Växthus i kanalplast 5,6m²
Växthus i kanalplast 5,6m² Vi tackar Therése i Sturefors för bilden Vi tackar Therése i Sturefors för bilden Vi tackar Therése i Sturefors för bilden Växthus 5,6m² - Kanalplast
Rea

Växthus 5,6m² - Kanalplast

 • Yta 5,6m² (3,05 x 1,83 meter)
 • Fullhöjd - Nockhöjd 2,27m, vägghöjd 1,55m
 • 4mm kanalplast
 • Sockel ingår
 • Ett öppningsbart fönster
 • Kraftig aluminiumstomme - tjocklek 1,5mm
 • Gratis hemleverans!
Vi tackar vår kund Therése i Sturefors för bild 2-4 på en jättefin montering av detta växthus.
I lager. Skickas inom 24 tim vardagar.
142-1-4
8 995,00 kr Just nu 6 288,00 kr

Växthus 5,6m² - Kanalplast

 • Yta 5,6m² (3,05 x 1,83 meter)
 • Fullhöjd - Nockhöjd 2,27m, vägghöjd 1,55m
 • 4mm kanalplast
 • Sockel ingår
 • Ett öppningsbart fönster
 • Kraftig aluminiumstomme - tjocklek 1,5mm
 • Gratis hemleverans!
Vi tackar vår kund Therése i Sturefors för bild 2-4 på en jättefin montering av detta växthus.
Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

29/11 - 23/12: Förlängt öppet köp t.o.m 10 januari 2019 - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna

Växthus 5,6m² - 4mm kanalplast

Praktiskt växthus på 5,6m² med rejält tilltagna mått och i hög kvalitet på material, anpassat för svenska förhållanden.
Vi tackar vår kund Therése i Sturefors för bild 2-4 på en jättefin montering av detta växthus.

Stabil konstruktion lämplig för svenskt klimat

Detta växthus är tillverkat i 4mm kanalplast och med 1,5mm tjock aluminiumram.

Självklart ingår sockel i priset. Sockeln är i förzinkat stål som är motståndskraftigt mot korrosion. Sockeln har förankringsjärn som gör att du kan gjuta fast växthuset i marken om så önskas. Vissa av de billigaste växthusen på marknaden säljs utan sockel, och utan att handlaren nämner detta i produktinformationen. Självklart är det för att kunna locka med ett lågt pris, men utan sockel kan du inte förankra växthuset i marken, så vid nästa storm blir växthuset förstört. Ett billigt växthus utan sockel blir därför snabbt en dyr affär.

Många billiga växthus på marknaden är tillverkade i tunnare aluminiumstomme med sämre hållbarhet för vind och snö. Ofta 1,0-1,2mm tjocklek. Handlaren anger då vanligtvis inte tjockleken på stommen i produktinformationen för att kunna hålla nere priset, så ta reda på tjockleken före köp.

Väl tilltagna dimensioner

Samtliga växthus vi säljer är i fullhöjd, vilket innebär 227cm nockhöjd. Detta växthus har hela 155cm vägghöjd. Många andra växthus har mindre tak och vägghöjd vilket gör att man måste böja på nacken när man går inne i växthuset. En rejäl vägg/tak höjd ger dig också utökad odlingsvolym.

Ett öppningsbart fönster ingår. Vi rekommenderar att du köper till en automatiska fönsteröppnare, så ventileras växthuset automatiskt.

Fördelar med kanalplast

Kanalplast har många fördelar jämfört mot växthus i glas. Förutom att kanalplast är betydligt mer hållbart för skador, så tål det också vårt svenska klimat bättre. Snö och vind orsakar ofta skador på växthus i glas. När glas i ett växthus går sönder, riskerar man att vassa glasbitar sprids både innanför och utanför växthuset. Skulle man råka resa sig och slå i huvudet i ett glasväxthus så kan det dessutom gå mycket illa, med allvarliga skador som följd.

En annan fördel med kanalplast är att klimatet inne i växthuset blir jämnare.

Nackdelarna med kanalplast är att det vanligtvis är dyrare än glas, samt att det med åren kan bildas alger som är lite svårare att tvätta bort.

Vanliga frågor om våra växthus

Vad ska jag använda för underlag?
Det viktigaste är att underlaget är helt plant och att växthuset förankras väl. Det går att montera växthuset på flera olika underlag. Antingen kan man gjuta en grund, eller så gjuter man plintar. Förlängda ben för ingjutning medföljer. Det går även att använda lecablock.

Vad är skillnaden på 4mm och 6mm kanalplast?
Båda fungerar bra, men 6mm kanalplast är 50% tjockare än 4mm och håller därmed värmen bättre. Dessutom innebär 6mm kanalplast bättre väderskydd och allmän hållfasthet.

Stort utbud tillbehör

Vi har även ett stort utbud tillbehör till växthus som är anpassade för våra växthus och kommer från samma tillverkare. Passa på att köpa till odlingsbord, automatisk öppningsbar ventilation mm när du beställer ditt växthus!

4 års garanti

Vi lämnar 4 års garanti för tillverkningsfel på detta växthus.

Låga priser utan mellanhänder

Vi erbjuder dessa växthus av hög kvalitet i kanalplast till lägre priser än vad många andra säljer billiga växthus i glas. Detta eftersom vi köper i stor kvantitet direkt från fabrik vilket gör att vi kan pressa priset maximalt.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?