ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Köpvillkor

Åldersgräns
För att handla på outl1.se måste du ha fyllt 16 år enligt konsumentverkets riktlinjer. Om du är under 18 år behöver du målsmans godkännande.
Dina personuppgifter
outl1.se värnar om din integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är outl1.ses målsättning att följa alla vid var tid gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Genom godkännande av dessa Köpvillkor samtycker du som kund till outl1.ses behandling av personuppgifter enligt vår GDPR policy.

Vi förbinder oss att inte på något sätt lämna ut eller sälja vidare de personuppgifter som vi inhämtar från våra kunder. Vi inhämtar bara den information som vi behöver för att kunna behandla din order och informationen används bara av oss själva samt de partner vi använder för att kunna genomföra köpet. Exempel på partners är PSP (Payment Service Provider) och Kreditgivare samt banker. I vårt fall Klarna AB.
Priser
Alla priser i vår butik visas inkl. moms. I kassan och på ditt kvitto visas även ingående moms.
Fraktpriser
Alla ordrar med ett värde över 1500kr levereras helt fraktfritt. Mindre beställningar med ordervärde under 1500kr debiteras en enhetsfrakt om 99kr oavsett antal varor, vikt eller ordervärde. För hemleverans gäller fri frakt (alt frakt 99kr vid order <1500kr) vid ett utkörningstillfälle per order. Samtliga fraktpriser gäller för transporter inom Sverige, observera dock att ett ortstillägg på 499kr kan tillkomma vid frakt till orter utanför speditörernas ordinarie rutter.
Transport
Se våra villkor för transport.
Outlösta paket
Se våra villkor för transport.
Betalning
Du betalar din order vid beställningstillfället i vår kassa online. Vi använder för din trygghet Klarna som betalningsleverantör. Det gör att du kan välja att betala din order med konto-/kreditkort, delbetalning/avbetalning, faktura i efterskott eller internetbank direkt.
Läs mer om att betala på Outl1.se.
Ångrat köp
Se våra villkor för att ångra ditt köp.
Reklamationer
Se våra villkor för reklamation.
Garanti
Se våra garantivillkor.
Transportskador
Se våra villkor för transport.
Särskilda villkor vid vissa s.k. gratisvaror
Vid vissa tillfälle kan outl1.se erbjuda gåvor, t.ex vid köp över ett visst belopp eller vid köp av en viss vara. Sådana varor som tillkommit kunden som gåva, kan inte reklameras och tillfaller kunden utan reklamationsrätt eller garanti.
Detaljförbättringar/förändringar från fabrik
Vi strävar alltid efter att hålla våra produkter i absolut toppkvalitet, både vad gäller funktion och design. Därför jobbar vi ständigt tillsammans med våra fabriker för att göra förbättringar och förändringar i produkterna för att hålla dem på en hög standard, så att du som kund ska få den bästa möjliga upplevelsen av produkten. Små ändringar gällande t ex design på knappar, reglage, små färgändringar mm som ej överensstämmer med den senast uppdaterade bilden på hemsidan kan därför förekomma. Vi uppdaterar alla bilder så fort det är möjligt efter att dessa eventuella ändringar sker.
Tvist
outl1.se följer alltid svensk lagstiftning. I händelse av tvist följer outl1.se alltid Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Vid en nationell tvist hänvisar vi till Allmänna Reklamationsnämnden. I övriga fall så finns Europeiska Kommissionens online-plattform (ODR) att tillgå för tvistlösning. Mer information gällande lösningar finner ni på ODR's hemsida. https://webgate.ec.europa.eu/odr/
Force Majeure
Outl1.se är inte ansvariga för skada eller försening som beror på lagbud, myndighetsåtgärd, mobilisering, krigshändelse, beslag, valutarestriktion, systemfel, fel eller inskränkningar i leveranser från underleverantörer, strejk, lockout, bojkott, blockad eller annan liknande omständighet som antingen hindrar eller försvårar outl1.se:s fullgörande i sådan grad att det ej kan ske annat än till onormalt hög kostnad.
© 2021 outl1.se