Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis expressfrakt vid order över 1500kr

Rea
Vertikalmarkis 5x2,5m
Vertikalmarkis 5x2,5m Motorstyrd vertikalmarkis 5x2,5m Motorstyrd vertikalmarkis 5x2,5m Motorstyrd vertikalmarkis 5x2,5m Motorstyrd vertikalmarkis 5x2,5m

Motorstyrd vertikalmarkis 5x2,5m

 • Vertikalmarkis med många användningsområden
 • Kan monteras för fönster, uteplats, inglasade uterum m.m.
 • Motor ingår, samt trådlös fjärrkontroll med 5 kanaler
 • Bredd: 500cm, maxlängd: 250cm
 • Semitransparent UV-beständig akrylväv (finns i flera färger)
 • Väggfästen och skruv för montering ingår
 • Enkel installation
 • Gratis hemleverans
I lager - Lämnar vårt lager inom 1-8 arbetsdagar.
139-1-168
18 995,00 kr Just nu 12 988,00 kr

Motorstyrd vertikalmarkis 5x2,5m

 • Vertikalmarkis med många användningsområden
 • Kan monteras för fönster, uteplats, inglasade uterum m.m.
 • Motor ingår, samt trådlös fjärrkontroll med 5 kanaler
 • Bredd: 500cm, maxlängd: 250cm
 • Semitransparent UV-beständig akrylväv (finns i flera färger)
 • Väggfästen och skruv för montering ingår
 • Enkel installation
 • Gratis hemleverans

Vertikalmarkis 5x2,5m

Det finns nästan inga begränsningar när det gäller användningsområden för en bra vertikalmarkis. Endast fantasin sätter gränser för var du kan montera markisen och använda den till. En vertikalmarkis är t ex ett mycket bra alternativ till den klassiska fönstermarkisen för att skapa ett behagligt inomhusklimat.

En av fördelarna med att montera en vertikalmarkis som fönstermarkis är att den har en fönsternära konstruktion, vilket gör den mer vindtålig än en klassisk fönstermarkis som skjuter ut från fasaden och därmed fångar upp vinden på ett helt annat sätt.

Vertikalmarkisen fungerar även bra att montera på din uteplats, pergola, inglasade altan eller altantak för att skapa ett svalt, solskyddat och vindskyddat uterum.

Specialväv för ljusinsläpp och utsikt

Markisväven är tillverkad i akryl och är semitransparent. Detta gör att markisen släpper in generöst med dagsljus och att du fortfarande kan se ut genom markisen när den är neddragen. Trots markisens transparens så förbättrar den inomhusklimatet avsevärt både på sommarhalvåret och vinterhalvåret om du placerar den som fönstermarkis. Den mildrar klimatet inomhus på sommarhalvåret genom att skydda från de värsta värmetopparna och på vinterhalvåret bidrar den till att minska kallras från fönstren. Markisen är alltså inte bara ett effektivt solskydd utan bidrar även energibesparande i din bostad.

Enkel montering och motorstyrning

Vertikalmarkisen monterar du enkelt med kassettens väggfästen och markisen löper sedan längs med två stålvajrar som även dem fästes i väggen. Markisen drivs med en motor och du styr den enkelt med den medföljande fjärrkontrollen. Kassetten är tillverkad i kraftig aluminium och skyddar markisen från väder och vind när den är infälld. Den semitransparenta markisväven är tillverkad i akrylväv med en hög täthet (280g/m²). Materialet har hög motståndskraft mot mot väta och röta.

Alla fästen och skruv för montering ingår, samt en tydlig monteringsanvisning på svenska. Markisen går även att montera inomhus om man önskar.

Markisens mått är:
Bredd: 5m
Maximal utfällt längd: 2,5m

Viktigt om färger

Färgerna på akrylväven kan skilja något i nyans och textur i verkligheten jämfört mot hur det ser ut på skärmen. Detta beroende skärmens inställningar och på att exakta färger är svårt att återge på en skärm.

Denna sidomarkis finns i två olika färger: ljusgrått och mörkgrått.

Hur kan era priser vara så mycket lägre?

Markiser är en marknad där många väljer att sälja skräddarsydda produkter som köps in i flera led. Vi köper istället markiser i stora kvantiteter direkt från tillverkande fabrik helt utan mellanhänder. Därmed kan vi sänka priset med ca 50%. Vi säljer dessutom våra markiser till dig med mycket låg marginal, endast strax över vårt inköpspris från fabrik.

Kostnadsfri hemleverans

Eftersom en vertikalmarkis är en stor och otymplig vara bjuder vi på kostnadsfri hemleverans när du köper din markis online på Outl1!

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna
Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
© 2020 outl1.se