ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Rea
Disko-modul till utekök
Disko-modul till utekök Diskho-modul till utekök Diskho-modul till utekök Diskho-modul till utekök Diskho-modul till utekök Diskho-modul till utekök Diskho-modul till utekök Diskho-modul till utekök Diskho-modul till utekök Diskho-modul till utekök Diskho-modul till utekök Diskho-modul till utekök Diskho-modul till utekök

Diskho-modul till utekök

Diskho-modul till utekök i rostfritt stål.
  • Kran, kopplingar och slangar för kallvatten ingår
  • 2 förvaringsskåp undertill
  • Hela skåpet, bänk, sidoväggar etc är i rostfritt stål
  • Gratis hemleverans!
I lager - Lämnar vårt lager inom 1-3 arbetsdagar.
127-2-22
6 995,00 kr Just nu 5 995,00 kr

Diskho-modul till utekök

Diskho-modul till utekök i rostfritt stål.
  • Kran, kopplingar och slangar för kallvatten ingår
  • 2 förvaringsskåp undertill
  • Hela skåpet, bänk, sidoväggar etc är i rostfritt stål
  • Gratis hemleverans!

Diskho till utekök

Det här är kanske ett av de absolut mest funktionella och bekvämaste tillbehören till ditt utekök. Vem har inte tröttnat på att släpa in alla kladdiga grilltänger och annan disk som droppar grillolja på golvet på vägen in? Med den här smarta diskho-modulen till gasolgrillen New Orleans kan du skölja av verktygen utomhus direkt när du grillat färdigt! På så sätt kan du fortsätta vara social med gästerna också och slippa smita in för att göra tråkiga sysslor som att plocka disk.

Du kopplar lätt in vatten till slangen som sitter i diskhon skåp under handfatet. Slangar, kopplingar och kran medföljer (obs - endast för kallvatten). Bredvid skåpet med kopplingarna finns ytterligare ett rymligt förvaringsskåp. Måtten för hela modulen är 830x580x900mm och den har 4 hjul varav 2 är låsbara.

Helt i rostfritt stål

Denna diskho för gasolgrillar är helt tillverkat i rostfritt stål. Alla sidoväggar, dörrar, skåp (in/utsida) är tillverkade av rostfritt stål.

Passar många grillar

Diskhon är speciellt anpassad för att vara kompatibel med Metalcraft New Orleans grillen, och mot denna grill kan modulen skruvas fast i färdiga hål så att den bildar en enhet med grillen. Men diskhon kan även användas till de flesta andra utomhuskök och grillar som man kan ta bort ena sidobordet på. Det kan dock uppstå en viss höjdskillnad då alla grillar har lite olika höjd på bordsdelen. Vanligtvis brukar detta dock inte vara mer än några mm. Höjden på denna diskho-modul är 90 cm.

Övrigt

1 års garanti.
CE-godkänd.

"Arga snickaren" rekommenderar Metalcraft

Programledaren Anders Öfvergård, mer känd som "arga snickaren" har skaffat ett komplett Metalcraft-utekök från Outl1 och kan rekommendera det varmt.

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
© 2021 outl1.se