ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Betalning

Hur betalar jag?

Du betalar din order vid beställningstillfället i vår kassa online. Vi använder för din trygghet Klarna som betalningsleverantör. Det gör att du kan välja att betala din order med konto-/kreditkort, delbetalning/avbetalning, faktura i efterskott eller internetbank direkt.

Kvitto

Vi köp från Klarna får du ett kvitto från Klarna. I andra fall kan orderbekräftelsen du får från oss användas som kvitto. Orderbekräftelsen mailas ut från oss direkt efter orderläggning. Din orderbekräftelse eller Klarnakvitto gäller som garantibevis.

Jag vill betala med faktura men kan ej välja faktura i butiken. Varför?

Tyvärr beror detta på att Klarna inte godkänner ditt köp för faktura. Detta beror bl.a på Klarnas kreditprövning av dig som kund, och är ingenting vi kan påverka. Men du är välkommen att slutföra köpet med kortbetalning eller direktbetalning istället.

Jag får ett felmeddelande att det inte går att betala. Varför?

Detta beror vanligtvis inte på ett fel på vår hemsida, utan ett tillfälligt fel i Klarnas system, eller i din bank. Prova slutföra köpet om några timmar för att se om det fungerar då. Fungerar det fortfarande inte så kontakta oss så ska vi undersöka saken.

© 2021 outl1.se