ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Om outl1.se

 

På outl1.se hittar du produkter av hög kvalitet till 40-70% lägre priser än motsvarande produkter i butik. Vi levererar fraktfritt (ordervärde >1500kr) inom hela Sverige.

Vår affärsidé

"Priset är inte allt" sägs det.
Men handen på hjärtat - visst har det betydelse.

Därför erbjuder Outl1.se produkter med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser genom att köpa in varorna direkt från fabrik utan mellanhänder. Vi säljer på nätet med låga marginaler utan dyra butikslokaler. Våra priser ska alltid vara lägre än konkurrenternas, och vi erbjuder därför 110% prisgaranti. Läs mer om vår prisgaranti. Vi besöker regelbundet de flesta av våra leverantörer.

Leverans från eget lager

outl1.se levererar dina varor fraktfritt (*ordervärde>1500kr, observera att ortstillägg på 499kr dock kan tillkomma utanför speditörernas ordinarie rutt) så fort det bara går direkt från vårt eget lager utanför Stockholm. Under högsäsong april-juni är leveranstiden lite längre än vanligt, det betyder att varan lämnar vårt lager inom 1 till 8 arbetsdagar eftersom det är högt tryck både på vår personal och på våra transportörer.

Handla tryggt på nätet

Vi är ett helsvenskt företag vilket innebär att du får 14 dagars öppet köp samt en svensk produktgaranti som du verkligen kan lita på. Om inget annat nämns i produktbeskrivningen erbjuder vi 1 års garanti på samtliga varor.

Köp tunga varor online

Många av de varor vi säljer är mycket tunga och besvärliga att själv frakta hem om du istället skulle köpa dem i butik. För att underlätta ditt köp skickar vi alltid tunga (20kg eller mer) varor fraktfritt direkt hem till din dörr, så att du slipper krångliga varutransporter. Mindre försändelser skickas antingen hem, eller till ditt närmaste ombud.

Betala hur du vill

För betalning samarbetar vi med Klarna. Det gör att du kan välja att betala med kort, internetbank, avbetalning eller faktura i efterhand. Du väljer betalningsalternativ i kassan.

Egen serviceverkstad i Sverige

För din trygghet har vi egen serviceverkstad i Sverige. Det innebär att vi snabbt kan åtgärda reklamationer och garantiärenden utan att din vara behöver skickas utomlands, som hos många utländska butiker.

Om företaget

Outl1.se drivs av Arc E-commerce AB med organisationsnummer 556945-4274. Vårt kontor, showroom och lager finns i Haninge, strax söder om Stockholm.

Arc E-commerce AB ägs till 51% av BHG Group AB.

Vår adress

Vår postadress är:
Arc E-commerce AB
Box 3124
13603 Haninge

Bankgiro: 504-9416

 

 

© 2021 outl1.se