Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis expressfrakt vid order över 1500kr

Rea
Liten infraröd bastu för 1 person
Liten infraröd bastu för 1 person Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo

Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo

 • Infraröd bastu på 1590W för 1 person
 • Modernt och energisnålt bastualternativ
 • 5st Carbon Ray kolfibervärmare
 • Bredd 90cm, djup 100cm, höjd 210cm
 • Träslag: Kanadensisk hemlockgran
 • 8mm säkerhetsglas
 • Belysning invändigt och utvändigt
 • Utrustad med bluetooth, USB, MP3, FM-radio, integrerade högtalare mm
 • Kostnadsfri hemleverans
I lager. Skickas inom 24 tim vardagar.
137-3-2
15 995,00 kr Just nu 11 288,00 kr

Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Kuhmo

 • Infraröd bastu på 1590W för 1 person
 • Modernt och energisnålt bastualternativ
 • 5st Carbon Ray kolfibervärmare
 • Bredd 90cm, djup 100cm, höjd 210cm
 • Träslag: Kanadensisk hemlockgran
 • 8mm säkerhetsglas
 • Belysning invändigt och utvändigt
 • Utrustad med bluetooth, USB, MP3, FM-radio, integrerade högtalare mm
 • Kostnadsfri hemleverans

Infra-basturum Kuhmo

En infraröd bastu är ett revolutionerande, modernt och energisnålt sätt att basta på! Fördelarna med en infra bastu är att du inte behöver tänka på att installera varken bastuaggregat eller diverse vatten-anslutningar som vid t ex en ångbastu eller vedeldad bastu. Våra infra-basturum kommer i helt kompletta byggsatser, och när basturummet är på plats så är det helt enkelt bara att koppla in stickkontakten och börja basta!

Svensk storlek på infra basturum

Storleken på detta infra basturum är 100cm (djup) och 90cm (bredd), vilket gör det till en optimal bastulösning för mindre ytor. Kuhmo är för konstruerad för inomhusbruk och är anpassad för 1 person.
Men trots den utrymmeseffektiva designen har man inte kompromissat med höjden på basturummet som är hela 210cm, vilket ger en härlig rymd och luftighet i bastun.

8mm säkerhetsglas

Glasdörren är tillverkad av 8mm tjockt säkerhetsglas. Ett säkerhetsglas som av en olyckshändelse går sönder blir till små, små kristaller. Detta minskar risken för personskador avsevärt jämfört med vanligt glas som blir till långa vassa skärvor om det krossas.
Dörrhandtag i metall finns på både insidan och utsidan samt en hasp på insidan.

Var observant: Denna modell av infra bastu säljs även i andra varumärken och namn i andra butiker men då med en höjd på endast 190cm samt med säkerhetsglas i dörren på endast 6mm.

Tänk även på att höjden som anges vanligtvis är yttermått inklusive tak och golv. Detta betyder att innermåttet på en infrabastu som är 190cm hög ofta bara blir 175-180cm invändigt, vilket är för låg takhöjd för många svenskar.

190cm är däremot tillräcklig höjd på basturum i Asien, där de flesta infra bastu tillverkas. Vi har därför valt att specialutveckla extra höga modeller tillsammans med tillverkaren, med en höjd på 210cm, som därmed är särskilt framtagna efter svenska personer, som är längre än i de flesta länder.

Ljusstrålar med många hälsofördelar

En infrabastu värmer upp kroppen med infraröda ljusstrålar som värmer effektivt men som är helt ofarliga och utan skadliga bieffekter. Infraröd strålning har tvärtom visat sig ha många goda hälsoeffekter vad gäller t ex lindring av ledsmärtor, ökad blodcirkulation, hudförbättringar, stress mm. Detta pga att infraröda strålar har en djupgående effekt på huden. Med en infraröd bastu upplevs inte heller värmen lika tryckande som i en torrbastu eftersom luften i bastun inte värms upp i samma grad som i en vanlig bastu. Detta gör att det känns lättare att andas i en infraröd bastu då luften inte blir lika tung. Bastun är även utrustad med en syrejonisator för optimal luftrening.

Värmare i karbon och lättanvänd kontrollpanel

Kuhmo är utrustad med värmesystemet Carbon Ray med fem stycken infraröda värmare i kolfiber (våglängd 7-14μm). - 1 st är placerade i bakersta panelen, 2 st i sidopanelerna, 1 st på sitsen och 1 i golvet. Totaleffekten i bastun är på 1590W.

Inne i bastun finns en kontrollpanel där du kan styra temperatur (mellan 18-65°C ) och tidsinställning/timer med upp till 90 minuters fördröjning. Förutom detta har även bastun andra lyxiga funktioner som styrs via kontrollpanelen. Kuhmo är utrustad med USB-port, MP3 och FM spelare, bluetooth, 2 stycken integrerade högtalare samt belysning både utvändigt och invändigt.
Utvändigt sitter två stycken 4W spotlights och på insidan en spotlight på 7W.

Invändigt har bastun även fler exklusiva detaljer helt i trä som mugghållare, tidningshållare och handdukshållare.

Alla våra infraröda basturum värms upp med antingen keramiska värmare eller kolfibervärmare eller en kombination av bägge. Lär dig mer om skillnaden mellan keramiska värmare och kolfibervärmare.

Fri frakt och hemleverans

Observera att denna byggsats för infra basturum är tung. Vid köp av infra bastu online hos oss levereras basturummet därför kostnadsfritt hem till er med lastbil.

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna
Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
© 2020 outl1.se