ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Rea
Växthus med säkerhetsglas
Växthus med säkerhetsglas Växthus 9,6 m² med säkerhetsglas Växthus 9,6 m² med säkerhetsglas Växthus 9,8m² med säkerhetsglas - Hemma hos kund reportage Växthus 9,6 m² med säkerhetsglas Växthus 9,6 m² med säkerhetsglas Växthus 9,6 m² med säkerhetsglas Växthus 9,6 m² med säkerhetsglas Växthus 9,6 m² med säkerhetsglas Växthus 9,6 m² med säkerhetsglas Växthus 9,6 m² med säkerhetsglas Växthus 9,6 m² med säkerhetsglas Växthus 9,6 m² med säkerhetsglas Växthus 9,6 m² med säkerhetsglas

Växthus 9,6 m² med säkerhetsglas

 • Yta: 9,6 m² (3,72 x 2,57 meter)
 • Väggar: 4 mm säkerhetsglas
 • Tak: 6 mm kanalplast med UV-skydd
 • 4 öppningsbara takfönster
 • Kraftig konstruktion
 • Gratis hemleverans!

Finns i flera olika färger.

Vi tackar våra kunder Ulla och Lars för att vi fick komma ut och filma och fota deras vackra växthus. Se både video och bilder i bildspelet!

I lager - Lämnar vårt lager inom 1-3 arbetsdagar.
142-2-1002
26 295,00 kr Just nu 17 988,00 kr

Växthus 9,6 m² med säkerhetsglas

 • Yta: 9,6 m² (3,72 x 2,57 meter)
 • Väggar: 4 mm säkerhetsglas
 • Tak: 6 mm kanalplast med UV-skydd
 • 4 öppningsbara takfönster
 • Kraftig konstruktion
 • Gratis hemleverans!

Finns i flera olika färger.

Vi tackar våra kunder Ulla och Lars för att vi fick komma ut och filma och fota deras vackra växthus. Se både video och bilder i bildspelet!

Växthus 9,6 m² med säkerhetsglas

Vill du skapa ett speciellt område i din trädgård eller på uteplatsen? Då är detta växthus helt perfekt och kommer vara idealiskt för dig att odla dina egna grönsaker, blommor eller bara ha en plats där du kan sitta och njuta av dina växter.

Stabil konstruktion lämplig för svenskt klimat

Samtliga växthus vi säljer är i fullhöjd, vilket innebär minst 227 cm nockhöjd. Även detta växthus har nockhöjd 228 cm och hela 154 cm vägghöjd. Många till utseendet liknande växthus har lägre tak och vägghöjd vilket gör att man behöver böja på nacken när man går inne i växthuset. En rejäl vägg/tak höjd ger dig också utökad odlingsvolym. Tack vare växthusets kraftiga konstruktion gör det att växthuset är väl lämpat att användas för svenskt klimat.

Detta växthus är tillverkat med extra kraftiga aluminiumprofiler där den bärande konstruktionen är tillverkad i hela 2-2,5 mm i godstjocklek. Glasväggarna är tillverkade av extra tjockt säkerhetsglas på 4 mm. Taket är tillverkat av 6 mm kanalplast. Många billiga växthus på marknaden är tillverkade i tunnare aluminiumprofiler vilket ger sämre hållbarhet för vind och snö, för att kunna hålla nere priset. I vissa fall endast i 1,0–1,2 mm tjocklek. I de flesta billiga glasväxthus är glastjockleken endast 3 mm - även detta för att hålla nere priset.

Används en billig konstruktion med svagare material anger vanligtvis inte säljaren några detaljer om konstruktionen i produktinformationen, så ta reda på vilken typ och tjocklek på material och typ av konstruktion som används före köp, då detta i stor utsträckning påverkar både hållfasthet och pris.

Sockel ingår

Självklart ingår sockel (värde 2495 kr) i priset. Sockeln är i pulverlackerad aluminium som är motståndskraftigt mot korrosion. Sockeln har förankringsjärn som gör att du kan gjuta fast växthuset i marken om så önskas. Vissa av de billigaste växthusen på marknaden säljs utan sockel, och utan att handlaren nämner detta i produktinformationen. Självklart är det för att kunna locka med ett lågt pris, men utan sockel kan du inte förankra växthuset i marken, så vid nästa storm blir växthuset förstört. Ett billigt växthus utan sockel blir därför snabbt en dyr affär.

Lackerade profiler i vald färg ingår

I priset på våra glasväxthus ingår lackerade profiler i den färg du väljer i rullgardinsmenyn ovan (värde 1995 kr).

Fördelar med kombinationen kanalplast och säkerhetsglas

Detta växthus erbjuder det bästa av två världar. Fördelen av att ha ett hållbart, säkert tak i kanalplast med UV-filter som skapar skugga och bra miljö för dig och dina växter, kombinerat med väggar i säkerhetsglas som ger ditt växthus en mer exklusiv känsla och en trevligare utsikt gör att du även kan använda växthuset som ett trevligt uterum om du önskar.

Kanalplast har många fördelar jämfört mot växthus helt i glas. Förutom att kanalplast är betydligt mer hållbart för skador, så tål det också vårt svenska klimat bättre. Tung snö som bygger på uppe på taket orsakar ofta skador på växthus i glas.

När ett glastak i ett växthus går sönder, riskerar man att vassa glasbitar sprids både innanför och utanför växthuset. Skulle man råka resa sig och slå i huvudet i ett glasväxthus så kan det dessutom gå mycket illa, med allvarliga skador som följd.

Dessutom är kanalplasten UV-beständig, vilket gör att materialet skyddar mot den farliga UV-strålningen i växthuset och även bidrar till längre livslängd för kanalplasten då beläggningen även hindrar att de farliga UV-strålarna bryter ner och missfärgar plasten. En annan fördel med kanalplast är att klimatet och temperaturen inne i växthuset blir jämnare. Nackdelarna med kanalplast är att det vanligtvis är dyrare än glas, samt att det med åren kan bildas alger som är lite svårare att tvätta bort.

Öppningsbara fönster ingår

4 st öppningsbara fönster ingår. Vi rekommenderar att du köper till våra starka dubbelarmade automatiska fönsteröppnare för ett eller alla av de andra fönsterna, så ventileras växthuset automatiskt baserat på temperaturen.

8 års garanti

Vi lämnar 8 års garanti för tillverkningsfel på detta växthus.

Låga priser utan mellanhänder

Vi erbjuder detta växthus med hög kvalitet på konstruktionen till lägre priser än vad många andra säljer billiga växthus med betydligt svagare konstruktion.

Liknande växthus tillverkade med samma konstruktion och kvalitet av tjocka aluminiumprofiler, kostar vanligtvis 50–70% mer i andra butiker som säljer liknande produkter. Vi kan hålla lägre priser eftersom vi köper i stor kvantitet direkt från tillverkande fabrik utan fördyrande mellanhänder (som lägger påslag på priset), samtidigt som vi håller låga egna marginaler. Detta gör att vi kan pressa priset maximalt till dig som konsument.

Hemma hos kund-reportage

Vi åkte till Saltsjöbaden för att titta på och inspireras av våra kunder Lars och Ullas vackra arrangemang av deras exemplar av detta växthus.

Monteringsvideo från kund

I videon nedan ser vi förberedelsen av marken och monteringen av detta växthus i storleken 8,0 m² från vår kund i Spånga. Så enkelt kan du förverkliga din trädgårdsdröm!

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
Andra tittade även på
 1. T-format glasväxthus 12,8m² | 4mm säkerhetsglas
  T-format glasväxthus 12,8m² | 4mm säkerhetsglas
  44 995,00 kr Just nu 32 988,00 kr
 2. Glasväxthus 19m2 - 4mm säkerhetsglas
  Glasväxthus 19 m² | 4 mm säkerhetsglas
  35 995,00 kr Just nu 29 988,00 kr
 3. Glasväxthus 6,4m²
  Växthus 6,4 m² | 4 mm säkerhetsglas
  22 199,00 kr Just nu 11 988,00 kr
 4. Växthus 12,7 m² i 4mm säkerhetsglas
  Växthus 12,7 m² | 4 mm säkerhetsglas
  29 995,00 kr Just nu 22 488,00 kr
 5. Glasväxthus 17,5m² | 4mm säkerhetsglas
  Glasväxthus 17,5 m² | 4 mm säkerhetsglas
  33 795,00 kr Just nu 27 988,00 kr
 6. växthus
  Premium Glasväxthus 16,5m²

  Från 43 988,00 kr

 7. Växthus 15,9m² | 4mm säkerhetsglas
  Växthus 16 m² med säkerhetsglas
  32 495,00 kr Just nu 25 988,00 kr
© 2021 outl1.se