Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis expressfrakt vid order över 1500kr

Rea
Pooltak 6x3 meter
Pooltak 6x3 meter Pooltak med sidodörr - 6x3m - Svart Pooltak med sidodörr - 6x3m - Svart Pooltak med sidodörr - 6x3m - Svart Pooltak med sidodörr - 6x3m - Svart Pooltak med sidodörr - 6x3m - Svart Pooltak med sidodörr - 6x3m - Svart Pooltak med sidodörr - 6x3m - Svart Pooltak med sidodörr - 6x3m - Svart Pooltak med sidodörr - 6x3m - Svart

Pooltak med sidodörr - 6x3m - Svart

 • Skjutbart pooltak 6x3m med teleskop-konstruktion
 • Fönster i 8mm kanalplast polykarbonat
 • Skyddar mot skräp, insekter, pollen etc
 • Isolerar - ger jämnare och mer bestående värme
 • Extra långa skenor 8,5m ingår (värde ca 3500kr) - skjut bort hela taket
 • Kostnadsfri hemleverans

Observera att alla våra pooltak har fönster i kanalplast, även om ett fåtal bilder visar klarglas.
I lager. Skickas inom 24 tim vardagar.
Endast 3 kvar
142-2-5
61 199,00 kr Just nu 48 988,00 kr

Pooltak med sidodörr - 6x3m - Svart

 • Skjutbart pooltak 6x3m med teleskop-konstruktion
 • Fönster i 8mm kanalplast polykarbonat
 • Skyddar mot skräp, insekter, pollen etc
 • Isolerar - ger jämnare och mer bestående värme
 • Extra långa skenor 8,5m ingår (värde ca 3500kr) - skjut bort hela taket
 • Kostnadsfri hemleverans

Observera att alla våra pooltak har fönster i kanalplast, även om ett fåtal bilder visar klarglas.

Pooltak 6x3m

Kraftigt och användarvänligt pooltak på 6x3m. Pooltaket har en skjutbar teleskop-konstruktion som gör att du enkelt skjuter ihop pooltaket när det är dags för ett dopp. Och lika enkelt skjuter du över taket igen för att skydda poolen när den inte används.

Ett pooltak - en fördel för både ekonomi och säkerhet

Att investera i ett bra och lättanvänt pooltak till din utomhuspool har mängder med fördelar. Taket håller poolen ren från skräp, insekter och pollen och besparar dig därmed onödigt städ- och rengöringsarbete. Taket förlänger också badsäsongen eftersom det isolerar och håller temperaturen på vattnet jämnare även under kallare tider, detta är också en effektiv energibesparing vad gäller uppvärmningskostnaden och även vad gäller inköp av diverse kemikalier för rengöring. Dessutom så kan man också bada under pooltaket med taket stängt under regniga eller kalla dagar. Man kan då ta sig in under pooltaket via en skjutdörr som finns placerad på takets långsida.

Ett pooltak blir också en trygghet för dig med barn och husdjur. En pool som är täkt med ett hårt pooltak, till skillnad från en poolduk som bara sjunker undan, fungerar som en säkerhet mot att t ex barnen trillar i poolen när olyckan är framme.

Kraftig konstruktion med gedigna material

Alla våra pooltak är tillverkade i 8mm kanalplast i polykarbonat. Ramen är i svart, pulverlackerad aluminium med en godstjocklek på 2-3mm. Kanalplast är ihålig och skapar därmed en isolerande effekt som minskar uppvärmningskostnaden. Kanalplast är samma material som ofta används i växthus.

Extra långa skenor ingår - Skjut bort hela taket

Skenorna i detta pooltak för 6x3m pool är hela 8,5m långa. Detta gör att du kan skjuta hela pooltaket utanför poolen. Vi tycker att detta är en självklarhet, men de flesta pooltak som säljs i Sverige för 6x3m pool har bara skenor som är ca 6,5m långa. För att kunna skjuta bort hela taket måste du isåfall köpa till dyra tilläggsskenor, alternativt acceptera att en viss del av poolen alltid är täckt av tak. Något som man som konsument lätt förbiser och upptäcker först efter köp.

För samtliga pooltak vi säljer ingår extra långa skenor utan extra kostnad (värde ca 3500kr).

Fotografera ditt pooltak - få en poolrobot!

Vi letar nu efter bra kundbilder på våra pooltak. Vi har därför styrt upp en fototävling där du som kund kan fota ditt pooltak som du köpt från oss och maila in dina bilder till bilder@outl1.se. Om bildkvaliteten på ditt bidrag är så pass bra att vi väljer att publicera och använda bilderna på vår hemsida bjuder vi dig på en Mia poolrobot utan extra kostnad! Välkommen med ditt tävlingsbidrag!

Fri hemleverans

Då alla delar till detta pooltak gör det till en stor och otymplig beställning så bjuder vi på kostnadsfri hemleverans på denna vara - hela vägen hem till dig.

Att tänka på vid leverans

När leveransen med ditt pooltak på 6x3m anländer så kommer den i ett väldigt otympligt kolli som väger ca 290kg. Se därför till att vara redo att ta emot leveransen den tid du bokat med speditören så att du/ni är redo för att lasta ur dessa från lastbilen med bärhjälp, palldragare, pirra eller annat hjälpmedel som kan tänkas behövas beroende på hur det ser ut på platsen du beställt pooltaket till. Speditören har ingen skyldighet att hjälpa till vid urlastning. Vill du ha hjälp med detta så rekommenderar vi att köpa till tjänsten utkörning med kranbil. Då får du pooltaket avlastat på den plats du önskar.

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna
Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
© 2020 outl1.se