ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Rea
Lusthus och orangeri - Sexkantigt växthus
Lusthus och orangeri - Sexkantigt växthus Lusthus och orangeri - Sexkantigt växthus Orangeri och lusthus - Sexkantigt växthus Orangeri och lusthus - Sexkantigt växthus Orangeri och lusthus - Sexkantigt växthus Orangeri och lusthus - Sexkantigt växthus Orangeri och lusthus - Sexkantigt växthus Orangeri och lusthus - Sexkantigt växthus Orangeri och lusthus - Sexkantigt växthus Orangeri och lusthus - Sexkantigt växthus Orangeri och lusthus - Sexkantigt växthus Orangeri och lusthus - Sexkantigt växthus Orangeri och lusthus - Sexkantigt växthus Orangeri och lusthus - Sexkantigt växthus

Orangeri och lusthus - Sexkantigt växthus

 • Yta 10m²
 • Extra hög modell - Nockhöjd 2,90m, vägghöjd 1,80m
 • Kan även användas som lusthus/uterum
 • Väggar: 4mm säkerhetsglas
 • Tak: 8mm kanalplast med UV-skydd
 • 2 öppningsbara fönster
 • Kraftig konstruktion med fyrkantiga aluminiumbalkar, 30-50mm tjocklek
 • Gratis hemleverans!


Vi tackar vår kund Christina i Åkersberga för att vi fick komma och besöka hennes fantastiskt fint inredda växthus av denna modell. Se både bilder och filmreportage.
I lager - Lämnar vårt lager inom 1-3 arbetsdagar.
142-2-901
46 995,00 kr Just nu 36 988,00 kr

Orangeri och lusthus - Sexkantigt växthus

 • Yta 10m²
 • Extra hög modell - Nockhöjd 2,90m, vägghöjd 1,80m
 • Kan även användas som lusthus/uterum
 • Väggar: 4mm säkerhetsglas
 • Tak: 8mm kanalplast med UV-skydd
 • 2 öppningsbara fönster
 • Kraftig konstruktion med fyrkantiga aluminiumbalkar, 30-50mm tjocklek
 • Gratis hemleverans!


Vi tackar vår kund Christina i Åkersberga för att vi fick komma och besöka hennes fantastiskt fint inredda växthus av denna modell. Se både bilder och filmreportage.

Orangeri och lusthus - Sexkantigt växthus 10m²

Orangeri och lusthus - Sexkantigt växthus på 10m² med rejält tilltagna mått och i hög kvalitet på material, anpassat för svenska förhållanden. Växthuset passar perfekt att användas som trevligt lusthus/orangeri för kyliga svenska vårkvällar!

Tilltagen konstruktion med rejäla fyrkantiga aluminiumbalkar

Detta orangeri har väggar av 4mm säkerhetsglas, och tak av 8mm kanalplast. Stommen består av rejäla fyrkantiga aluminiumbalkar tillverkade av 1-2,5mm tjock aluminium. Balkarnas diameter är 30-50mm vilket ger en betydligt högre hållfasthet än enklare/billigare modeller tillverkade av enkla aluminiumprofiler (ej balkar). Se närbilderna på konstruktionen bland produktbilderna, så ser du enkelt skillnaden.

Denna kraftiga konstruktion gör att detta orangeri är väl lämpat att användas för svenskt klimat. Totala vikten är hela 420kg (exkl emballage) vilket säger en del om vilken mängd material som använts i denna produkt.

Många billiga lusthus på marknaden är tillverkade i enkelprofiler (ej balkar) sämre hållbarhet för vind och snö, för att kunna hålla nere priset. I vissa fall endast i 1,0-1,2mm tjocklek på hela konstruktionen. Handlaren anger då vanligtvis inte något om konstruktionen i produktinformationen, så ta reda på vilken typ och tjocklek på konstruktion som används före köp, då detta i stor utsträckning påverkar både hållfasthet och pris.

Kanalplasten är UV-beständig, vilket gör att materialet skyddar mot den farliga UV-strålningen i växthuset och även bidrar till längre livslängd för kanalplasten då beläggningen även hindrar att de farliga UV-strålarna bryter ner och missfärgar plasten. En annan fördel med kanalplast är att klimatet och temperaturen inne i växthuset blir jämnare.

Pulverlackad svart eller mörkgrå färg

Du kan välja mellan pulverlackad mattgrå, eller pulverlackerad svart färg.

På produktbilderna visas orangeriet i svart version med sockel (säljs separat), utom bilden med två krukor utanför dörren, samt de två sista detaljbilderna på konstruktionen - som är mörk mattgrå färg utan sockel.

Sockel som tillval

Många väljer att använda detta orangeri som uterum och lusthus monterat på stenplattor eller mur. Därför har vi valt att sälja sockeln som separat tillbehör för just denna modell, så du kan välja att lägga till den om du främst vill använda orangeriet som växthus för odling placerat mot jord.

Sockeln är 9cm hög, och tillverkad i aluminium (rostar ej). Färgen är svartlackerad.

Lusthus med väl tilltagna dimensioner

Detta lusthus är i fullhöjd, vilket innebär en takhöjd på hela 290cm i mitten, och 180cm vägghöjd. Med sockeln höjs dessa ytterligare 9cm.
Bredd (diagonal max): 390cm
Bredd (diagonal min): 343cm

En rejäl vägg/tak höjd ger dig utökad odlingsvolym och är även nödvändig om du vill använda orangeriet som uterum/lusthus. Vid låg sido Dörröppningen är 92cm bred. Dörren är skjutbar i två sektioner och låsbar.

2 öppningsbara fönster ingår, samt en automatiskt reglerad ventil i toppen av växthuset. Vi rekommenderar att du köper till automatiska fönsteröppnare för ett eller båda av de andra fönsterna, så ventileras växthuset automatiskt baserat på temperaturen. Vill du ha extra starka fönsteröppnare, har vi även dubbelarmade automatiska fönsteröppnare

Stort utbud tillbehör

Vi har även ett stort utbud tillbehör till växthus. Passa på att köpa till odlingsbord, automatisk öppningsbar ventilation mm när du beställer ditt orangeri!

8 års garanti

Vi lämnar 8 års garanti för tillverkningsfel på detta orangeri.

Låga priser utan mellanhänder

Vi erbjuder detta orangeri och lusthus med hög kvalitet på konstruktionen till lägre priser än vad många andra säljer billiga orangerier med betydligt svagare konstruktion.

Liknande orangerier tillverkade med samma konstruktion och kvalitet av tjocka aluminiumbalkar, kostar vanligtvis 50-70% mer i andra butiker. Vi kan hålla lägre priser eftersom vi köper i stor kvantitet direkt från tillverkande fabrik utan fördyrande mellanhänder (som lägger påslag på priset), samtidigt som vi håller låga egna marginaler. Detta gör att vi kan pressa priset maximalt till dig som konsument.

Vi besöker vår kund Christina i Åkersberga

I videon nedan besöker vi vår kund Christina i Åkersberga som har gjort en fantastisk fin installation av detta orangeri!

Monteringsvideo av växthuset

...och i videon nedan ser ni hur monteringen av växthuset gick till.

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna
Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
© 2020 outl1.se