Kundtjänst: support@outl1.se

Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis expressfrakt vid order över 1500kr!

Airboard Hoverboard

17 artiklar

per sida

17 artiklar

per sida

Vad är en airboard?

Ordet airboard är hämtat från filmerna "Tillbaka till framtiden" men svävar inte ovanför marken, som i filmen. Istället är det som kallas airboard vanligtvis en självbalanserande skoter med två hjul. Man står på brädan och lutar sig försiktigt framåt eller bakåt för att öka och minska farten. Genom att ståbrädan är delad i två delar kan man luta enbart den ena sidan för att på så vis svänga. En airboard kallas även hoverboard eller smartboard.

Viktigt om airboard

Det finns många airboards på marknaden, med olika kvalitet. Många billiga hoverboards som säljs i Sverige, samt nästan uteslutande på internationella webshoppar är ej CE godkända och kan vara farliga, samt att garanti vanligtvis saknas. Vissa billiga hoverboards använder även komponenter av låg kvalitet för att hålla nere priset, men som gör att kvaliten är undermålig.

Observera att det inte från utsidan eller på bild går att se skillnaden mellan en airboard av låg kvalitet, och en Lyfco airboard av hög kvalitet.

Förutom att samtliga komponenter på insidan som gyro, styrsystem, hjul, motorer, batteriladdare etc. kan vara av låg kvalitet, är nästan alltid batteriet av låg kvalitet, då det är en dyr del av produkten. Många tillverkare använder exempelvis piratkopierade Samsung-batterier som är mycket svåra att se skillnad på (men det går). Från de internationella sajterna där du saknar svensk reklamationsrätt och där säljaren inte är bryr sig om sitt varumärke kan du räkna med att ett "Samsung-batteri" nästan uteslutande är falskt.

Även många svenska återförsäljare säljer ovetande billiga hoverboards som innehåller piratkopierade Samsungbatterier då dom blivit lurade av tillverkaren. Ett piratkopierat Samsung-batteri kan även vara farligt, och i värsta fall börja brinna då det vanligtvis är av lägsta tänkbara kvalitet - även betydligt sämre än t.ex namngivna kinesiska batterier av bättre kvalitet.
Genom att vi på outl1.se valt att endast beställa hoverboards med samtliga komponenter av den högre kvalitén samt original Samsung-batterier, blir vårt inköpspris ca 30% högre än om vi hade valt billiga komponenter eller olagliga piratkopior. Exempelvis är prisskillnaden mellan ett Samsung originalbatteri, och ett Samsung piratkopierat batteri ca 200-250kr.

Lyfco airboard

Genom att vi på outl1 köper in Lyfco airboard i stor kvantitet direkt från fabrik och säljer med låg marginal, kan vi hålla betydligt lägre priser - trots högsta kvalitet, och där alla tillval ingår!

Lätt att lära sig

Denna hoverboard är mycket exakt i styrningen, och lätt att lära sig.