ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Rea
Elgolfvagn - Carbon edition
Elgolfvagn - Carbon edition Elgolfvagn R3 Carbon Edition - 20Ah Premium Elgolfvagn R3 Carbon Edition - 20Ah Premium Elgolfvagn R3 Carbon Edition - 20Ah Premium Elgolfvagn R3 Carbon Edition - 20Ah Premium Elgolfvagn R3 Carbon Edition - 20Ah Premium Handtag på eldriven golfvagn Fjärrkontroll till elgolfvagn

Elgolfvagn R3 Carbon Edition - 20Ah Premium

Lyfcos lyxmodell av eldriven golfvagn med aluminiumram av hög kvalitet, snygg design och ett fantastiskt lågt pris gör golfen både enklare och roligare. Den bär upp till 15kg packning runt en 36 håls golfbana åt dig.
 • Kraftfullt 20Ah litiumbatteri
 • Klarar upp till en 36-hålsbana på en laddning
 • 400W tubmonterade (2x200W) Linix-motorer, mycket tystgående motorer
 • LED-display
 • Carbon-färg
 • Låg vikt - endast 14 kg inkl batteri.
 • Torque-control och steglös hastighet
 • Fjärrkontroll/fjärrstyrning upp till 100m
 • Automatisk broms
Slut i lager
106-1-25
11 995,00 kr Just nu 9 495,00 kr

Elgolfvagn R3 Carbon Edition - 20Ah Premium

Lyfcos lyxmodell av eldriven golfvagn med aluminiumram av hög kvalitet, snygg design och ett fantastiskt lågt pris gör golfen både enklare och roligare. Den bär upp till 15kg packning runt en 36 håls golfbana åt dig.
 • Kraftfullt 20Ah litiumbatteri
 • Klarar upp till en 36-hålsbana på en laddning
 • 400W tubmonterade (2x200W) Linix-motorer, mycket tystgående motorer
 • LED-display
 • Carbon-färg
 • Låg vikt - endast 14 kg inkl batteri.
 • Torque-control och steglös hastighet
 • Fjärrkontroll/fjärrstyrning upp till 100m
 • Automatisk broms

Elgolfvagn med kraftigt litiumbatteri

Eldriven golfvagn med aluminiumram av hög kvalitet, snygg design, kraftfullt litiumbatteri med hela 20Ah och till ett mycket attraktivt pris. Observera att batteriet på R3 (Li) är bland de kraftfullaste litiumbatterierna på golfvagnar på marknaden - ändå kan vi sälja denna till ett mycket lågt pris (kostnaden för batteriet är ca 1/3 av golfvagnens pris).

Lyfco R3 gör golfen både enklare och roligare. Golfvagnen bär din golfbag runt golfbanan åt dig, så att du kan koncentrera dig på golfen och sällskapet, istället för att slita ut armar och rygg. Höjden på handtaget kan enkelt ställas in för att passa din längd och önskemål.

Detta är en specialutgåva av R3 med Carbon-klädd ram.

Lyfco R3 är en mycket välutrustad elektrisk golfvagn, full med extrafinesser. Golfvagnen fälls snabbt och enkelt ihop med två snabbkopplingar. Vill man att den ska bli ännu mindre kan man även ta av hjulen, som också tas loss med en clip-on koppling.
R3(Li) är utrustad med två stycken tysta elektriska DC motorer om totalt 400W (2x200W) från Linix. Det kraftiga litiumbatteriet på 20Ah gör att du tar dig igenom upp till en 36-håls bana på en laddning. En separat batteriväska medföljer, som gör att du enkelt kan lyfta ur batteriet vid t.ex laddning. Den elektriska golfvagnen använder sig av lågprofil underhållsfria gummibeklädda hjul som lätt tar sig runt på golfbanan.

R3 modellen har flera ytterligare finesser än lillasyster E1. Förutom att batteri och motor har högre effekt, så använder R3 sig även av två stycken Linix tubmotorer infällda i bakaxeln. R3 har en också en annan, lyxigare design samt handtag av skinn. Varje motor styrs individuellt. R3 är utrustad med en fjärrkontroll som gör att du kan fjärrstyra din golfvagn upp till 100m bort. Vagnen kan köras framåt, bakåt eller sidledes från fjärrkontrollen. Observera att räckvidden kan vara kortare, och är även beroende på väderförhållanden, batteri, placering, förhållanden på golfbanan etc. Ingen garanti på räckvidd kan därför ges.

Modellen är utrustad med elektronisk bromsmekanism vilket gör att vagnen aldrig kan rulla iväg. Hastigheten styrs steglöst med Torque-control.

Låg vikt

Lyfcos elektriska golfvagn R3 har en ram av aluminium och väger utan batteri endast ca 12kg. Det löstagbara batteriet (sitter i separat bärväska som enkelt lyfts ur) väger 2kg. Det gör att golfvagnen är mycket lätt att t.ex lasta i en bil då båda delarna tillsammans bara väger ca 14kg.

Många handlare säljer billiga elgolfvagnar utan att uppge effekten (i Ah) på batteriet som ingår, vilket vanligtvis betyder att det är ett svagt batteri. Ta reda på antalet amperetimmar (Ah) innan du köper en elgolfvagn, så att du inte köper en vagn med för svagt batteri.

Tillbehör

I samband med köp av elgolfvagn erbjuder vi ett kraftigt rabatterat tillbehörspaket som innehåller scorecardhållare och paraplyhållare. Vi säljer även regnskydd som passar golfvagnen.

Garanti, instruktionsbok och reservdelar

Vi lämnar 24 månaders garanti på ramen och 12 månader garanti på styrsystem, motor och växellåda. Outl1.se lagerhåller reservdelar. Produkten levereras med instruktionsbok på svenska.

Om körsträcka

Exakt hur många hål du kan köra på en laddning beror på en mängd olika faktorer, såsom körsätt, vikten på dina golfklubbor, underlaget på golfbanan - och även hur stor golfbanan är. Vi kan därför inte att lämna garanti på att golfvagnen klarar 36 hål oavsett förutsättningar, utan uppgiften är en fingervisning under optimala förhållanden. Detsamma gäller för alla batteridrivna produkter där en räckvidd eller användningstid anges, som mobiltelefoner, datorer mm.

Om batteriet skulle ta slut under en längre golfrunda så kan golfvagnen rullas som en helt vanlig golfvagn, eftersom hjulen är frikopplade från motorn när elmotorn är avstängd.

Lyfco

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna
Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
© 2020 outl1.se