ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Rea
Matgrupp med 6 stolar och kraftigt parasoll i trä
Matgrupp med 6 stolar och kraftigt parasoll i trä Rund matgrupp med parasoll och 6 stolar i konstrotting Rund matgrupp med parasoll och 6 stolar i konstrotting Rund matgrupp med parasoll och 6 stolar i konstrotting Rund matgrupp med parasoll och 6 stolar i konstrotting Rund matgrupp med parasoll och 6 stolar i konstrotting Rund matgrupp med parasoll och 6 stolar i konstrotting Rund matgrupp med parasoll och 6 stolar i konstrotting

Rund matgrupp med parasoll och 6 stolar i konstrotting

  • Rund matgrupp utemöbler för 6 personer i handvävd svart konstrotting
  • 6 stolar och 1 bord ingår
  • Kraftigt parasoll i robust trä ingår (värde 1699kr)
  • 6 sittdynor med avtagbar klädsel ingår (värde 750kr)
  • Gratis hemleverans
I lager - Lämnar vårt lager inom 1-3 arbetsdagar.
166-1-47
8 995,00 kr Just nu 5 288,00 kr

Rund matgrupp med parasoll och 6 stolar i konstrotting

  • Rund matgrupp utemöbler för 6 personer i handvävd svart konstrotting
  • 6 stolar och 1 bord ingår
  • Kraftigt parasoll i robust trä ingår (värde 1699kr)
  • 6 sittdynor med avtagbar klädsel ingår (värde 750kr)
  • Gratis hemleverans

Rund matgrupp i konstrotting med 6 stolar och parasoll

Stilren matgrupp utemöbler i vävd konstrotting. Ett runt bord, ett parasoll (värde 1699kr) samt 6st stolar ingår. Det runda utebordet har diametern 110cm och har en bordsskiva av svart härdat glas med tjocklek 5mm. I bordsskivan finns en utskärning i mitten för placering av parasollet. Rottingen i möbelgruppen är handvävd i tät svart väv. Dynorna ingår (värde 750kr).

Det medföljande parasollet är 350cm stort i diameter och har en kraftig konstruktion i robust trä vilket ger det en hög kvalitet och hållbarhet, men också en exklusiv och högklassig design. Väven på parasollet i stilren krämvit färg, precis som stolsdynorna. Parasollet kan hissas upp i tre olika lägen och fixeras med en kraftfull sprint i metall i det läge du önskar. (Obs, parasollfot medföljer ej. Parasollets ben är 3,7cm i diameter).

Dynor med avtagbar klädsel

Dynorna (tjocklek 5cm) har avtagbar klädsel med dragkedja, vilket gör att du lätt kan ta av och tvätta överdragen när det behövs.

Utemöbler av hög kvalitet

Konstrotting är mycket väderbeständigt, och trädgårdsmöblerna kan stå ute i princip året runt. Rottingen är behandlad och vattenavvisande. Det kan vara bra att täcka över utemöblerna vintertid. Dynorna bör man ta in när det regnar för maximal livslängd.

Det man ska tänka på när man köper trädgårdsmöbler i konstrotting är att det finns två vanliga sätt att fuska med kvalitén för att göra den billig, vilket ofta hittas i lågprisbutikerna. Det ena är använda fuskväv, dvs ej väv utan plast som ser ut som att den är vävd men är i själva verket i ett stycke. Vissa butiker kallar det formgjuten konstrotting. Förutom att det ser (och är) "billigt ut" så ger det inte heller samma dynamik i möbeln. Det andra sättet är att väva rottingen glest. Då ser det ut som att möbeln är halvt genomskinlig. Inte så snyggt, men blir billigare att tillverka. Vi har valt att inte alls sälja denna typ av billiga trädgårdsmöbler.

Våra rottingmöbler är handvävda.

Vi köper in denna runda matgrupp utemöbler direkt från fabrik, helt utan mellanhänder. Detta gör att vi kan hålla attraktiva priser, trots att utemöblerna är handvävda i hög kvalitet.

Exakta dimensioner

Runt utebord: 110cm i diameter och 74cm högt.
Stolar: 62cm breda, 61cm djupa och 88cm höga.
Parasoll: 350cm i diameter.

Fri hemleverans

Vi bjuder på kostnadsfri hemleverans för denna möbelgrupp, hela vägen hem till dig (ej till utlämningsställe).

Lyfco

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna
Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
© 2020 outl1.se