Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis expressfrakt vid order över 1500kr

Rea
Billig elgolfvagn
Billig elgolfvagn Elgolfvagn Elgolfvagn - Aluminiumram - Lyfco E1 Elgolfvagn - Aluminiumram - Lyfco E1 Elgolfvagn - Aluminiumram - Lyfco E1 Elgolfvagn - Aluminiumram - Lyfco E1

Elgolfvagn - Aluminiumram - Lyfco E1

Denna elgolfvagn med aluminiumram av hög kvalitet och ett fantastiskt lågt pris gör golfen både enklare och roligare. Den bär upp till 15kg packning runt golfbanan åt dig.
  • Kraftfullt 36Ah blybatteri
  • Klarar upp till en 36-hålsbana på en laddning
  • Stark Linix 200W, mycket tystgående motor
  • LED-display
  • Fri frakt!
Slut i lager
106-1-1
5 995,00 kr Just nu 3 988,00 kr

Elgolfvagn - Aluminiumram - Lyfco E1

Denna elgolfvagn med aluminiumram av hög kvalitet och ett fantastiskt lågt pris gör golfen både enklare och roligare. Den bär upp till 15kg packning runt golfbanan åt dig.
  • Kraftfullt 36Ah blybatteri
  • Klarar upp till en 36-hålsbana på en laddning
  • Stark Linix 200W, mycket tystgående motor
  • LED-display
  • Fri frakt!

Elgolfvagn med aluminiumram

Elgolfvagn med aluminiumram av hög kvalitet, snygg design och ett kraftfullt 36Ah batteri, till ett pris som är lägre än vad många golfvagnar helt utan elmotor kostar.

Lyfco E1 gör golfen både enklare och roligare. Elgolfvagnen bär din golfbag runt golfbanan åt dig, så att du kan koncentrera dig på golfen och sällskapet, istället för att slita ut armar och rygg.

Om produkten

Lyfco E1 fälls snabbt och enkelt ihop med två snabbkopplingar. Vill man att den ska bli ännu mindre kan man även ta av hjulen, som också tas loss med en clip-on koppling.
E1(Pb) är utrustad med en 200W tyst elektrisk DC motor från Linix. Det kraftiga batteriet på 36Ah gör att golfvagnen klarar upp till en 36-håls bana på en laddning. En separat batteriväska, som gör att du enkelt kan lyfta ur batteriet vid t.ex laddning, medföljer. Den elektriska golfvagnen har underhållsfria, gummibeklädda lågprofil-hjul som lätt tar sig runt på golfbanan. På vagnens integrerade LED-skärm kan du se bl a hastighet som är vald.

Låg vikt

Lyfcos elektriska golfvagn E1 har en ram av aluminium och väger utan batteri endast ca 9kg. Det löstagbara batteriet, som sitter i en separat bärväska som enkelt lyfts ur, väger 9kg. Det gör att elgolfvagnen är mycket lätt att t.ex lasta i en bil då båda delarna väger under 10kg/st.

Tillbehör

I samband med köp av elgolfvagn erbjuder vi ett kraftigt rabatterat tillbehörspaket som innehåller scorecardhållare och paraplyhållare.

Garanti, instruktionsbok och reservdelar

Vi lämnar 24 månaders garanti på golfvagnens ram och 12 månader garanti på styrsystem, motor och växellåda. Outl1.se lagerhåller reservdelar. Produkten levereras med instruktionsbok på svenska.

Om körsträcka

Exakt hur många hål du kan köra på en laddning beror på en mängd olika faktorer, såsom körsätt, vikten på dina golfklubbor, underlaget på golfbanan - och även hur stor golfbanan är. Vi kan därför inte att lämna garanti på att golfvagnen klarar 36 hål oavsett förutsättningar, utan uppgiften är en fingervisning under optimala förhållanden. Detsamma gäller för alla batteridrivna produkter där en räckvidd eller användningstid anges, som t ex mobiltelefoner, datorer mm.

Om batteriet skulle ta slut under en längre golfrunda så kan golfvagnen självklart rullas som en helt vanlig golfvagn, eftersom hjulen är frikopplade från motorn när denna är avstängd.

Lyfco

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna
Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
© 2020 outl1.se