ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Underhållsfria utemöbler
Underhållsfria utemöbler Möbelset utomhus Uteplats möbler Trädgårdsstol

Underhållsfria utemöbler - Orust 150cm inkl. 4 stolar

Stilren matgrupp till uteplatsen för 4-6 personer i underhållsfria material.
  • Orust trädgårdsbord 150x90cm med bordsskiva i komposit
  • Lämplig trädgårdsgrupp för 4-6 personer
  • Underhållsfria väderbeständiga trädgårdsmöbler i komposit och aluminium
  • 4 stolar Orust ingår
  • Rabatterat paketpris - Nedsatt från 8775kr
  • Fri frakt - hela vägen hem

151-1-21

Från 6 288,00 kr

Trädgårdsmöbler i underhållsfri komposit

Stilrena trädgårdsmöbler till uteplatsen i underhållsfri komposit och aluminium. I matgruppen ingår bord 150cm samt 4 st stolar.

Många andra liknande trädgårdsmöbler på marknaden är byggda med tunnare dimensioner på material. stolsben och bordsben, för att hålla nere priset, vilket kan göra att både bord och stolar blir "rangliga". Detta är svårt att se på bild. Var därför uppmärksam om dimensionerna på materialet inte framgår i säljarens produktspecifikation.

Bord för 4-6 personer

Bordet har en bredd på 90cm och längd 150cm. Höjden är 74cm.
Bordsbenen är 60x60mm tjocka och överliggaren är 65x20mm tjock, vilket gör bordet mycket hållbart och stabilt. Bordskivan är i tjockt kompositmaterial.

4 st stolar av hög kvalitet ingår

4 st snygga trädgårdsstolar i underhållsfri komposit och aluminium ingår i matgruppen. Orust trädgårdsstol har en stomme av vitlackerad aluminium med rejält tilltagna dimensioner. Stommen är av aluminium och 30x20mm tjocka, vilket gör stolen mycket stabil. Sittyta och ryggstöd är tillverkade i underhållsfri komposit, vilket gör att stolen håller längre än stolar av textilmaterial. Sitt- och ryggyta är lätt rundade, vilket gör stolen mycket bekväm att sitta på.
Stommen är svetsad till ett stycke vilket gör att ingen montering krävs. Detta ger även ökad stabilitet och snyggare utseende jämfört med stolar som måste skruvas ihop.

Många billiga trädgårdsstolar har mindre hållbart (och billigare) textilmaterial eller konstrotting på sittytan och stolryggen, vilket ofta går sönder redan efter första säsongen.

Stolen har en bredd på 56cm, djup 57cm och höjd är 84cm. Stolen är stapelbar vilket gör att den är praktisk att förvara och ställa undan.

Matgrupp helt i underhållsfria material

Bordsskivan och ytskikten på stolarna är i träimiterad komposit. Materialet kräver till skillnad från trämöbler inget underhåll, förutom att torka av med fuktig trasa. Bordet passar för dig som inte vill börja våren med att slipa och olja dina trädgårdsmöbler. Stolsben och bordsben är i underhållsfri pulverlackerad aluminium. Plocka bara fram - och använd!

Enkelt att montera

Den enda montering som krävs är att fästa benen på bordet. Det tar ca 5 minuter att montera bordet. Stolarna levereras färdigmonterade.

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
© 2021 outl1.se