Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis expressfrakt vid order över 1500kr

Rea
T-format växthus och uterum
T-format växthus och uterum Växthus/uterum 15,8m² Premium - Utförsäljning Växthus/uterum 15,8m² Premium - Utförsäljning Växthus/uterum 15,8m² Premium - Utförsäljning Växthus/uterum 15,8m² Premium - Utförsäljning Växthus/uterum 15,8m² Premium - Utförsäljning Växthus/uterum 15,8m² Premium - Utförsäljning Växthus/uterum 15,8m² Premium - Utförsäljning Växthus/uterum 15,8m² Premium - Utförsäljning

Växthus/uterum 15,8m² Premium - Utförsäljning

 • Yta 15,8m² (T-format)
 • Premium modell
 • Extra hög modell - Nockhöjd 2,70m, vägghöjd 1,86m
 • 8mm kanalplast med UV-skydd
 • Dubbelsidig låsbar svängdörr
 • Sockel ingår (värde 5995kr)
 • 4 öppningsbara fönster
 • Kraftig aluminiumstomme - tjocklek 1,6-3,5mm
 • Utförsäljning av utgående modell
 • Gratis hemleverans!
I lager. Skickas inom 24 tim vardagar.
142-1-66
69 988,00 kr Just nu 32 988,00 kr

Växthus/uterum 15,8m² Premium - Utförsäljning

 • Yta 15,8m² (T-format)
 • Premium modell
 • Extra hög modell - Nockhöjd 2,70m, vägghöjd 1,86m
 • 8mm kanalplast med UV-skydd
 • Dubbelsidig låsbar svängdörr
 • Sockel ingår (värde 5995kr)
 • 4 öppningsbara fönster
 • Kraftig aluminiumstomme - tjocklek 1,6-3,5mm
 • Utförsäljning av utgående modell
 • Gratis hemleverans!

Växthus och uterum 15,8m² - 8mm kanalplast

Stort växthus/uterum/orangeri på 15,8m² med rejält tilltagna mått och i mycket hög kvalitet på material, anpassat för svenska förhållanden. Växthuset har en T-formad konstruktion vilket gör att det blir mycket luftigt vilket gör att detta växthus med fördel kan användas antingen som uterum/orangeri och växthus.

Stabil konstruktion lämplig för svenskt klimat

Detta växthus är tillverkat i 8mm kanalplast och med 1,6-3,5mm tjock aluminiumram. Ramen är lackerad i grafitgrå RAL7016 (värde ca 5000kr jämfört mot olackerad/naturell aluminium).

Självklart ingår sockel (värde 5995kr) i priset. Sockeln är i förzinkat stål som är motståndskraftigt mot korrosion. Sockeln har förankringsjärn som gör att du kan gjuta fast växthuset i marken om så önskas.

Många billiga växthus på marknaden är tillverkade i tunnare aluminiumstomme med sämre hållbarhet för vind och snö. Ofta 1,0-1,2mm tjocklek. Handlaren anger då vanligtvis inte tjockleken på stommen i produktinformationen för att kunna hålla nere priset, så ta reda på tjockleken före köp.

Vikten är hela 310kg aluminium och kanalplast (lätta material) vilket ger en fingervisning på mängden material som använts för att tillverka detta växthus.

Väl tilltagna dimensioner

Våra vanliga växthus vi säljer är redan i fullhöjd, vilket innebär 227cm nockhöjd och minst 141cm vägghöjd.

Z460 är dock avsedd för dig som vill ha dimensioner långt utöver det vanliga. Denna modell har mycket hög nockhöjd - hela 2,70m. Dessutom är vägghöjden hela 1,86m. En rejäl vägg/tak höjd ger dig betydligt utökad odlingsvolym.

Dörren är en dubbelsidig svängdörr med handtag. Dörröppningen är 126cm bred och 192cm hög. Växthuset är låsbart med medföljande nyckel och lås.

4 öppningsbara fönster ingår. Vi rekommenderar att du köper till automatiska fönsteröppnare för några eller alla fönster, så ventileras växthuset automatiskt.

Fördelar med kanalplast

Kanalplast har många fördelar jämfört mot växthus i glas. Förutom att kanalplast är betydligt mer hållbart för skador, så tål det också vårt svenska klimat bättre. Snö och vind orsakar ofta skador på växthus i glas. När glas i ett växthus går sönder, riskerar man att vassa glasbitar sprids både innanför och utanför växthuset. Skulle man råka resa sig och slå i huvudet i ett glasväxthus så kan det dessutom gå mycket illa, med allvarliga skador som följd.

Dessutom är kanalplasten UV-beständig, vilket gör att materialet skyddar mot den farliga UV-strålningen i växthuset och även bidrar till längre livslängd för kanalplasten då beläggningen även hindrar att de farliga UV-strålarna bryter ner och missfärgar plasten. En annan fördel med kanalplast är att klimatet och temperaturen inne i växthuset blir jämnare.

Nackdelarna med kanalplast är att det vanligtvis är dyrare än glas, samt att det med åren kan bildas alger som är lite svårare att tvätta bort.

Stort utbud tillbehör

Vi har även ett stort utbud tillbehör till växthus som är anpassade för våra växthus och kommer från samma tillverkare. Passa på att köpa till odlingsbord, automatisk öppningsbar ventilation mm när du beställer ditt växthus!

8 års garanti

Vi lämnar 8 års garanti för tillverkningsfel på detta växthus.

Låga priser utan mellanhänder

Vi erbjuder dessa växthus av hög kvalitet i kanalplast till lägre priser än vad många andra säljer billiga växthus i glas. Detta eftersom vi köper i stor kvantitet direkt från fabrik vilket gör att vi kan pressa priset maximalt.

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna
Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
© 2020 outl1.se