ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Rea
Rostfri gasolgrill med kylskåp och stenbänk
Rostfri gasolgrill med kylskåp och stenbänk Stor rostfri gasolgrill Austin Stor rostfri gasolgrill Austin Stor rostfri gasolgrill Austin Stor rostfri gasolgrill Austin Gasolgrill med kylskåp Stor rostfri gasolgrill Austin Stor rostfri gasolgrill Austin Stor rostfri gasolgrill Austin Stor rostfri gasolgrill Austin Stor rostfri gasolgrill Austin

Stor rostfri gasolgrill Austin

Onödigt lyxig gasolgrill med samtliga delar i rostfritt stål och arbetsbänk i sten
 • 6 rostfria huvudbrännare, 1 rostfri sidobrännare
 • Flametamers och grillskål i rostfritt stål
 • Underskåp, lock, ytterdörrar, alla lådor, sidobord, dörrar mm i rostfritt stål
 • Inbyggt låsbart kylskåp i rostfritt stål ingår
 • Arbetsytor och sidor i vit sten
 • Även varmhållningsgaller, insida av dörrar och insida av lock i rostfritt stål
 • LED-upplysta reglage, samt upplyst grillyta
 • Maffigt grillgaller i rostfritt stål (8mm tjockt, vikt 7.2kg) samt 10kg stekhäll i tjockt gjutjärn
 • Stor grillyta - 96x46cm
 • Motoriserat grillspett i rostfritt stål och infrabrännare ingår
 • Gratis hemleverans!
I lager - Lämnar vårt lager inom 1-3 arbetsdagar.
127-2-14
44 995,00 kr Just nu 29 988,00 kr

Stor rostfri gasolgrill Austin

Onödigt lyxig gasolgrill med samtliga delar i rostfritt stål och arbetsbänk i sten
 • 6 rostfria huvudbrännare, 1 rostfri sidobrännare
 • Flametamers och grillskål i rostfritt stål
 • Underskåp, lock, ytterdörrar, alla lådor, sidobord, dörrar mm i rostfritt stål
 • Inbyggt låsbart kylskåp i rostfritt stål ingår
 • Arbetsytor och sidor i vit sten
 • Även varmhållningsgaller, insida av dörrar och insida av lock i rostfritt stål
 • LED-upplysta reglage, samt upplyst grillyta
 • Maffigt grillgaller i rostfritt stål (8mm tjockt, vikt 7.2kg) samt 10kg stekhäll i tjockt gjutjärn
 • Stor grillyta - 96x46cm
 • Motoriserat grillspett i rostfritt stål och infrabrännare ingår
 • Gratis hemleverans!

Stor och lyxig rostfri gasolgrill av högsta kvalitet

Nästan onödigt stor och lyxig gasolgrill helt i rostfritt stål och med arbetsytor och sidor i vit sten. Väl tilltagen grillyta på hela 96x46cm - Nästan en meter grillyta och 27.7kW totaleffekt! Dessutom ingår inbyggt kylskåp i rostfritt stål, vilket vi tror att vi är ensamma om att kunna erbjuda i Sverige.

Med denna grill gör du grannarna gröna av avundsjuka, och du har garanterat den maffigaste grillen i området!

Helt i rostfritt

Metalcrafts Austin gasolgrill är hela grillen tillverkad i rostfritt stål för hög hållbarhet. Hela skåpet (även sidoväggar, lådor, baksida, insidan av lådor och innegolv), dörrar (inklusive insidan av dörren), avlastningsbord, handtag, alla skruvar och yttre locket mm är helt i rostfritt stål. Även 6 huvudbrännare, sidobrännaren, flametamers, grillgaller (I två rejäla delar - vikt 7.2kg), grillspett och grillskålen (för fettuppsamling) är samtliga rostfritt stål vilket kännetecknar en grill där genomgående hög kvalitet på material har använts. Även varmhållningsgallret och gallret till sidobrännaren är i rostfritt stål. Den enda delen som är i gjutjärn (av praktiska skäl) är stekhällen, som också ingår.

På grillar av lägre kvalitet används oftast billigare lackad plåt, för några eller alla av dessa delar, vilket gör dom sämre motståndskraftiga mot rost. Särskilt gäller detta delar som inte syns från utsidan, som grillskål, flametamers, skruvar mm. Vissa "märkesgrillar" använder t.o.m billig hårdplast i t.ex sidoborden.

Arbetsbänken samt sidorna på Austin är tillverkade i tjock vit sten, vilket ger ett extra exklusivt intryck.

Upplyst grillyta och reglage

Reglagen är upplysta med blått LED-ljus, samt inuti grillen finns två glödlampor som lyser upp grillytan. Perfekt om man grillar när det är mörkt ute. Belysningen tänds med en knapp på framsidan av grillen. Inkopplingen är 230V (vanlig stickkontakt). Vridreglagen för brännarna är den enda plastdetaljerna på grillen.

Praktiska funktioner

Sidobrännaren är mycket praktiskt och den kan du använda till att t.ex koka potatis samtidigt som du grillar köttet. Grillen tänds enkelt med batteridriven elektrisk Piezotändning. Locket på grillen är byggt i dubbelt lager (rostfritt i både inre och yttre lager) och har en stor termometer som visar temperaturen inne i grillen. På framsidan av locket finns ett fönster i härdat glas. Sidoborden går enkelt att fälla ner när grillen inte används, för att spara plats (se en av bilderna där grillen visas med sidoborden nedfällda).

Under grillen finns två stora utdragbara förvaringslådor, samt ett stort skåp - helt i rostfritt stål, invändigt som utvändigt.

Maffigt rostfritt grillgaller

Grillgallret i två delar är av rostfritt stål och är riktigt maffigt. Väger hela 7.2kg och stålet är 8mm tjockt. Dessutom ingår en stekhäll i gjutjärn på ca 10kg.

Många andra (även dyra märken) gasolgrillar använder "ståltråd" som grillgaller för att hålla nere priset, då ett tjockt grillgaller av 8mm rostfritt stål som används i denna grill är mycket kostsamt. Detta rostfria 8mm grillgaller kostar ca 1800kr - ca 10 gånger mer än ett billigt ståltrådsgrillgaller, eller ett grillgaller i emaljerad V-vinklad gjutjärnsplåt som vanligtvis återfinns i stormarknadens grillar, och som håller på sin höjd i en säsong.

Om vikten och/eller materialet på grillgallret inte anges i produktinformationen och det saknas bilder, så kan du utgå ifrån att det är av billigaste "ståltrådsmodell" eller V-vinklad gjutjärnsplåt som du dessutom kan behöva byta ut redan efter en säsong.

Stekhällen är 455x350mm. Om du vill köpa till ett extra grillgaller för att ersätta stekhällen, så ska det vara storlek 450x350mm. Detta galler finns att köpa som tillbehör.

Dubbelsidigt lock

Locket till grillen har dubbla lager. Ett yttre lager av rostfritt stål, och även ett inre av rostfritt stål med en luftspalt emellan. Detta gör att grillen blir bättre isolerad och att mer värme stannar i grillen. Dessutom blir inte locket lika varmt som på vanliga enkelsidiga lock (om någon råkar vidröra locket, är risken att bränna sig betydligt mindre).

Motoriserat grillspett i rostfritt och bakre infrabrännare ingår

Med det motoriserade grillspettet (rotisserie) i rostfritt stål som drivs med 230V kan du låta exempelvis en kyckling eller en stek sakta rotera över gasolgrillen. Infrabrännaren på 3.5kW är placerad längst bak i grillen, och värmer djupt in i köttet med infravärme. Bra vid grillning av tjockt kött, eller tillsammans med det motoriserade grillspettet. Även motorn till New Orleans är av en extra lyxig modell med kåpa i rostfritt stål.
Motoriserat grillspett är ett måste för alla som vill tillaga den perfekta grillade kycklingen!

Kylskåp i rostfritt för utomhusbruk ingår

Det inbyggda kylskåpet är låsbart, och har en trevlig belysning i svagt blått sken. Kylskåpet är idealiskt för att förvara maten som ska grillas lite senare, eller kanske även förvara några kalla öl till grillchefen!

Regnskydd anpassade för modellen

Som tillval finns ett extra stort regnskydd, specialanpassat för Austin.

Lågt pris genom inköp direkt från fabrik

Även om denna grill har ett lite högre pris än våra andra grillar, får du oerhört mycket grill för pengarna. outl1.se köper in dessa gasolgrillar direkt från tillverkande fabrik helt utan mellanhänder vilket gör att vi kan hålla priset till dig som konsument mycket lågt trots hög kvalitet. Jämförbara grillar med samma utrustning och materialval kostar vanligtvis det dubbla, eller mer.
De ledande "märkesgrillarna" i samma prisklass håller betydligt lägre kvalitet på både material och konstruktion.

Rejält tilltagna materialmängder

Grillen väger hela 256kg. Räkna bort ca 10kg för stekhällen i gjutjärn, så får du en uppfattning på hur mycket (och tjockt) rostfritt stål samt sten som används i denna modell.
Observera att denna grill levereras färdigmonterad i tre sektioner som skruvas ihop snabbt. Sektionerna är vänsterskåpet, grillmodulen och kylmodulen. Detta gör också att det enkelt går att skruva isär vid vinterförvaring. Självklart finns det även hjul på alla tre sektioner.

CE godkänd gasolgrill

Produkten är CE godkänd. Bruksanvisning samt kontrollpanelens information är på svenska. Det förekommer gasolgrillar på marknaden som saknar bruksanvisning och/eller säkerhetsinstruktioner och kontrollpanel på svenska. Sådana grillar är inte CE godkända i Sverige.

Regulator och slang

Gasoltub, regulator och gasolslang medföljer ej. Passande gasolslang och regulator finns som tillbehör.

Presentationsvideo

I videon nedan presenteras den svarta varianten av denna grill - Austin Blackline. Funktionerna och utformningen av grillen är dock densamma som på denna modell.

Jocke & Jonna väljer Metalcraft

I videon nedan kan ni se när Youtube-profilerna Jocke & Jonna monterar och presenterar gasolgrillen Austin och även två andra grillar från vårt sortiment - gasolgrillen New Orleans och kamadogrillen Masuda.

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna
Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
Andra tittade även på
 1. Gasolgrill och kolgrill kombination
  Kombinerad gasol och kolgrill - Savannah
  9 995,00 kr Just nu 4 988,00 kr
 2. Gasolgrill med 3 brännare
  Gasolgrill med 3 brännare - Atlanta
  3 995,00 kr Just nu 2 288,00 kr
 3. gasolgrill inbyggnad amarillo
  Stor rostfri gasolgrill för inbyggnad Amarillo
  22 995,00 kr Just nu 14 988,00 kr
 4. Gasolgrill med 4 brännare - Orlando
  Gasolgrill med 4 brännare - Orlando
  4 995,00 kr Just nu 2 788,00 kr
 5. Rostfri Gasolgrill - Malibu/Nashville
  Rostfri Gasolgrill - Malibu/Nashville
  12 995,00 kr Just nu 8 988,00 kr
 6. Portabel gasolgrill med pizzasten
  Portabel gasolgrill | Helt rostfri - Hampton
  2 995,00 kr Just nu 2 188,00 kr
© 2020 outl1.se