ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Markspotlight i rostfritt stål
Markspotlight i rostfritt stål Markbelysning i rostfritt stål

Markspotlight - 2 lampor - Rostfritt stål

Produktblad

 • Markspotlight för fasad- och markbelysning
 • Rostfritt stål 316
 • 1000mm lång
 • Kapslingsklass: IP65
 • 230V, max 2x35W
 • Sockel GU10

I lager - Lämnar vårt lager inom 1-3 arbetsdagar.
115-1-27
448,00 kr

Markspotlight - 2 lampor - Rostfritt stål

Produktblad

 • Markspotlight för fasad- och markbelysning
 • Rostfritt stål 316
 • 1000mm lång
 • Kapslingsklass: IP65
 • 230V, max 2x35W
 • Sockel GU10

Markbelysning - 2 lampor - Rostfritt stål

Markbelysning i rostfritt stål (316) med två armaturer. Perfekt utomhusbelysning som kan användas både som fasadbelysning och markbelysning.

Rostfritt stål av hög kvalitet

Denna markspotlight är tillverkad av rostfritt stål klass 316, som är en legering med mycket goda korrosionsegenskaper. Detta gör att armaturen även kan placeras i salta kustlandskap och förorenade stadsmiljöer. Observera att många billiga utomhusbelysningar i rostfritt stål är tillverkade av sämre (billigare) legeringar som ändå börjar rosta efter ett par år.

Om legeringen inte anges i produktinformationen är det troligtvis 304 eller 430. 304 har medelgoda korrosionsegenskaper, men 430 (billigaste legeringen) har låg motståndskraft mot korrosion och kommer endast hålla ett fåtal år. Det går inte att se på bild vilken rostfri legering som används. Var noga med att det framgår i produktinformationen vilken legering som används så att du inte lockas att köpa en billig utomhusbelysning av 430 då detta blir en dyr investering i längden.

Dimensioner

Längd: 1000mm. Diameter på armaturer 60mm.

Ljuskälla

Ljuskälla ingår ej i armaturen. Passar 2xGU10/230V. Vi rekommenderar två stycken 5W GU10 LED lampa till denna markbelysning.
De LED lampor för utomhusbelysning vi säljer i vår butik är anpassade för produkten och levererade av tillverkaren av denna armatur, men självklart passar även andra ljuskällor.

Jag har sett samma lampa i annan butik för dubbla priset -
hur kan det komma sig att Outl1 har så bra priser?

Outl1 köper in utebelysning av hög kvalitet direkt från tillverkande fabrik utan mellanhänder. Många av våra armaturer säljs i "svenska varumärken" till 50-100% högre priser. Detta beror på att de flesta stora butiker i Sverige köper sina armaturer via en grossist som i sin tur köper av en distributör, där varje part lägger på ett påslag på priset. Även om varumärket låter svenskt, tillverkas armaturen nästan alltid i en fabrik i Asien, precis som våra. Vi stryker mellanhänderna helt och kan på detta sätt erbjuda ett betydligt lägre pris till dig som konsument - på ofta exakt samma lampa, från samma fabrik.

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
© 2021 outl1.se