hopfällbar elrullstol
hopfällbar elrullstol Hopfällbar elrullstol Hopfällbar elrullstol Hopfällbar elrullstol Hopfällbar elrullstol Hopfällbar elrullstol Hopfällbar elrullstol Hopfällbar elrullstol Hopfällbar elrullstol Hopfällbar elrullstol Hopfällbar elrullstol Hopfällbar elrullstol Hopfällbar elrullstol

Hopfällbar elrullstol

 • Max hastighet 7km/tim
 • Max användarvikt 125kg
 • Körsträcka upp till 35km
 • Motoreffekt 400W (2x200W)
 • Batteri 12V/70Ah blybatterier
 • Vikbar design, lätt att transportera
 • Gratis hemleverans!

Inkommer i begränsat antal ca 2019-12-22. Förboka nu för att försäkra dig om ett exemplar från denna sändning. Fakturan skickas efter leverans vid fakturabetalning.
131-1-13
11 988,00 kr

Hopfällbar elrullstol

 • Max hastighet 7km/tim
 • Max användarvikt 125kg
 • Körsträcka upp till 35km
 • Motoreffekt 400W (2x200W)
 • Batteri 12V/70Ah blybatterier
 • Vikbar design, lätt att transportera
 • Gratis hemleverans!

Lyfco

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna

Hopfällbar och lätt elrullstol

En otroligt smidig och funktionell lättvikts-elrullstol med aluminiumram. Rullstolen väger endast 33kg (exkl batterier) men orkar ändå bära 125kg. Det innebär att det är vår minsta rullstolsmodell och den anpassar sig bäst till lite kortare personer eller barn. Den lätta vikten gör att stolen är otroligt enkel att fälla ihop och transportera i t ex en bil. Stolen styrs med en lättanvänd elektronisk fjärrkontroll. Har du svårt för att ta dig fram på egen hand, så är detta ett mycket bra hjälpmedel som ökar livskvaliteten. Tack vare att Outl1 köper in denna rullstol direkt från fabriken så har vi möjlighet att sälja den till en bråkdel av priset för vad andra märken kostar på marknaden.

Kraftigt batteri på 70Ah

Tack vare den generösa batterikapaciteten som består av dubbla 12V 35Ah (totalt 12V 70Ah) blybatterier så tar man sig upp till hela 35km på en laddning. Laddningstiden för fullt batteri är 7-8 timmar. Observera att många butiker anger en betydligt längre körsträcka för samma (eller mindre) batteristorlek för att locka till köp, med risk att göra dig som kund besviken då det ofta visar sig vara överdrivna förhoppningar.

Många billiga elrullstolar även utrustade med svag batterikapacitet, t.ex 12Ah eller 24Ah. Tänk på att 12V 70Ah är nästan 6 gånger så hög batterikapacitet som 12V 12Ah.

Fordonet klassas som el-rullstol och kräver inget förarbevis. Rullstolen får framföras fritt utomhus, på cykelvägar och inne i köpcentrum. Batteriet laddas enkelt med den medföljande nätadaptern genom ett vanligt vägguttag. Rullstolen har 2 x 200W motorer, vilket ger en totaleffekt på 400W, och luftfyllda bakdäck. Stötdämpning både fram och bak samt stänkskärmar i bak. Bakhjulen är 12,5 tums (31,7cm) däck och framhjulen 8 tum (20,3cm).

Lätt att anpassa

Maxhastigheten är inställbar upp till 7km/tim. Maxhastigheten för att backa är 3,5km/h och även denna hastighet är inställbar. Detta gör att du kan begränsa hur fort du som mest vill kunna köra med rullstolen. Stolen är utrustad med elektromagnetiskt bromssystem för mjuk bromskraft och anpassning i lutningar. Detta gör att rullstolen aldrig accelererar i en nedförsbacke och inte riskerar att rulla bakåt i en uppförsbacke. Rullstolen kan ta sig upp för backar med upp till 8 graders lutning (beror på underlag och användarvikt) vilket är fullt tillräckligt för vanligt vardagsbruk. Den markfria gången är 15cm.

Rullstolens vikbara design gör att den enkelt kan fällas ihop och fotstöden är avtagbara så att stolen blir liten och smidig och lätt kan transporteras. Armstöden är fällbara vilket gör det lättare att ta sig i och ur stolen.

Garanti och service

Elrullstolen kräver inget underhåll utöver rengöring. Vi lämnar 1 års garanti.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?