ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Rea
Elgolfvagn
Elgolfvagn Elgolfvagn med litiumbatteri Elgolfvagn - 20Ah Litium - Lyfco F2 Elgolfvagn - 20Ah Litium - Lyfco F2 Elgolfvagn - 20Ah Litium - Lyfco F2 Elgolfvagn - 20Ah Litium - Lyfco F2 Elgolfvagn - 20Ah Litium - Lyfco F2 Litiumbatteri till elgolfvagn Elgolfvagn - 20Ah Litium - Lyfco F2 Elgolfvagn - 20Ah Litium - Lyfco F2

Elgolfvagn - 20Ah Litium - Lyfco F2

Denna eldrivna golfvagn med aluminiumram av hög kvalitet, snygg design och ett fantastiskt lågt pris gör golfen både enklare och roligare. Den bär upp till 15kg packning runt golfbanan åt dig.
  • Kraftfullt 20Ah litiumbatteri
  • Klarar upp till en 36-hålsbana på en laddning
  • Stark Linix 200W, mycket tystgående motor
  • Låg vikt - endast ca 11kg inkl batteri
  • LED-display
Slut i lager
106-1-8
8 895,00 kr Just nu 5 788,00 kr

Elgolfvagn - 20Ah Litium - Lyfco F2

Denna eldrivna golfvagn med aluminiumram av hög kvalitet, snygg design och ett fantastiskt lågt pris gör golfen både enklare och roligare. Den bär upp till 15kg packning runt golfbanan åt dig.
  • Kraftfullt 20Ah litiumbatteri
  • Klarar upp till en 36-hålsbana på en laddning
  • Stark Linix 200W, mycket tystgående motor
  • Låg vikt - endast ca 11kg inkl batteri
  • LED-display

Elgolfvagn med kraftigt litiumbatteri

Elgolfvagn med aluminiumram av hög kvalitet, snygg design och kraftfullt 20Ah litiumbatteri, till ett pris som är lägre än vad många golfvagnar helt utan elmotor kostar.

Lyfco F2 gör golfen både enklare och roligare. Golfvagnen bär din golfbag runt golfbanan åt dig, så att du kan koncentrera dig på golfen och sällskapet, istället för att slita ut armar och rygg.

Om produkten

Lyfco F2 fälls snabbt och enkelt ihop med två snabbkopplingar. Vill man att den ska bli ännu mindre kan man enkelt ta bort hjulen som sitter fast med en smidig clip-on koppling.
F2(Li) är utrustad med en 200W tyst elektrisk DC motor från Linix. Det kraftiga litiumbatteriet på 20Ah gör att du tar dig igenom upp till en 36-håls bana på en laddning. En separat batteriväska medföljer, som gör att du enkelt kan lyfta ur batteriet vid t.ex laddning. Den elektriska golfvagnen tar sig fram på underhållsfria gummibeklädda lågprofil-hjul som lätt tar sig runt på golfbanan. På golfvagnens integrerade LED-skärm kan du se t ex hastighet och kvarvarande sträcka vagnen kan köra.

Låg vikt

Lyfcos elektriska golfvagn E3 har en ram av aluminium och väger endast 9 kg, exklusive batteri. Det löstagbara batteriet som sitter i separat bärväska som enkelt lyfts ur, väger 2kg. Det gör att golfvagnen är mycket lätt att t.ex lasta i och ur bilen eftersom hela vagnen endast väger ca 11kg inkl batteri.

Kraftigt litiumbatteri

Vi säljer denna modell med ett kraftigt litiumbatteri på 20Ah, som är fullt tillräckligt för en 36-hålsbana. Ett litiumbatteri har många fördelar jämfört mot ett blybatteri, men nackdelen är att priset blir mycket högre. Du kan läsa mer om skillnaden mellan batterityperna i vår batteriguide för elektriska apparater.

Många handlare säljer billiga elgolfvagnar utan att uppge effekten (i Ah) på batteriet som ingår, vilket vanligtvis betyder att det är ett svagt batteri. Ta reda på antalet amperetimmar (Ah) innan du köper en elgolfvagn, så att du inte köper en vagn med för svagt batteri.

Tillbehör

I samband med köp av elgolfvagn erbjuder vi ett kraftigt rabatterat tillbehörspaket som innehåller scorecardhållare och paraplyhållare.

Garanti, instruktionsbok och reservdelar

Vi lämnar 24 månaders garanti på golfvagnens ram och 12 månader garanti på styrsystem, motor och växellåda. Outl1.se lagerhåller även reservdelar. Produkten levereras med instruktionsbok på svenska.

Om körsträcka

Exakt hur många hål du kan köra på en laddning beror på en mängd olika faktorer, såsom körsätt, vikten på dina golfklubbor, underlaget på golfbanan - och även hur stor golfbanan är. Vi kan därför inte att lämna garanti på att golfvagnen klarar 36 hål oavsett förutsättningar, utan uppgiften är en fingervisning under optimala förhållanden. Detsamma gäller för alla batteridrivna produkter där en räckvidd eller användningstid anges, som mobiltelefoner, datorer mm.

Om batteriet skulle ta slut under en längre golfrunda så kan golfvagnen rullas som en helt vanlig golfvagn, eftersom hjulen är frikopplade från motorn när elmotorn är avstängd.

Lyfco

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna
Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
© 2020 outl1.se