ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Liten matgrupp som utemöbler
Liten matgrupp som utemöbler

Underhållsfria utemöbler - Skanör 90x90cm inkl. 2 stolar

Liten matgrupp till uteplatsen, eller balkong för 2-4 personer. Underhållsfria material.
  • Skanör trädgårdsbord 90x90cm med bordsskiva i komposit
  • Lämplig trädgårdsgrupp för 2-4 personer
  • Underhållsfria väderbeständiga utemöbler i komposit och aluminium
  • 2 stolar Skanör ingår
  • Rabatterat paketpris - Nedsatt från 5585kr
  • Fri frakt - hela vägen hem

151-1-23

Från 2 688,00 kr

Liten matgrupp till balkong eller uteplats

Liten matgrupp till balkong eller uteplats i underhållsfri komposit och aluminium. I matgruppen ingår bord 90x90cm samt 2 st stolar.

Många billiga trädgårdsmöbler på marknaden är byggda med tunnare dimensioner på material. stolsben och bordsben, för att hålla nere priset, vilket kan göra att både bord och stolar blir "rangliga". Detta är svårt att se på bild. Var därför uppmärksam om dimensionerna på materialet inte framgår i säljarens produktspecifikation.

Bord för 2-4 personer

Bordet är 90x90cm, och tar liten plats. Höjden är 74cm.
Bordsbenen är 60x60mm tjocka och överliggaren är 49x23mm tjock, vilket gör bordet mycket hållbart och stabilt. Bordskivan är i tjockt kompositmaterial.

2 st stolar av hög kvalitet ingår

2 st snygga trädgårdsstolar i underhållsfri komposit och aluminium ingår i matgruppen. Skanör trädgårdsstol har en stomme av vitlackerad aluminium med rejält tilltagna dimensioner. Benen är runda med en diameter på 22mm, vilket gör stolen mycket stabil. Ryggstödet på denna stol är extra högt. Sittyta och ryggstöd är tillverkade i underhållsfri komposit, vilket gör att stolen håller längre än stolar av textilmaterial.
Stommen är svetsad till ett stycke vilket gör att ingen montering krävs. Detta ger även ökad stabilitet och snyggare utseende jämfört med stolar som måste skruvas ihop.

Många billiga trädgårdsstolar har mindre hållbart (och billigare) textilmaterial eller konstrotting på sittytan och stolryggen, vilket ofta går sönder redan efter första säsongen.

Stolen har en bredd på 56cm, djup 60cm och höjden är 93cm. Stolen är stapelbar vilket gör att den är praktisk att förvara och ställa undan.

Matgrupp helt i underhållsfria material

Bordsskivan och ytskikten på stolarna är i träimiterad komposit. Materialet kräver till skillnad från trämöbler inget underhåll, förutom att torka av med fuktig trasa. Bordet passar för dig som inte vill börja våren med att slipa och olja dina trädgårdsmöbler. Stolsben och bordsben är i underhållsfri pulverlackerad aluminium. Plocka bara fram - och använd!

Enkelt att montera

Den enda montering som krävs är att fästa benen på bordet. Det tar ca 5 minuter att montera bordet. Stolarna levereras färdigmonterade.

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna
© 2020 outl1.se