Paviljong 4x3m - Trädgårdspaviljong
Paviljong 4x3m - Trädgårdspaviljong Paviljong 4x3m
Rea

Paviljong 4x3m

Praktiskt och elegant 4x3m trädgårdspaviljong av god kvalitet på material, som skyddar uteplatsen mot regn och sol. Fri frakt!
Slut i lager
123-1-5
3 995,00 kr Just nu 2 988,00 kr

Paviljong till uteplats 4x3m

Praktiskt och elegant 4x3m trädgårdspaviljong av god kvalitet på material, som skyddar uteplatsen mot regn och sol. Fri frakt!
Lyfco

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna

Trädgårdspaviljong till uteplats 4x3m

Praktiskt och elegant paviljong (kallas även gazebo eller pergola) som skydd för uteplatsen, med storleken 4x3 meter. Paviljongen gör att du kan få mer glädje av din uteplats. Trädgårdspaviljongen bildar ett tak över uteplatsen och fungerar som sol- och regnskydd. Med hjälp av det medföljande väggarna skyddar det även din uteplats mot myggor och andra insekter. Väggarna går att fästas mot kantstolparna om så önskas, på några eller alla väggsidor. (Observera att myggnät inte ingår i denna paviljong, utan endast textilväggar.)

Taket består av mörkgrått tjockt regnskyddande PA polyestermaterial (180g/m²) av hög kvalitet. Paviljongens väggar är av samma material och färg men med något lägre täthet, 140g/m².

Storleken på paviljongen är 4x3 meter. Höjd 2,0m vid väggarna och 2,7m i mitten. Den rektangulära formen gör att det är lätt att placera ett bord under.

De viktiga hörnstolparna är tillverkade av pulverlackerat stål med hela 40x40mm dimension, vilket borgar för god stabilitet. Stolparna för att hålla uppe taket är i 19x19mm.

Var observant - om andra butiker som tillhandahåller liknande paviljonger "glömt" att uppge materialets egenskaper såsom tjocklek på duk eller stålramen, så innebär det oftast att paviljongen är tillverkad av material med låg kvalitet, och därför anges inte det i produktinformationen. T.ex lägre dimension på stolpar, och tunnare duk för taket. Det går nämligen att tillverka en till utseendet liknande paviljong för lägre pris genom att använda svagare konstruktion och tunnare material. Dock påverkas hållbarheten för regn- och vind kraftigt vid användning av en svagare konstruktion.

Observera att materialet inte är helt vattentätt, så vid ett kraftigt skyfall kan en liten mängd vatten tränga igenom duken. Se alltid till att takduken är spänd så att vatten inte kan samlas på taket vid ett skyfall, då det kan leda till att produkten går sönder.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?