ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Rea
Uterum i säkerhetsglas och kanalplast - 10,7m²
Uterum i säkerhetsglas och kanalplast - 10,7m² Uterum i säkerhetsglas och kanalplast - 10,7m² Uterum i säkerhetsglas och kanalplast - 10,7m² Uterum i säkerhetsglas och kanalplast - 10,7m² Uterum i säkerhetsglas och kanalplast - 10,7m² Uterum i säkerhetsglas och kanalplast - 10,7m² Uterum i säkerhetsglas och kanalplast - 10,7m² Uterum i säkerhetsglas och kanalplast - 10,7m² Uterum i säkerhetsglas och kanalplast - 10,7m² Uterum i säkerhetsglas och kanalplast - 10,7m² Uterum i säkerhetsglas och kanalplast - 10,7m² Uterum i säkerhetsglas och kanalplast - 10,7m² Uterum i säkerhetsglas och kanalplast - 10,7m² Uterum i säkerhetsglas och kanalplast - 10,7m² Uterum i säkerhetsglas och kanalplast - 10,7m²

Uterum i säkerhetsglas och kanalplast - 10,7m²

 • Yta 10,7m² (3,7 x 2,9 meter)
 • Fullhöjd - högsta höjd 2,8m, lägsta höjd 2,2m
 • Väggar i 5mm tjockt säkerhetsglas
 • Tak i 8mm kanalplast med UV-skydd
 • 3 ingångar med skjutdörrar - låsbara med nyckel
 • Kraftig aluminiumstomme
 • Tilläggs-balk vid glaspartierna för extra stadga
 • Gratis hemleverans!


Vi tackar får kund Anette i Hassela för de fina bilderna på detta uterum.
I lager - Lämnar vårt lager inom 1-3 arbetsdagar.
Endast 1 kvar
142-3-1
48 199,00 kr Just nu 34 988,00 kr

Uterum i säkerhetsglas och kanalplast - 10,7m²

 • Yta 10,7m² (3,7 x 2,9 meter)
 • Fullhöjd - högsta höjd 2,8m, lägsta höjd 2,2m
 • Väggar i 5mm tjockt säkerhetsglas
 • Tak i 8mm kanalplast med UV-skydd
 • 3 ingångar med skjutdörrar - låsbara med nyckel
 • Kraftig aluminiumstomme
 • Tilläggs-balk vid glaspartierna för extra stadga
 • Gratis hemleverans!


Vi tackar får kund Anette i Hassela för de fina bilderna på detta uterum.

Uterum i säkerhetsglas och kanalplast - 10,7m²

Med ett uterum kan du förlänga de varma sommarkvällarna långt in på hösten och ge ditt hem ett extrarum nära naturen som du kan ha nytta av året om!
Detta är ett komplett uterum som är 10,7m² stort (3,7x2,9m) med väl tilltagna materialval i hög kvalitet, anpassat för svenska förhållanden.

Extrautrustad stabil balkkonstruktion och säkerhetsglas för svenskt klimat

Stommen på detta uterum är tillverkat i kraftig aluminium med en snygg, antracitgrå pulverlackering. Vi har även försett vårt uterum med en extra mellanbalk i glaspartierna som andra liknande uterum på marknaden saknar. Detta för att förstärka konstruktionen ytterligare och försäkra om ett gediget uterum. Rummet har tre väggar och monteras mot husvägg.

Glaspartierna i uterummet är tillverkade i 5mm tjockt härdat säkerhetsglas. Säkerhetsglas innebär att skulle en av glasrutorna mot förmodan gå sönder så faller glaset sönder i små, små bitar. Detta minskar risken för personskador avsevärt jämfört med vanligt glas som blir till långa vassa skärvor om det går sönder.

Tak i kraftig kanalplast med UV-filter

Detta uterum har ett tak i 8mm tjock kanalplast i en snygg, semitransparent rökgrå färg. Kanalplast har många fördelar jämfört med vanligt klarglas. Förutom att kanalplast är betydligt mer hållbart för skador, så tål det också vårt svenska klimat bättre. Snö och vind orsakar ofta skador på uterum med glastak. När ett glastak i ett uterum går sönder, riskerar man att vassa glasbitar sprids både innanför och utanför rummet. Skulle man råka resa sig upp på en stol eller stege och slå i huvudet i ett uterum med glastak så kan det dessutom gå mycket illa, med allvarliga skador som följd.

Dessutom är kanalplasten UV-beständig, vilket gör att materialet skyddar mot den farliga UV-strålningen i uterummet och klimatet och temperaturen inne i uterummet blir jämnare och svalare då taket ger en naturlig skuggning. UV-beläggningen bidrar även till längre livslängd för kanalplasten då den även hindrar att de farliga UV-strålarna bryter ner och missfärgar plasten.

Väl tilltagen takhöjd och dubbla ingångar med skjutdörrar

Detta uterum har tillverkats med takhöjden i åtanke och vi har därför gett uterummet en generös takhöjd. Uterummets högsta takhöjd, närmast husväggen är på 2,8m och den yttersta, lägsta höjden är på hela 2,2m. Vilket gör att du inte behöver huka dig oavsett var du befinner dig i uterummet.

Uterummet har även försetts med tre stycken ingångar, en ingång på framsidan och en sidoingång på vardera sida. Alla med dubbla skjutdörrar med handtag samt nyckellås (3 nycklar medföljer). Varje öppning har två stycken glaspartier som är skjutbara och dörröppningarnas höjd är 210cm så du slipper böja dig när du går in och ut ur uterummet.

Låga priser utan mellanhänder

Vi erbjuder uterum av hög kvalitet i säkerhetsglas och kanalplast till lägre priser än vad många butiker säljer billiga uterum i vanligt glas.

Liknande uterum av samma kvalité på material och konstruktion kostar vanligtvis 50-70% mer i andra butiker. Vi kan hålla lägre priser än andra butiker eftersom vi köper i stor kvantitet direkt från tillverkande fabrik utan fördyrande mellanhänder (som lägger påslag på priset - ofta i flera led), samtidigt som vi håller låga egna marginaler. Detta gör att vi kan pressa priset maximalt till dig som konsument, utan att tumma på kvalitén.

Fri frakt hela vägen hem

Då detta uterum kommer som en stor och otymplig försändelse så bjuder vi på frakten hela vägen hem till din dörr!

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna
Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
Andra tittade även på
© 2020 outl1.se