Billigt partytält 3x6m
Billigt partytält 3x6m Billigt partytält 3x6m Billigt partytält 3x6m Prisvärt partytält till festen 3x6m
Rea

Billigt partytält 3x6m

 • Praktiskt regntätt partytält i PE material.
 • 3x6 meter stort och 2,5 meter högt vid nocken.
 • Stolpar av vitt pulverlackat stål.
 • 4 regntäta väggar (runt om) av PE plast medföljer
 • Lätt att fälla upp och ner vid behov
 • Just nu: Tillfälligt kampanjpris
I lager. Skickas inom 24 tim vardagar.
123-1-7
1 699,00 kr Just nu 988,00 kr

Billigt partytält 3x6m

 • Praktiskt regntätt partytält i PE material.
 • 3x6 meter stort och 2,5 meter högt vid nocken.
 • Stolpar av vitt pulverlackat stål.
 • 4 regntäta väggar (runt om) av PE plast medföljer
 • Lätt att fälla upp och ner vid behov
 • Just nu: Tillfälligt kampanjpris
Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna

Prisvärt partytält till festen

Praktiskt regntätt och billigt partytält i PE material (färg: vit). 3x6 meter stort och 2,5 meter högt vid nocken. Ca 2m högt vid sidorna. Stolpar av vitt pulverlackat stål. Hörnstolparna har diameter 32mm, sidor och nock 25mm samt övriga 19mm. De flesta partytält i denna prisklass har lägre dimensioner på vissa av dessa delar, vilket gör det mindre stabilt.

Om stolparnas diameter inte framgår i produktbeskrivningen i andra butiker, beror det vanligtvis på låga dimensioner.

4 regntäta väggar (alla sidor runt om) av PE plast medföljer, som är individuellt för varje sida löstagbara,och fästs med kardborreband. PE tjockleken är 100g/m² både på väggar och tak.

Partytältet är perfekt för kräftskivan, studentfesten eller midsommarfesten. Mycket lätt att sätta upp och ta ner. När du förvarar partytältet då det inte används, tar det mycket liten plats.

Nu behöver du inte hyra ett partytält, eftersom du kan köpa ett billigt partytält för t.o.m lägre belopp, och dessutom slipper besvär med att hämta ut och lämna tillbaka.

Billigt partytält

Observera att på grund av det låga priset är ett partytält av lite enklare modell med lägre motståndskraft mot regn och vind än våra dyrare partytält med ännu kraftigare konstruktion. Trots det låga priset har detta partytält dock högre specifikationer på material än de flesta andra liknande partytält - som vanligtvis ändå kostar mer.

Behöver du ett partytält av högre kvalitet och hållbarhet rekommenderar vi därför vårt 3x6 meter partytält av högre kvalitet på konstruktion och material.

Lätt att montera

Stolpfötterna är av hårdplast och har förborrade hål för att t.ex skruvas fast i underlaget eller någon fästanordning, om så önskas. Det medföljer också "tältpinnar" för enklare fästning i mark. Tältet har även förankringslinor som används för att förankra tältet och spänna takduken. Enkla monteringsanvisningar medföljer där varje pinnes position är markerad. Alla stolpar är numrerade. Räkna med ca 30-45 minuter monteringstid för två personer. Var också noga med att följa skötselanvisningarna (Se under fliken "Dokument" på denna sida), så håller ditt tält längre.

Snabb expressfrakt

Vi levererar så snabbt vi bara kan. Vanligtvis skickas din beställning från vårt lager i Sverige inom 24 timmar på vardagar, och leverans sker inom 1-2 arbetsdagar. Då vi är ett svenskt företag har vi normalt betydligt kortare leveranstider än utländska företag (med hemsida översatt till svenska).

Smart tips om du vill ha hemleverans - gratis

Denna vara är inte så stor, och levereras därför till närmaste utlämningsställe.
Passa på att samtidigt köpa t.ex en ny grill, snygga utemöbler, ett växthus eller något annat lite större, så skickar vi istället hela ordern med kostnadsfri hemleverans till dig!

Monteringsvideo av partytältet

Nedan visar vi hur lätt det är att montera upp detta partytält. Perfekt för den spontana utefesten!

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?