ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Underhållsfri trädgårdsstol
Underhållsfri trädgårdsstol Utestol i aluminium Trädgårdsstol i aluminium och komposit - Waxholm Trädgårdsstol i aluminium och komposit - Waxholm Uteplatsstol i aluminium Trädgårdsstol i aluminium och komposit - Waxholm Aluminiumstol

Trädgårdsstol i aluminium och komposit - Waxholm

Stabil trädgårdsstol i underhållsfri komposit och aluminium. Högre hållbarhet än stolar med ryggstöd/sittyta av textil- eller konstrottingmaterial. Färdigmonterad.
I lager - Lämnar vårt lager inom 1-3 arbetsdagar.
151-1-2
1 295,00 kr

Trädgårdsstol i aluminium och komposit - Waxholm

Stabil trädgårdsstol i underhållsfri komposit och aluminium. Högre hållbarhet än stolar med ryggstöd/sittyta av textil- eller konstrottingmaterial. Färdigmonterad.

Trädgårdsstol i underhållsfri komposit och aluminium

Stabil trädgårdsstol till uteplatsen i underhållsfri komposit och aluminium. Waxholm trädgårdsbord har en stomme av svartlackerad aluminium med rejält tilltagna dimensioner. Benen är 40x20mm, vilket gör stolen mycket stabil. Sittyta och ryggstöd är tillverkade i underhållsfri komposit, vilket gör att den håller längre än stolar av textilmaterial.
Stommen är svetsad till ett stycke vilket gör att ingen montering krävs. Detta ger även ökad stabilitet och snyggare utseende jämfört med stolar som måste skruvas ihop.

Många billiga trädgårdsstolar har mindre hållbart textilmaterial eller konstrotting på sittytan och stolryggen, vilket ofta går sönder redan efter första säsongen.

Stolen har en bredd på 55cm, djup 55cm och höjd är 84cm. Stolen är stapelbar vilket gör att den är praktisk att förvara och ställa undan.

Underhållsfritt material

Trädgårdsstol Waxholm är i tillverkad träimiterad komposit och aluminium. Materialet kräver till skillnad från trämöbler inget årligt underhåll, förutom att torka av med fuktig trasa. Stolen är perfekt för dig som inte vill börja våren med att slipa och olja dina trädgårdsmöbler. Plocka bara fram - och använd!

Levereras färdigmonterad

Stolen levereras färdigmonterad.

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna
Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
Andra tittade även på
© 2020 outl1.se