ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Stol
Stol Utestol Trädgårdsstol - Orust Underhållsfri trädgårdsstol Stapelbara stolar

Trädgårdsstol - Orust

Stabil trädgårdsstol i aluminium och underhållsfri komposit. Högre hållbarhet än stolar med ryggstöd/sittyta av textil- eller konstrottingmaterial. Färdigmonterad.
Inkommer i begränsat antal i april 2021. Förboka nu för att garanteras ett exemplar. Fakturan skickas först efter leverans, så du ligger inte ute med pengar vid fakturabetalning.
151-1-8
1 295,00 kr

Trädgårdsstol - Orust

Stabil trädgårdsstol i aluminium och underhållsfri komposit. Högre hållbarhet än stolar med ryggstöd/sittyta av textil- eller konstrottingmaterial. Färdigmonterad.

Trädgårdsstol i aluminium och komposit

Stilren trädgårdsstol till uteplatsen i underhållsfri komposit och aluminium. Orust trädgårdsstol har en stomme av vitlackerad aluminium med rejält tilltagna dimensioner. Benen är 30x20mm, vilket gör stolen mycket stabil. Sittyta och ryggstöd är tillverkade i underhållsfri komposit, vilket gör att den håller längre än stolar av textilmaterial. Sitt- och ryggyta är lätt rundade, vilket gör stolen mycket bekväm att sitta på.
Stommen är svetsad till ett stycke vilket gör att ingen montering krävs. Detta ger även ökad stabilitet och snyggare utseende jämfört med stolar som måste skruvas ihop.

Många billiga trädgårdsstolar har mindre hållbart textilmaterial eller konstrotting på sittytan och stolryggen, vilket ofta går sönder redan efter första säsongen.

Stolen har en bredd på 56cm, djup 57cm och höjd är 84cm. Stolen är stapelbar vilket gör att den är praktisk att förvara och ställa undan.

Underhållsfritt material

Trädgårdsstol Orust är i tillverkad träimiterad komposit och aluminium. Materialet kräver till skillnad från trämöbler inget årligt underhåll, förutom att torka av med fuktig trasa. Stolen är perfekt för dig som inte vill börja våren med att slipa och olja dina trädgårdsmöbler. Plocka bara fram - och använd!

Levereras färdigmonterad

Stolen levereras färdigmonterad.

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

© 2021 outl1.se