ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

värmepump trädgårdspool barnpool
värmepump trädgårdspool barnpool Poolvärmepump Splash 2,5 kW till trädgårdspool Poolvärmepump Splash 2,5 kW till trädgårdspool Poolvärmepump Splash 2,5 kW till trädgårdspool Poolvärmepump Splash 2,5 kW till trädgårdspool Poolvärmepump Splash 2,5 kW till trädgårdspool Poolvärmepump Splash 2,5 kW till trädgårdspool

Poolvärmepump Splash 2,5 kW till trädgårdspool

Smidig poolvärmepump på 2,5kW för mindre trädgårdspooler
 • För pooler upp till 10m³.
 • Enkel plug and play-installation
 • Tydlig LCD-display
 • Värmeväxlare i titanium
 • Konkurrenskraftigt pris så att du snabbt tjänar tillbaka investeringskostnaden

I lager - Lämnar vårt lager inom 1-3 arbetsdagar.
103-10-1
4 688,00 kr

Poolvärmepump Splash 2,5 kW till mindre trädgårdspool

Har du en mindre trädgårdspool hemma på tomten eller en enklare barnpool som du fyller upp med vattenslangen? Isåfall vet du att det brukar vara så kallt att barnen vägrar bada när den väl är fylld. Men denna lilla smidiga poolvärmepump är lösningen på det! Pumpen som är på 2,5kW är perfekt för att värma upp mindre trädgårdspooler med en vattenvolym mellan 0-10 m³.

Plug and play-installation

Värmepumpen är otroligt smidig att installera då endast två slangar ska kopplas in och pumpen sedan ansluts med vanlig stickkontakt. Pumpen kan placeras i stort sett var som helst utomhus, vilket också underlättar vid installationen. Observera dock att det finns specificerade minimiavstånd till andra föremål i bruksanvisningen. Minimiavstånden är 2500mm från framkant, 300 mm från bakkant, 700mm på vardera sida samt 500 mm på höjden. Poolvärmepumpen får inte byggas in i slutet utrymme då den behöver ha fritt kring luftintaget.

Tydlig navigation via display

Värnepumpen är försedd med en tydlig display där du t ex ser temperatur på ingående vatten samt att du enkelt kan ställa in önskad temperatur på det utgående vattnet. Önskad temperatur kan ställas in med en intervall på 10-42 grader.

Tystgående

Denna poolvärmepump drivs av en tystgående fläkt och har en bullernivå på 57dB vid 1 meters avstånd. 57dB motsvarar ungefär samma ljudvolym som ett normalt samtal mellan två personer. Ett samtal i normalt tonläge brukar mätas till ca 60 dB. Står du 10 meter bort är bullernivån därför endast 48dB. Pumpens värmeväxlare är tillverkad i titanium och är därmed resistent mot kemikalier som används vid poolrengöring, som t ex klor, vilket ökar livslängden oerhört.

Hög kvalitet till lågt pris utan mellanhänder

Tack vare att Outl1 genomför inköp i stor volym direkt från fabrik utan mellanhänder och med låg egen marginal kan vi erbjuda en kvalitetsprodukt till ett fantastiskt attraktivt pris. Samma poolvärmepump saluförs även under andra namn hos andra butiker till betydligt högre priser. Denna pump är den senaste modellen av denna typ. Pumparna som säljs i andra butiker kan se mycket lika ut men kan vara av äldre modell som har ett lägre COP-värde.

Lyfco

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna
Andra tittade även på
 1. Poolvärmepump 12kW
  Poolvärmepump 12,4kW Mitsubishi-kompressor
  19 995,00 kr Just nu 15 988,00 kr
 2. Poolvärmepump 9,7kW Inverter WiFi
  Poolvärmepump 9,7kW Pro Inverter | WiFi
  23 995,00 kr Just nu 18 988,00 kr
© 2020 outl1.se