ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Rea
svart gasolgrill med sidobrännare
svart gasolgrill med sidobrännare Rostfri gasolgrill med varmluftsfunktion - Malibu/Nashville Blackline Rostfri gasolgrill med varmluftsfunktion - Malibu/Nashville Blackline Rostfri gasolgrill med varmluftsfunktion - Malibu/Nashville Blackline Rostfri gasolgrill med varmluftsfunktion - Malibu/Nashville Blackline Rostfri gasolgrill med varmluftsfunktion - Malibu/Nashville Blackline Rostfri gasolgrill med varmluftsfunktion - Malibu/Nashville Blackline Rostfri gasolgrill med varmluftsfunktion - Malibu/Nashville Blackline Rostfri gasolgrill med varmluftsfunktion - Malibu/Nashville Blackline Rostfri gasolgrill med varmluftsfunktion - Malibu/Nashville Blackline Rostfri gasolgrill med varmluftsfunktion - Malibu/Nashville Blackline Rostfri gasolgrill med varmluftsfunktion - Malibu/Nashville Blackline Rostfri gasolgrill med varmluftsfunktion - Malibu/Nashville Blackline Rostfri gasolgrill med varmluftsfunktion - Malibu/Nashville Blackline Rostfri gasolgrill med varmluftsfunktion - Malibu/Nashville Blackline

Rostfri gasolgrill med varmluftsfunktion - Malibu/Nashville Blackline

Exklusiv gasolgrill med samtliga delar i svart, rostfritt stål.
 • 4 rostfria huvudbrännare, 1 rostfri sidobrännare
 • Revolutionerande varmluftsfunktion som tar grillningen till nya nivåer!
 • Unik svart legering med vakuumkromat rostfritt stål
 • Flametamers och grillskål i rostfritt stål
 • Underskåp, lock, ytterdörrar, sidobord, dörrar mm i rostfritt stål
 • Även varmhållningsgaller, insida av dörrar och insida av lock i rostfritt stål
 • Maffigt grillgaller i rostfritt stål (8mm tjockt, vikt 7kg)
 • Stor grillyta - 71x46cm
 • Motoriserat grillspett i rostfritt stål och infrabrännare som tillval
 • Gratis hemleverans!

Bättre bilder på produkten kommer inom kort.
I lager - Lämnar vårt lager inom 1-3 arbetsdagar.
127-2-1001
14 299,00 kr Just nu 9 288,00 kr

Rostfri gasolgrill med varmluftsfunktion - Malibu/Nashville Blackline

Exklusiv gasolgrill med samtliga delar i svart, rostfritt stål.
 • 4 rostfria huvudbrännare, 1 rostfri sidobrännare
 • Revolutionerande varmluftsfunktion som tar grillningen till nya nivåer!
 • Unik svart legering med vakuumkromat rostfritt stål
 • Flametamers och grillskål i rostfritt stål
 • Underskåp, lock, ytterdörrar, sidobord, dörrar mm i rostfritt stål
 • Även varmhållningsgaller, insida av dörrar och insida av lock i rostfritt stål
 • Maffigt grillgaller i rostfritt stål (8mm tjockt, vikt 7kg)
 • Stor grillyta - 71x46cm
 • Motoriserat grillspett i rostfritt stål och infrabrännare som tillval
 • Gratis hemleverans!

Bättre bilder på produkten kommer inom kort.

Lyxig rostfri gasolgrill av högsta kvalitet

Exklusiv gasolgrill helt i svart, rostfritt stål och med en väl tilltagen grillyta på hela 71x46cm. Detta är en rejäl toppmodell med genomgående hög kvalitet, som gör grannarna gröna av avund och väcker vill-ha begäret hos varje grillälskare.

Under grillen finns ett praktiskt förvaringsutrymme som nås enkelt genom dörrarna på framsidan.

Grillen finns i två utföranden:
1) Malibu: Med 4 rostfria brännare samt 1 sidobrännare. 17.2kW.
2) Nashville: Som ovan, fast även med motoriserat grillspett och en bakre infravärmare på 3.5kW. Totalt 20.7kW

Kombinerad grill och varmlufts-/konvektionsugn

Det som gör denna grill så unik är att den har utrustats med en inbyggd varmluftsfunktion som gör det möjligt att använda en kombination av klassisk gasolgrillning med fördelarna från en proffessionell konvektionsugn. En revolutionerande funktion som vi tror att vi är ensamma om på den svenska marknaden!

Varmluftsfunktionen har många fördelar när du grillar. Funktionen består av ett fläktsystem som gör att hetluften cirkulerar och därmed fördelar värmen jämnare runt maten. Ett måste för alla grill-nördar där ute! Men självklart går funktionen att slå på och av precis som man önskar och grillen går även utmärkt att grilla på även som en vanlig gasolgrill. Vi har listat de största fördelarna med funktionen nedan:

- Säkerställer en bättre distribution av värmen
- Uppnår högre effektivitet än en vanlig gasgrill
- Garanterar jämnare temperaturer under grillhuven
- Förkortade tillagningstider
- Lägre energiförbrukning
- Smakerna fördelas bättre
- Alla rätter förblir saftiga på insidan och blir krispigare på utsidan
- Grillbiten behöver inte vändas lika ofta, grillen sköter sig mer själv
- Lättare att grilla stora mängder mat samtidigt pga den jämna värmefördelningen
- Gör tillagning med låg temperatur lättare att ställa in om man önskar

Gasolgrill i vakuumkromad svart design

Till skillnad från de flesta svarta grillar på marknaden så har denna grill en unik svart stållegering med solid svart stål som är vakuumkromad. Det är alltså inte en efterbehandlad eller lackad plåt, vilket ger en betydligt sämre kvalitet vad gäller hållbarheten. En lackad plåt riskerar att tappa färg vid normalt slitage. Stålet i denna grill kallas för vakuumkromat och har placerats i en stor vakuumugn som är uppvärmd till mer än 800 grader. I ugnen finns mängder med olika metall-joner som under den kemiska processen i ugnen går in i det rostfria stålets kropp och yta. Man kan med olika typer av metall-joner framställa den färg man önskar. På så sätt skapar man en färgad metall som både känns som, och håller samma kvalitet, som obehandlat rostfritt stål.

Helt i rostfritt

I Metalcrafts Malibu och Nashville gasolgrillar är hela grillen tillverkad i svart, rostfritt stål för hög hållbarhet. Hela skåpet (även sidoväggar, baksida och innegolv), dörrar (inklusive insidan av dörren), avlastningsbord, handtag, alla skruvar och yttre locket är helt i rostfritt stål. Även 4 huvudbrännare, sidobrännare, flametamers, grillgaller (I två rejäla delar - vikt 7kg), grillspett och grillskålen (för fettuppsamling) är samtliga rostfritt stål vilket kännetecknar en grill där genomgående hög kvalitet på material har använts. Även varmhållningsgallret och gallret till sidobrännaren är i rostfritt stål.

På grillar av lägre kvalitet används oftast billigare lackad plåt, för några eller alla av dessa delar, vilket gör dom sämre motståndskraftiga mot rost. Särskilt gäller detta delar som inte syns från utsidan, som grillskål, flametamers, skruvar mm.

Praktiska funktioner

Sidobrännaren är mycket praktiskt och den kan du använda till att t.ex koka potatis samtidigt som du grillar köttet. Grillen tänds enkelt med batteridriven elektrisk Piezotändning. Locket är byggt i dubbelt lager och har en stor termometer som visar temperaturen inne i grillen.

Maffigt rostfritt grillgaller

Grillgallret i två delar är av rostfritt stål och är riktigt maffigt. Väger hela 7kg och stålet är 8mm tjockt.

Många andra (även dyra märken) gasolgrillar använder "ståltråd" som grillgaller för att hålla nere priset, då ett tjockt grillgaller av 8mm rostfritt stål som används i denna grill är mycket kostsamt. Detta rostfria 8mm grillgaller kostar ca 1800kr - ca 10 gånger mer än ett billigt ståltrådsgrillgaller, eller ett grillgaller i emaljerad V-vinklad gjutjärnsplåt som vanligtvis återfinns i stormarknadens grillar, och som håller på sin höjd i en säsong.

Om vikten och/eller materialet på grillgallret inte anges i produktinformationen och det saknas bilder, så kan du utgå ifrån att det är av billigaste "ståltrådsmodell" eller V-vinklad gjutjärnsplåt som du dessutom kan behöva byta ut redan efter en säsong.

Dubbelsidigt lock

Locket till grillen har dubbla lager. Ett yttre lager av rostfritt stål, och även ett inre av rostfritt stål med en luftspalt emellan. Detta gör att grillen blir bättre isolerad och att mer värme stannar i grillen. Dessutom blir inte locket lika varmt som på vanliga enkelsidiga lock (om någon råkar vidröra locket, är risken att bränna sig betydligt mindre).

Motoriserat grillspett i rostfritt och bakre infrabrännare (Nashville)

Med det motoriserade grillspettet (rotisserie) i rostfritt stål som drivs med 230V kan du låta exempelvis en kyckling eller en stek sakta rotera över gasolgrillen. Infrabrännaren på 3.5kW är placerad längst bak i grillen, och värmer djupt in i köttet med infravärme. Bra vid grillning av tjockt kött, eller tillsammans med det motoriserade grillspettet. Den bakre infravärmaren ökar totaleffekten till 20.7kW.
Motoriserat grillspett och bakre infravärmare finns i Nashvilleutförandet för 1400kr extra, och är ett måste för alla som vill tillaga den perfekta grillade kycklingen!

Kylskåp i rostfritt för utomhusbruk som tillbehör

Som tillbehör finns även Miami kylskåpsmodul. Observera att kylskåpet inte är i exakt höjd med Malibu/Nashville, så kylskåpsmodulen kan inte skruvas ihop med Malibu/Nashville. Vill du skruva ihop kylskåpet i exakt samma höjd så är det grillen New Orleans du ska välja.

Kylskåpet är idealiskt för att förvara maten som ska grillas lite senare, eller kanske även förvara några kalla öl till grillchefen!

Rejäl stekhäll som tillbehör

Som tillbehör (ingår ej i priset) finns en rejält tjock stekhäll i gjutjärn som väger över 6kg. Du kan då byta ut ena (eller båda) av grillgallrena mot stekhällen.

Lågt pris genom inköp direkt från fabrik

outl1.se köper in dessa gasolgrillar direkt från tillverkande fabrik helt utan mellanhänder vilket gör att vi kan hålla priset till dig som konsument mycket lågt trots hög kvalitet. Jämförbara grillar med samma utrustning och materialval kostar vanligtvis flera tusen kronor mer i andra butiker.
De ledande "märkesgrillarna" i samma prisklass håller betydligt lägre kvalitet på både material och konstruktion.

CE godkänd gasolgrill

Produkten är CE godkänd. Bruksanvisning samt kontrollpanelens information är på svenska. Det förekommer gasolgrillar på marknaden som saknar bruksanvisning och/eller säkerhetsinstruktioner och kontrollpanel på svenska. Sådana grillar är därför inte CE godkända i Sverige.

Regulator och slang

Gasoltub, regulator och gasolslang medföljer ej. Passande gasolslang och regulator finns som tillbehör.

Video av varmluftsfunktionen

Nedan kan du se hur grillens unika varmluftsfunktion fungerar.

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna
Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
Andra tittade även på
 1. Gasolgrill med 3 brännare
  Gasolgrill med 3 brännare - Atlanta
  3 995,00 kr Just nu 2 288,00 kr
 2. Rostfri gasolgrill med kylskåp och stenbänk
  Stor rostfri gasolgrill Austin
  44 995,00 kr Just nu 29 988,00 kr
 3. gasolgrill inbyggnad amarillo
  Stor rostfri gasolgrill för inbyggnad Amarillo
  22 995,00 kr Just nu 14 988,00 kr
 4. Portabel gasolgrill med pizzasten
  Portabel gasolgrill | Helt rostfri - Hampton
  2 995,00 kr Just nu 2 188,00 kr
 5. Gasolgrill och kolgrill kombination
  Kombinerad gasol och kolgrill - Savannah
  9 995,00 kr Just nu 4 988,00 kr
 6. Rostfri Gasolgrill - Malibu/Nashville
  Rostfri Gasolgrill - Malibu/Nashville
  12 995,00 kr Just nu 8 988,00 kr
 7. Gasolgrill med 4 brännare - Orlando
  Gasolgrill med 4 brännare - Orlando
  4 995,00 kr Just nu 2 788,00 kr
© 2020 outl1.se