gasolgrill inbyggnad amarillo
gasolgrill inbyggnad amarillo Stor rostfri gasolgrill för inbyggnad Amarillo Stor rostfri gasolgrill för inbyggnad Amarillo Stor rostfri gasolgrill för inbyggnad Amarillo Stor rostfri gasolgrill för inbyggnad Amarillo Stor rostfri gasolgrill för inbyggnad Amarillo Stor rostfri gasolgrill för inbyggnad Amarillo Stor rostfri gasolgrill för inbyggnad Amarillo Stor rostfri gasolgrill för inbyggnad Amarillo Stor rostfri gasolgrill för inbyggnad Amarillo Stor rostfri gasolgrill för inbyggnad Amarillo Stor rostfri gasolgrill för inbyggnad Amarillo
Rea

Stor rostfri gasolgrill för inbyggnad Amarillo

Onödigt lyxig gasolgrill för inbyggnad med samtliga delar i rostfritt stål.
 • 6 rostfria huvudbrännare, 1 rostfri sidobrännare
 • Flametamers och grillskål i rostfritt stål
 • Även varmhållningsgaller och insida av lock i rostfritt stål
 • LED-upplysta reglage, samt upplyst grillyta
 • Maffigt grillgaller i rostfritt stål (8mm tjockt, vikt 7.2kg) samt 10kg stekhäll i tjockt gjutjärn
 • Stor grillyta - 97x46cm
 • Motoriserat grillspett i rostfritt stål och infrabrännare ingår
 • Gratis hemleverans!
I lager. Skickas inom 24 tim vardagar.
Endast 1 kvar
127-2-25
18 995,00 kr Just nu 15 488,00 kr

Stor rostfri gasolgrill för inbyggnad Amarillo

Onödigt lyxig gasolgrill för inbyggnad med samtliga delar i rostfritt stål.
 • 6 rostfria huvudbrännare, 1 rostfri sidobrännare
 • Flametamers och grillskål i rostfritt stål
 • Även varmhållningsgaller och insida av lock i rostfritt stål
 • LED-upplysta reglage, samt upplyst grillyta
 • Maffigt grillgaller i rostfritt stål (8mm tjockt, vikt 7.2kg) samt 10kg stekhäll i tjockt gjutjärn
 • Stor grillyta - 97x46cm
 • Motoriserat grillspett i rostfritt stål och infrabrännare ingår
 • Gratis hemleverans!
Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna

Stor och lyxig rostfri gasolgrill för inbyggnad

Nästan onödigt stor och lyxig gasolgrill för inbyggnad helt i rostfritt stål med en väl tilltagen grillyta på hela 97x46cm - Nästan en meter grillyta och 31.2kW totaleffekt! Att grillen är för inbyggnad gör att du kan skapa en helt unik grill för din uteplats där endast fantasin sätter gränser! Grillen passar perfekt som mittpunkten i ett lyxigt utekök.

Med denna grill gör du grannarna gröna av avundsjuka, och du har garanterat den maffigaste och mest unika grillen i området!

Helt i rostfritt

Metalcrafts Amarillo gasolgrill är tillverkad i rostfritt stål för hög hållbarhet. Handtag, alla skruvar och yttre locket mm är helt i rostfritt stål. Även 6 huvudbrännare, sidobrännaren, flametamers, grillgaller (i två rejäla delar - vikt 7.2kg), grillspett och grillskålen (för fettuppsamling) är samtliga i rostfritt stål vilket kännetecknar en grill där genomgående hög kvalitet på material har använts. Även varmhållningsgallret och gallret till sidobrännaren är i rostfritt stål. Den enda delen som är i gjutjärn (av praktiska skäl) är stekhällen, som också ingår.

På grillar av lägre kvalitet används oftast billigare lackad plåt, för några eller alla av dessa delar, vilket gör dem sämre motståndskraftiga mot rost. Särskilt gäller detta delar som inte syns från utsidan, som grillskål, flametamers, skruvar mm. Vissa "märkesgrillar" använder t.o.m billig hårdplast i t.ex sidoborden.

Upplyst grillyta och reglage

Reglagen är upplysta med blått LED-ljus, och inuti grillen finns två glödlampor som lyser upp grillytan. Perfekt om man grillar när det är mörkt ute. Belysningen tänds med en knapp på framsidan av grillen. Inkopplingen är 230V (vanlig stickkontakt). Vridreglagen för brännarna är den enda plastdetaljen på grillen.

Praktiska funktioner

Sidobrännaren är mycket praktiskt och den kan du använda till att t.ex koka potatis samtidigt som du grillar köttet. Grillen tänds enkelt med batteridriven elektrisk Piezotändning. Locket är konstruerat i dubbla lager (rostfritt i både inre och yttre lager) och har en stor termometer som visar temperaturen inne i grillen.

Maffigt rostfritt grillgaller

Grillgallret i två delar är av rostfritt stål och är riktigt maffigt. Gallret väger hela 7.2kg och stålet är 8mm tjockt. Dessutom ingår en stekhäll i gjutjärn på ca 10kg.

Många andra (även dyra märken) gasolgrillar har "ståltråd" som grillgaller för att hålla nere priset, då ett tjockt grillgaller av 8mm rostfritt stål som används i denna grill är mycket kostsamt. Detta rostfria 8mm grillgaller kostar ca 1800kr - vilket är ca 10 gånger mer än ett billigt ståltråds-grillgaller, eller ett grillgaller i emaljerad V-vinklad gjutjärnsplåt som vanligtvis återfinns i stormarknadens grillar, och som håller på sin höjd i en säsong.

Om vikten och/eller materialet på grillgallret inte anges i produktinformationen och det saknas bilder hos andra grilltillverkare, så kan du utgå ifrån att det är av billigaste "ståltrådsmodell" eller V-vinklad gjutjärnsplåt som du kan behöva byta ut redan efter en säsong.

Dubbelsidigt lock

Locket till grillen har dubbla lager. Ett yttre lager av rostfritt stål, och även ett inre av rostfritt stål med en luftspalt emellan. Detta gör att grillen blir bättre isolerad och att mer värme stannar i grillen. Dessutom blir inte locket lika varmt som på vanliga enkelsidiga lock (om någon råkar vidröra locket, är risken att bränna sig betydligt mindre).

Motoriserat grillspett i rostfritt och bakre infrabrännare ingår

Med det motoriserade grillspettet (rotisserie) i rostfritt stål som drivs med 230V kan du låta exempelvis en kyckling eller en stek sakta rotera över gasolgrillen medan den tillagas. Infrabrännaren på 3.5kW är placerad längst bak i grillen, och värmer djupt in i köttet med infravärme. Bra vid grillning av tjockt kött, eller tillsammans med det motoriserade grillspettet. Även motorn till Amarillo är av en extra lyxig modell med kåpa i rostfritt stål.
Motoriserat grillspett är ett måste för alla som vill tillaga den perfekta grillade kycklingen!

Regnskydd anpassade för modellen

Som tillval finns ett regnskydd, specialanpassat för Amarillo som täcker hela grillmodulen. Det spelar alltså ingen roll hur basen som du valt att bygga in grillen i är utformad utan regnskyddet kommer att skydda grillen oavsett.

Lågt pris genom inköp direkt från fabrik

Även om denna grill har ett lite högre pris än våra andra grillar, får du oerhört mycket grill för pengarna. outl1.se köper in dessa gasolgrillar direkt från tillverkande fabrik helt utan mellanhänder vilket gör att vi kan hålla priset till dig som konsument mycket lågt, trots hög kvalitet. Jämförbara grillar med samma utrustning och materialval kostar vanligtvis det dubbla, eller mer.
De ledande "märkesgrillarna" i samma prisklass håller betydligt lägre kvalitet på både material och konstruktion.

CE godkänd gasolgrill

Produkten är CE godkänd. Bruksanvisning samt kontrollpanelens information är på svenska. Det förekommer gasolgrillar på marknaden som saknar bruksanvisning och/eller säkerhetsinstruktioner samt kontrollpanel på svenska. Sådana grillar är inte CE godkända i Sverige. Grillen levereras färdigmonterad.

Regulator och slang

Gasoltub, regulator och gasolslang medföljer ej. Passande gasolslang och regulator finns som tillbehör.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?