Kundtjänst: support@outl1.se

Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis expressfrakt vid order över 1500kr!

Skivstångsset och träningsbänkar

9 artiklar

per sida

9 artiklar

per sida

Rejäla skivstångsset till fabrikspriser

På outl1.se hittar du prisvärda skivstångsset långt under priset vad motsvarande skivstång och träningsbänk kostar i gymbutiken. Vi köper alla skivstänger, träningsbänkar och vikter direkt från fabriken, utan mellanhänder vilket gör att vi kan hålla nere priset.

Stora träningsbänkar anpassade för Norden

Många billiga skivstångsset som säljs i Sverige inkluderar för små träningsbänkar som ej är anpassade för lite längre personer. Orsaken är att de flesta träningsbänkar tillverkas i Asien där genomsnittslängden är betydligt kortare än i Sverige. Outl1.se säljer stora träningsbänkar som passar både långa och korta användare. Outl1.se har också lagt stor vikt vid att greppet ska vara tillräckligt brett, precis som på gymet där stora träningsbänkar vanligtvis används. Jämför gärna med andra träningsbänkar på marknaden. Är du osäker - köp inte en träningsbänk om måttangivelser saknas, eftersom du inte kan se på en bild hur stor en bänk är.

Träningsbänk i kraftig konstruktion

Våra träningsbänkar är i huvudsak tillverkade av minst 50x50mm fyrkantsjärn för att hållbarheten ska vara tillräcklig för de krafter träningsbänken utsätts för vid träning. Jämför du med andra billiga skivstångsset så kommer du märka att butikerna ofta inte anger dimensionerna på konstruktionen. Det brukar vara ett tecken på att tunnare material använts.

Viktskivor till skivstänger

Det finns flera typer av viktskivor för skivstänger. I de billigaste paketen har vi valt att arbeta med betongfyllda plastvikter med 25mm hål för att hålla nere priset. För våra lite dyrare skivstångsset paket används gjutjärnsvikter med håldiameter 50mm. Båda dessa dimensioner är standardmått, så du kan enkelt komplettera med mer vikter senare.

Skivstång med olympiska mått

Vårt prisvärda Gladiator-paket innehåller en skivstång med olympiska mått. En skivstång med olympiska mått kan även användas för många andra övningar och är tillräckligt hållbar för tyngre övningar. Den olympiska skivstång vi säljer är 220cm lång och klarar vikter upp till 400kg vilket är tillräckligt för de allra flera.

Fri snabb hemleverans

Skivstänger och träningsbänkar är tunga och otympliga paket som är svåra att få plats med i en vanlig personbil. Därför levereras alla skivstångsset från outl1.se snabbt och fraktfritt hem till din dörr (ej utlämning på postombud) vid en med dig överenskommen leveranstidpunkt. Vanligtvis tar leveransen bara 1-2 dagar från vårt lager utanför Stockholm.