en 5mm tjock glasskiva av svart härdat glas. Mörkgrå sittdynor ingår (tjocklek 7cm), 15cm extra tjocka kuddar för ryggstöd, samt tre stycken orangea prydnadskuddar.

Loungegruppens dimensioner:
- Totalbredd soffa: 335cm
- Totaldjup soffa: 180cm
- Sitthöjd: 40cm
- Sittdjup: 67cm
- Soffans totalhöjd med ryggstöd: 75cm
- Bordets dimensioner: Diameter - 80cm, Höjd - 42cm

Dynor med avtagbar klädsel

Dynornas ytterklädsel kan tas av (öppnas med dragkedja) och tvättas vid behov.

Loungemöbler av hög kvalitet

Konstrotting är mycket väderbeständigt, och utemöblerna kan stå ute i princip året runt. Rottingen är behandlad och vattenavvisande. Det kan vara bra att täcka över loungemöblerna vintertid. Dynorna bör man dock ta in när det regnar.

Det man ska tänka på när man köper utemöbler i konstrotting är att det finns två vanliga sätt att fuska med kvalitén för att göra den billig, vilket ofta hittas i lågprisbutikerna. Det ena är att använda fuskväv, dvs ej väv utan plast som ser ut som att den är vävd men är i själva verket i ett stycke. Vissa butiker kallar det formgjuten konstrotting. Förutom att det ser ut att vara (och är) "billigt ut" så ger det inte heller samma dynamik i möbeln. Det andra sättet är att väva rottingen glest. Då ser det ut som att möbeln är halvt genomskinlig. Inte så snyggt, men blir billigare att tillverka. Vi har valt att inte alls sälja dessa typer av billiga loungeset.

Våra loungemöbler är handvävda.

Vi köper in detta loungeset direkt från fabrik, helt utan mellanhänder. Detta gör att vi kan hålla attraktiva priser, trots att loungemöblerna är handvävda i material av hög kvalitet.

Fri hemleverans

Detta är en ganska stor loungegrupp. Vi bjuder därför på kostnadsfri hemleverans, hela vägen hem till dig (ej till utlämningsställe).
Loungegruppen levereras omonterad.

Presentationsvideo av detta loungeset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?