ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Om våra produkter och priser

Här hittar du svar på några vanliga frågor om våra produkter och priser.

Om våra produkter

Jag behöver måttet på...

Alla mått som vi har på produkter, framgår i produktbeskrivningen och specifikationerna på produktsidan. Vi kan tyvärr ej packa upp montera och mäta olika andra mått på begäran, då produkterna lagerhålls nedmonterade och förberedda för utleverans.

Levereras varorna färdigmonterade?

De flesta produkter kommer av transportskäl delmonterade, om inte annat framgår i produktbeskrivningen. Enklare slutmontering krävs - kan liknas vid IKEA.

Vad är det för produkter som ligger i fyndhörnan?

Det är ofta inget fel på de varor som läggs i vår fyndhörna. Vissa varor är helt som nya men har exempelvis skadad förpackning eller mindre kosmetiska avvikelser. Även defekta varor kan finnas i fyndhörnan. Samtliga varor som finns i fyndhörnan är genomgångna och funktionstestade av oss. Anledningen till att de betraktas som fynd framgår tydligt i produktbeskrivningen av respektive fyndvara.

Vi garanterar om inget annat anges att våra fyndprodukter fungerar felfritt. För funktionellt felfria varor lämnar vi full garanti som ny vara av samma modell.

Anledningarna till att de är fyndvaror beror vanligtvis på skadat emballage, kosmetiska fel, begagnad vara (kund har provat produkten, ångrat köpet och lämnat tillbaka) mm.

Ingen specialdesign

Vi specialdesignar inga produkter och kan endast erbjuda de lösningar/utseenden som finns på hemsidan. Vilket är en av anledningarna till våra prispressade priser.

Undantag från detta är om du driver en större verksamhet och behöver ett mycket stort antal varor av samma sort med en viss design eller funktion. Kontakta då sales@outl1.se för prisinformation.

Vi strävar alltid efter att hålla våra produkter i absolut toppkvalitet, både vad gäller funktion och design. Därför jobbar vi ständigt tillsammans med våra fabriker för att göra förbättringar och förändringar i produkterna för att hålla dem på en hög standard, så att du som kund ska få den bästa möjliga upplevelsen av produkten. Små ändringar gällande t ex design på knappar, reglage, små färgändringar mm som ej överensstämmer med den senast uppdaterade bilden på hemsidan kan därför förekomma. Vi uppdaterar alla bilder så fort det är möjligt efter att dessa eventuella ändringar sker.

Om våra priser

Inga dolda avgifter

Alla priser i vår butik visas inkl. moms. I kassan och på ditt kvitto visas även ingående moms. Vi lägger inte till några sk. "expeditionsavgifter" eller andra dolda avgifter.

Fraktpriser

Alla ordrar med ett värde över 1500kr levereras helt fraktfritt. Mindre beställningar med ordervärde under 1500kr debiteras en enhetsfrakt om 99kr oavsett antal varor, vikt eller ordervärde. För hemleverans gäller fri frakt (alt frakt 99kr vid order <1500kr) vid ett utkörningstillfälle per order. Samtliga fraktpriser gäller för transporter inom Sverige.

Vi prispressar marknaden

Vi kan prispressa marknaden eftersom vi inte använder mellanhänder såsom varumärkesägare, distributörer och grossister. Vi har inte heller dyra butiker, visningslager eller gör hembesök. Du kan endast köpa varor från oss online, via vår hemsida. Många av våra leverantörer tillverkar även produkter åt några av världens mest kända varumärken. Allt för att kunna erbjuda dig marknadens lägsta priser på kvalitetsprodukter.

Hur länge gäller priset som står på hemsidan?

Vi kan tyvärr ej garantera hur länge kampanjen/priset kommer att sträcka sig, utan du får hålla koll på detta via hemsidan då vi använder oss av just nu priser.

Priserna på hemsidan ändras kontinuerligt och gällande pris beror på förändringar av en mängd faktorer så som tillfälliga kampanjer, valutakurser, inköpspriser mm, så håll utkik. Det pris som gällde den dag du lägger ordern gäller. Likaväl som att vi aldrig kommer att höja ett pris i efterhand, så kan vi inte heller sänka det.

Kan jag få ytterligare rabatt?

Vi har tyvärr ej möjlighet att ge rabatter utöver de priser som anges i butiken, då vi redan pressat våra priser till max och säljer med låg marginal.

© 2021 outl1.se