ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Rea
Dubbel gasolgrill med med varmluftsfunktion
Dubbel gasolgrill med med varmluftsfunktion Dubbel gasolgrill med varmluftsfunktion - Denver Blackline Dubbel gasolgrill med varmluftsfunktion - Denver Blackline Dubbel gasolgrill med varmluftsfunktion - Denver Blackline Dubbel gasolgrill med varmluftsfunktion - Denver Blackline Dubbel gasolgrill med varmluftsfunktion - Denver Blackline Dubbel gasolgrill med varmluftsfunktion - Denver Blackline Dubbel gasolgrill med varmluftsfunktion - Denver Blackline Dubbel gasolgrill med varmluftsfunktion - Denver Blackline Dubbel gasolgrill med varmluftsfunktion - Denver Blackline Dubbel gasolgrill med varmluftsfunktion - Denver Blackline Dubbel gasolgrill med varmluftsfunktion - Denver Blackline Dubbel gasolgrill med varmluftsfunktion - Denver Blackline Dubbel gasolgrill med varmluftsfunktion - Denver Blackline Dubbel gasolgrill med varmluftsfunktion - Denver Blackline Varmluftsfunktion gasolgrill

Dubbel gasolgrill med varmluftsfunktion - Denver Blackline

Lyxig gasolgrill med varmluftsfunktion och dubbla grillytor. Samtliga delar i svart rostfritt stål.
 • Stor dubbel gasolgrill
 • 3 rostfria huvudbrännare, 2 rostfria sidobrännare i varje grill
 • Revolutionerande varmluftsfunktion som tar grillningen till nya nivåer!
 • Unik svart legering med vakuumkromat rostfritt stål
 • Flametamers och grillskål i rostfritt stål
 • Underskåp, lock, ytterdörrar, alla lådor, sidobord, dörrar mm i rostfritt stål
 • Även varmhållningsgaller, insida av dörrar och insida av lock i rostfritt stål
 • LED-upplysta reglage, samt upplyst grillyta
 • Maffigt grillgaller i rostfritt stål (8mm tjockt, vikt 7.2kg)
 • Stora grillytor - 63x46cm vardera
 • Motoriserat grillspett i rostfritt stål och infrabrännare ingår
 • Gratis hemleverans!


I lager - Lämnar vårt lager inom 1-3 arbetsdagar.
127-2-30
44 199,00 kr Just nu 24 988,00 kr

Dubbel gasolgrill med varmluftsfunktion - Denver Blackline

Lyxig gasolgrill med varmluftsfunktion och dubbla grillytor. Samtliga delar i svart rostfritt stål.
 • Stor dubbel gasolgrill
 • 3 rostfria huvudbrännare, 2 rostfria sidobrännare i varje grill
 • Revolutionerande varmluftsfunktion som tar grillningen till nya nivåer!
 • Unik svart legering med vakuumkromat rostfritt stål
 • Flametamers och grillskål i rostfritt stål
 • Underskåp, lock, ytterdörrar, alla lådor, sidobord, dörrar mm i rostfritt stål
 • Även varmhållningsgaller, insida av dörrar och insida av lock i rostfritt stål
 • LED-upplysta reglage, samt upplyst grillyta
 • Maffigt grillgaller i rostfritt stål (8mm tjockt, vikt 7.2kg)
 • Stora grillytor - 63x46cm vardera
 • Motoriserat grillspett i rostfritt stål och infrabrännare ingår
 • Gratis hemleverans!


Dubbel gasolgrill med varmluftsfunktion

Nästan onödigt stor och lyxig gasolgrill helt i svart. Denver består av 2 stycken grillar, samt två stycken kokplattor som är placerade på vardera sida. De två grillarna har väl tilltagna grillytor på hela 63x46cm vardera. Varje grill har 3 stycken brännare vardera, samt att båda är utrustade med infraröd brännare i bakkant och på sidorna samt varmluftsfunktion (läs mer om dessa nedan). Den stora fördelen med att ha två separata grillytor är att du kan välja att använda två olika värmenivåer i de olika grillarna. På så sätt kan du anpassa värmen beroende på vad du vill grilla! Samma sak gäller för de två kokplattorna som även dessa ställs in separat.

Kombinerad grill och varmlufts-/konvektionsugn

Det som gör denna grill så unik är att den har utrustats med en inbyggd varmluftsfunktion som gör det möjligt att använda en kombination av klassisk gasolgrillning med fördelarna från en proffessionell konvektionsugn. En revolutionerande funktion som vi tror att vi är ensamma om på den svenska marknaden!

Varmluftsfunktionen har många fördelar när du grillar. Funktionen består av ett fläktsystem som gör att hetluften cirkulerar och därmed fördelar värmen jämnare runt maten. Ett måste för alla grill-nördar där ute! Men självklart går funktionen att slå på och av precis som man önskar och grillen går även utmärkt att grilla på även som en vanlig gasolgrill. Vi har listat de största fördelarna med funktionen nedan:

- Säkerställer en bättre distribution av värmen
- Uppnår högre effektivitet än en vanlig gasgrill
- Garanterar jämnare temperaturer under grillhuven
- Förkortade tillagningstider
- Lägre energiförbrukning
- Smakerna fördelas bättre
- Alla rätter förblir saftiga på insidan och blir krispigare på utsidan
- Grillbiten behöver inte vändas lika ofta, grillen sköter sig mer själv
- Lättare att grilla stora mängder mat samtidigt pga den jämna värmefördelningen
- Gör tillagning med låg temperatur lättare att ställa in om man önskar

Gasolgrill i vakuumkromad svart design

Till skillnad från de flesta svarta grillar på marknaden så har denna grill en unik svart stållegering med solid svart stål som är vakuumkromad. Det är alltså inte en efterbehandlad eller lackad plåt, vilket ger en betydligt sämre kvalitet vad gäller hållbarheten. En lackad plåt riskerar att tappa färg vid normalt slitage. Stålet i denna grill kallas för vakuumkromat och har placerats i en stor vakuumugn som är uppvärmd till mer än 800 grader. I ugnen finns mängder med olika metall-joner som under den kemiska processen i ugnen går in i det rostfria stålets kropp och yta. Man kan med olika typer av metall-joner framställa den färg man önskar. På så sätt skapar man en färgad metall som både känns som, och håller samma kvalitet, som obehandlat rostfritt stål.

Helt i rostfritt

Metalcrafts Denver gasolgrill är tillverkad helt i stål för hög hållbarhet. Hela skåpet (även sidoväggar, lådor, baksida, insidan av lådor och innegolv), dörrar (inklusive insidan av dörrarna), handtag, alla skruvar och de yttre locken mm är helt i rostfritt stål. Även alla 6 huvudbrännare, sidobrännare, flametamers, grillgaller, grillspett och grillskålen (för fettuppsamling) är samtliga rostfritt stål vilket kännetecknar en grill där genomgående hög kvalitet på material har använts. Även varmhållningsgallren och gallren till sidobrännarna är i rostfritt stål.

På grillar av lägre kvalitet används oftast billigare plåt, för några eller alla av dessa delar, vilket gör dom sämre motståndskraftiga mot rost. Särskilt gäller detta delar som inte syns från utsidan, som grillskål, flametamers, skruvar mm. Vissa "märkesgrillar" använder t.o.m billig hårdplast i t.ex sidoborden.

Upplyst grillyta och reglage

Reglagen är upplysta med blått LED-ljus, samt inuti grillarna finns glödlampor som lyser upp grillytan. Perfekt om man grillar när det är mörkt ute. Belysningen tänds med en knapp på framsidan av grillen. Inkopplingen är 230V (vanlig stickkontakt).

Praktiska funktioner

De två sidobrännarna är mycket praktiska och de kan du använda till att t.ex koka potatis samtidigt som du grillar köttet. Grillen tänds enkelt med batteridriven elektrisk Piezotändning. Locken på grillen är byggda i dubbelt lager och har en stor termometer på vardera lock som visar temperaturen inne i grillarna.

Maffigt rostfritt grillgaller

Grillgallren är av rostfritt stål och är riktigt maffiga. Väger hela 7.2kg och stålet är 8mm tjockt.

Många andra (även dyra märken) gasolgrillar använder "ståltråd" som grillgaller för att hålla nere priset, då ett tjockt grillgaller av 8mm rostfritt stål som används i denna grill är mycket kostsamt. Detta rostfria 8mm grillgaller kostar ca 1800kr - ca 10 gånger mer än ett billigt ståltrådsgrillgaller, eller ett grillgaller i emaljerad V-vinklad gjutjärnsplåt som vanligtvis återfinns i stormarknadens grillar, och som håller på sin höjd i en säsong.

Om vikten och/eller materialet på grillgallret inte anges i produktinformationen och det saknas bilder, så kan du utgå ifrån att det är av billigaste "ståltrådsmodell" eller V-vinklad gjutjärnsplåt som du dessutom kan behöva byta ut redan efter en säsong.

Motoriserat grillspett i rostfritt och bakre infrabrännare ingår

Med det motoriserade grillspettet (rotisserie) i rostfritt stål som drivs med 230V kan du låta exempelvis en kyckling eller en stek sakta rotera över gasolgrillen. Infrabrännarna på 3.5kW är placerade längst bak i grillen samt på sidorna, och värmer djupt in i köttet med infravärme. Bra vid grillning av tjockt kött, eller tillsammans med det motoriserade grillspettet. Även motorn till Denver är av en extra lyxig modell med kåpa i rostfritt stål.
Motoriserat grillspett är ett måste för alla som vill tillaga den perfekta grillade kycklingen!

Regnskydd anpassade för modellen

Som tillval finns ett extra stort regnskydd, specialanpassat för Denver.

Lågt pris genom inköp direkt från fabrik

Även om denna grill har ett lite högre pris än våra andra grillar, får du oerhört mycket grill för pengarna. outl1.se köper in dessa gasolgrillar direkt från tillverkande fabrik helt utan mellanhänder vilket gör att vi kan hålla priset till dig som konsument mycket lågt trots hög kvalitet. Jämförbara grillar med samma utrustning och materialval kostar vanligtvis det dubbla, eller mer.
De ledande "märkesgrillarna" i samma prisklass håller betydligt lägre kvalitet på både material och konstruktion.

Rejält tilltagna materialmängder

Grillen väger hela 132kg. Räkna bort ca 14kg för grillgallren, så får du en uppfattning på hur mycket (och tjockt) rostfritt stål samt sten som används i denna modell. Grillens totala storlek är 2148x600x1240mm.
Observera att denna grill i stort settlevereras färdigmonterad sätts upp snabbt. Självklart finns det även hjul som underlättar hanteringen av grillen.

CE godkänd gasolgrill

Produkten är CE godkänd. Bruksanvisning samt kontrollpanelens information är på svenska. Det förekommer gasolgrillar på marknaden som saknar bruksanvisning och/eller säkerhetsinstruktioner och kontrollpanel på svenska. Sådana grillar är inte CE godkända i Sverige.

Regulator och slang

Gasoltub, regulator och gasolslang medföljer ej. Passande gasolslang och regulator finns som tillbehör.

Video av varmluftsfunktionen

Nedan kan du se hur grillens unika varmluftsfunktion fungerar.

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna
Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
Andra tittade även på
 1. Rostfri Gasolgrill - Malibu/Nashville
  Rostfri Gasolgrill - Malibu/Nashville
  12 995,00 kr Just nu 8 988,00 kr
 2. Gasolgrill med 3 brännare
  Gasolgrill med 3 brännare - Atlanta
  3 995,00 kr Just nu 2 288,00 kr
 3. Rostfri gasolgrill med kylskåp och stenbänk
  Stor rostfri gasolgrill Austin
  44 995,00 kr Just nu 29 988,00 kr
 4. gasolgrill inbyggnad amarillo
  Stor rostfri gasolgrill för inbyggnad Amarillo
  22 995,00 kr Just nu 14 988,00 kr
 5. Gasolgrill med 4 brännare - Orlando
  Gasolgrill med 4 brännare - Orlando
  4 995,00 kr Just nu 2 788,00 kr
 6. Portabel gasolgrill med pizzasten
  Portabel gasolgrill | Helt rostfri - Hampton
  2 995,00 kr Just nu 2 188,00 kr
 7. Gasolgrill och kolgrill kombination
  Kombinerad gasol och kolgrill - Savannah
  9 995,00 kr Just nu 4 988,00 kr
© 2020 outl1.se