ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Rea
Rottingmöbler
Rottingmöbler Utebord i konstrotting

Matgrupp konstrotting - Dalarö

Stilig matgrupp för 6 personer i vävd konstrotting av hög kvalitet. 6 stolar och 1 bord ingår. Dynor ingår. Kostnadsfri hemleverans
I lager - Lämnar vårt lager inom 1-3 arbetsdagar.
151-5-2
8 995,00 kr Just nu 5 488,00 kr

Matgrupp konstrotting - Dalarö

Stilig matgrupp för 6 personer i vävd konstrotting av hög kvalitet. 6 stolar och 1 bord ingår. Dynor ingår. Kostnadsfri hemleverans

Snygg matgrupp i vävd konstrotting

Stilig matgrupp för utomhusbruk i vävd konstrotting. Bord samt 6st stolar ingår. Bordet är 150cm långt och har en 5mm tjock glasskiva av tempererat svart glas. Rottingen är handvävd i tät mörkbrun väv. Dynor ingår (tjocklek 5cm) i denna grupp.

Matgrupp av hög kvalitet

Konstrotting är mycket väderbeständigt, och soffan kan stå ute i princip året runt. Rottingen är behandlad och vattenavvisande. Det kan vara bra att täcka över loungegruppen vintertid. Dynorna bör man dock ta in när det regnar.

Det man ska tänka på när man köper utemöbler i konstrotting är att det finns två vanliga sätt att fuska med kvalitén för att göra den billig, vilket ofta hittas i lågprisbutikerna. Det ena är använda fuskväv, dvs ej väv utan plast som ser ut som att den är vävd men är i själva verket i ett stycke. Vissa kallar det formgjuten konstrotting. Förutom att det ser (och är) "billigt ut" så ger det inte heller samma dynamik i möbeln. Det andra sättet är att väva rottingen glest. Då ser det ut som att möbeln är halvt genomskinlig. Inte så snyggt, men blir billigare att tillverka. Vi har valt att inte alls sälja denna typ av möbler.

Vi köper in denna matgrupp direkt från fabrik, helt utan mellanhänder. Detta gör att vi kan hålla attraktiva priser, trots att möblerna är handvävda i hög kvalitet.

Exakta dimensioner

Bord: 150cm långt, 90cm djupt och 76cm högt.
Stolar: 51cm bred, 62cm djup och 94cm höga.

Fri hemleverans

Detta är en mycket stor möbelgrupp, så vi bjuder på kostnadsfri hemleverans.

Lyfco

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna
Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
© 2020 outl1.se