ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Rea
Sidomarkis för horisontellt vind- och solskydd 3x1,6m
Sidomarkis för horisontellt vind- och solskydd 3x1,6m Sidomarkis för horisontellt vind- och solskydd 3x1,6m Sidomarkis för sol-, vind- och insynsskydd Sidomarkis för sol-, vind- och insynsskydd 1,6x3m Sidomarkis för sol-, vind- och insynsskydd 1,6x3m Sidomarkis för sol-, vind- och insynsskydd 1,6x3m Sidomarkis för sol-, vind- och insynsskydd 1,6x3m Sidomarkis för sol-, vind- och insynsskydd 1,6x3m Sidomarkis för sol-, vind- och insynsskydd 1,6x3m Sidomarkis för sol-, vind- och insynsskydd 1,6x3m Sidomarkis för sol-, vind- och insynsskydd 1,6x3m Sidomarkis för sol-, vind- och insynsskydd 1,6x3m Sidomarkis för horisontellt vind- och solskydd 3x1,6m Sidomarkis för sol-, vind- och insynsskydd 1,6x3m Sidomarkis för sol-, vind- och insynsskydd 1,6x3m Sidomarkis för sol-, vind- och insynsskydd 1,6x3m

Sidomarkis för sol-, vind- och insynsskydd 1,6x3m

 • Sidomarkis för horisontellt sol/vindskydd
 • Höjd 1,6m, maxlängd 3m
 • Skyddar sol, vind och insyn
 • UV-beständig akrylväv (finns i flera färger)
 • Väggfästen samt fäste för slutstolpe ingår
 • Enkel installation
 • Finns i flera olika färger
Inkommer i begränsat antal under första halvan av mars 2021. Förboka nu för att försäkra dig om ett exemplar från denna sändning. Fakturan skickas efter leverans vid fakturabetalning.
139-1-160
3 949,00 kr Just nu 2 688,00 kr

Sidomarkis för sol-, vind- och insynsskydd 1,6x3m

 • Sidomarkis för horisontellt sol/vindskydd
 • Höjd 1,6m, maxlängd 3m
 • Skyddar sol, vind och insyn
 • UV-beständig akrylväv (finns i flera färger)
 • Väggfästen samt fäste för slutstolpe ingår
 • Enkel installation
 • Finns i flera olika färger

Sidomarkis 1,6x3m

En sidomarkis är en perfekt lösning om du vill skärma av din uteplats från insyn eller skydda mot sol och vind och skapa lä på din terrass eller balkong. Sidomarkisens kassett fästes i valfri vägg och markisen dras sedan ut horisontellt till önskad längd (maxlängd 3m). Stolpen som man klickar fast den utdragna markisen i är flyttbar och kan fästas med skruv i terrassgolvet på valfritt avstånd upp till 3 meter. Höjden på denna markis är 1,6m.

När du sedan lossar markisen från stolpen dras markisen in automatiskt med hjälp av en fjäder. Det är då viktigt att hålla emot och följa med när markisen fälls ihop och inte släppa taget. Detta pga att markisen kan skadas om du släpper och den dras in med full kraft.

Akrylväv och aluminiumkassett

Markisen är tillverkad av UV-beständig och nästan helt ljustät akrylväv av hög kvalitet (täthet 280g/m²). Materialet har hög motståndskraft mot mot väta och röta. Kassetten är tillverkad i silverfärgad aluminium. Markisen stänger alltså ute nästan allt ljus och är vattenavvisande, men akrylväv - som vanligtvis används i alla kvalitativa markiser - släpper igenom en del regn.

Enkel installation

Alla fästen och skruv för väggmontering samt montering av den flyttbara stolpen ingår, samt en tydlig installationsanvisning på svenska.

Viktigt om färger

Färgerna på akrylväven kan skilja något i nyans och textur i verkligheten jämfört mot hur det ser ut på skärmen. Detta beroende skärmens inställningar och på att exakta färger är svårt att återge på en skärm.

Denna sidomarkis finns i två olika färger:
Färgen 309 - grå
Färgen 311 - svart

Hur kan era priser vara så mycket lägre?

Markiser är en marknad där många väljer att sälja skräddarsydda produkter som köps in i flera led. Vi köper istället markiser i stora kvantiteter direkt från tillverkande fabrik helt utan mellanhänder. Därmed kan vi sänka priset med ca 50%. Vi säljer dessutom våra markiser till dig med mycket låg marginal, endast strax över vårt inköpspris från fabrik.

Montering av markisen

I videon nedan visar vi hur lätt och snabbt det går att montera markisen. Markisen sätts på plats med endast ett fåtal fästen.

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
Andra tittade även på
 1. Vertikalmarkis 3x2,5m
  Motorstyrd vertikalmarkis 3x2,5m
  14 995,00 kr Just nu 7 988,00 kr
 2. Vertikalmarkis 5x2,5m
  Motorstyrd vertikalmarkis 5x2,5m
  18 995,00 kr Just nu 11 988,00 kr
 3. Vertikalmarkis 4x2,5m
  Motorstyrd vertikalmarkis 4x2,5m
  16 995,00 kr Just nu 9 988,00 kr
© 2021 outl1.se