Ovalt fristående badkar 150cm
Ovalt fristående badkar 150cm Fristående badkar med Lucite akryl - A-06 Fristående badkar med Lucite akryl - A-06 Fristående badkar med Lucite akryl - A-06

Fristående badkar med Lucite akryl - A-06

 • Helgjutet fristående badkar
 • 3,5mm yttre lager Lucite® akryl
 • Slät yta, lätt att göra rent
 • Stadigt med dolda stödben i rostfritt
 • Exklusiv stilren design
 • Överfyllnadsskydd ingår
 • Gratis hemleverans
I lager. Skickas inom 24 tim vardagar.
206-2-20
7 995,00 kr Just nu 5 988,00 kr

Fristående badkar med Lucite akryl - A-06

 • Helgjutet fristående badkar
 • 3,5mm yttre lager Lucite® akryl
 • Slät yta, lätt att göra rent
 • Stadigt med dolda stödben i rostfritt
 • Exklusiv stilren design
 • Överfyllnadsskydd ingår
 • Gratis hemleverans
Lyfco

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna

Fristående badkar med Lucite-akryl

Helgjutet fristående badkar med moderna och vackra former tillverkat med ett yttre lager av hela 3,5mm ren, slitstark högkvalitetsakryl från Lucite®.

Om akryl

Den största kostnaden på ett fristående badkar tillverkat av materialet akryl är vanligtvis akrylen, och kvalitén på den gör därför en stor skillnad på priset för badkaret.

Akrylen i samtliga våra fristående badkar kommer ifrån Lucite®, som är en amerikansk världsledande tillverkare av högkvalitetsakryl. Denna högkvalitetsakryl återfinns vanligtvis i betydligt dyrare badkar än detta.

Billiga badkar - som till utseendet liknar detta - är vanligtvis tillverkade av märkeslös lågprisakryl som har sämre hållbarhet och i vissa fall går sönder redan efter 1-2 år. Dessutom finns det risk att märkeslösa lågkvalitetsakryler fäller ut cancerframkallande ämnen.

Tips: Liknande (till utseendet) badkar i samma prisklass som detta saluförs hos flera andra butiker i Sverige, men i denna prisklass är de allra flesta tillverkade med lågprisakryl. Då uppges inte märket på akrylen i produktbeskrivningen.

Akryl är ett material som isolerar bra och därmed håller värmen på badvattnet länge. Materialet porfritt och ger en mjuk och len yta i badkaret, den släta ytan är också väldigt lätt att göra ren. Akrylen är också färgbeständig och har UV-motstånd och riskerar därför inte att tappa färgen och gulna med tiden, vilket badkar tillverkat i t ex plast kan göra.

Praktiska detaljer

Badkaret står stadigt tack vare de rostfria gömda stödbenen som sitter i botten på badkaret. Badkarets medföljande bottenventil har en så kallad push-design. Man trycker lätt på bottenventilen för att öppna och stänga den. Blandare ingår ej men kan köpas separat.

Karet är utrustat med överfyllnadsskydd.

Badkaret A-06 finns i två olika storlekar:
- 150x75x58cm (190 liter)
- 170x80x58cm (270 liter)

Exklusiv design och moderna former

Badkaret har en stilren, exklusiv design och den ovala formen är en fröjd för ögat. Den diskreta men lyxiga stilen gör att badkaret passar väl in i de allra flesta badrum. Dess utformning ger dig oändliga möjligheter när det gäller hur du väljer att placera ditt badkar i ditt badrum. Badkaret kan placeras helt fritt mitt i ett stort luftigt badrum, eller intill en vägg precis som klassiska raka badkar, endast fantasin sätter gränsen.

Fri hemleverans

Då detta är en stor och otymplig produkt så bjuder vi på fri leverans direkt hem till dig.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?