ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Underhållsfria utemöbler med förlängningsbart bord i komposit
Underhållsfria utemöbler med förlängningsbart bord i komposit Underhållsfria utemöbler - Waxholm 180-240cm inkl. 8 stolar Underhållsfria utemöbler - Waxholm 180-240cm inkl. 8 stolar Underhållsfria utemöbler - Waxholm 180-240cm inkl. 8 stolar Underhållsfria utemöbler - Waxholm 180-240cm inkl. 8 stolar Underhållsfria utemöbler - Waxholm 180-240cm inkl. 8 stolar

Underhållsfria utemöbler - Waxholm 180-240cm inkl. 8 stolar

Stilren matgrupp till uteplatsen för 6-10 personer i underhållsfria material.
  • Waxholm förlängningsbart trädgårdsbord 180-240cm med bordsskiva i komposit
  • Perfekt trädgårdsgrupp i hög kvalitet för 6-10 personer
  • Underhållsfria väderbeständiga utemöbler i komposit och aluminium
  • 8 stolar Waxholm ingår
  • Rabatterat paketpris - Nedsatt från 17748kr
  • Fri frakt - hela vägen hem
I lager - Lämnar vårt lager inom 1-3 arbetsdagar.
151-1-24

Från 10 988,00 kr

Underhållsfria utemöbler med förlängningsbart bord

Stor matgrupp till uteplatsen av hög kvalitet i underhållsfri komposit och aluminium. I matgruppen ingår förlängningsbart bord 180-240cm samt 8 st stolar.

Många andra liknande utemöbler på marknaden är byggda med tunnare dimensioner på material. stolsben och bordsben, för att hålla nere priset, vilket kan göra att både bord och stolar blir "rangliga". Detta är svårt att se på bild. Var därför uppmärksam om dimensionerna på materialet inte framgår i säljarens produktspecifikation.

Bord för 6-10 personer

Bordet har en bredd på 90cm och längd 180-240cm. Bordet är förlängningsbart med en skiva i mitten som enkelt fälls upp. Höjden är 74cm.
Bordsbenen är 60x60mm tjocka och överliggaren är 60x20mm tjock, vilket gör bordet mycket hållbart och stabilt. Bordskivan är i tjockt kompositmaterial.

8 st trädgårdsstolar av hög kvalitet ingår

8 st snygga trädgårdsstolar i underhållsfri komposit och aluminium ingår i matgruppen. Waxholm trädgårdsstol har en stomme av svartlackerad aluminium med rejält tilltagna dimensioner. Stommen är av aluminium och 40x20mm tjocka, vilket gör stolen mycket stabil.
Stommen är svetsad till ett stycke vilket gör att ingen montering krävs. Detta ger även ökad stabilitet och snyggare utseende jämfört med stolar som måste skruvas ihop.
Sittyta och ryggstöd är tillverkade i underhållsfri komposit, vilket gör att stolen håller längre än stolar av textilmaterial.

För att hålla nere priset har många billiga trädgårdsstolar mindre hållbart textilmaterial eller konstrotting på sittytan och stolryggen, vilket ofta går sönder redan efter första säsongen.

Stolen har en bredd på 55cm, djup 55cm och höjd är 84cm. Stolen är stapelbar vilket gör att den är praktisk att förvara och ställa undan.

Utemöbler helt i underhållsfria material

Bordsskivan och ytskikten på stolarna är i träimiterad komposit. Materialet kräver till skillnad från trämöbler inget underhåll, förutom att torka av med fuktig trasa. Bordet passar för dig som inte vill börja våren med att slipa och olja dina trädgårdsmöbler. Stolsben och bordsben är i underhållsfri pulverlackerad aluminium. Plocka bara fram - och använd!

Enkelt att montera

Den enda montering som krävs för dessa utemöbler är att fästa benen på bordet. Det tar ca 5 minuter att montera bordet. Stolarna levereras färdigmonterade.

Förläng bordet på 5 sekunder

I videon nedan visar vi hur enkelt det är att förlänga och förminska bordet från 180 till 240cm - på 5 sekunder.

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
© 2021 outl1.se