ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Rea
Stor infraröd bastu med stora glaspartier
Stor infraröd bastu med stora glaspartier Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Karimäki Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Karimäki Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Karimäki Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Karimäki Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Karimäki Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Karimäki Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Karimäki Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Karimäki Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Karimäki Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Karimäki

Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Karimäki

 • Infraröd bastu på 4250W för 6 personer
 • Modernt och energisnålt bastualternativ
 • 12 st Carbon Ray kolfibervärmare
 • Bredd 180cm, djup 150cm, höjd 210cm
 • Syrejonisator för optimal luftrening
 • Träslag: Kanadensisk hemlockgran
 • 8mm säkerhetsglas
 • Stämningsbelysning invändigt + samt harmonisk ljusterapi
 • Utrustad med bluetooth, USB, MP3, FM-radio, integrerade högtalare mm
 • Kostnadsfri hemleverans
I lager - Lämnar vårt lager inom 1-3 arbetsdagar.
137-3-6
38 899,00 kr Just nu 25 988,00 kr

Infraröd bastu - Fullhöjd 210cm - Karimäki

 • Infraröd bastu på 4250W för 6 personer
 • Modernt och energisnålt bastualternativ
 • 12 st Carbon Ray kolfibervärmare
 • Bredd 180cm, djup 150cm, höjd 210cm
 • Syrejonisator för optimal luftrening
 • Träslag: Kanadensisk hemlockgran
 • 8mm säkerhetsglas
 • Stämningsbelysning invändigt + samt harmonisk ljusterapi
 • Utrustad med bluetooth, USB, MP3, FM-radio, integrerade högtalare mm
 • Kostnadsfri hemleverans

Infraröd bastu Karimäki

En infraröd bastu är ett revolutionerande, modernt och energisnålt sätt att basta på! Fördelarna med en infraröd bastu är att du inte behöver tänka på att installera varken bastuaggregat eller diverse vatten-anslutningar som vid t ex en ångbastu eller vedbastu. Våra infra-basturum kommer i helt kompletta byggsatser, och när basturummet är på plats så är det helt enkelt bara att koppla in stickkontakten och börja basta!

Svensk storlek på infraröd bastu

Storleken på detta basturum är 150cm (djup) och 180cm (bredd), vilket gör det till en optimal bastulösning som tar upp en liten yta men ändå har gott om plats för större sällskap. Karimäki är för konstruerad för inomhusbruk och är anpassad för upp till 6 personer.
Men trots den utrymmeseffektiva designen har man inte kompromissat med höjden på basturummet som är hela 210cm, vilket ger en härlig rymd och luftighet i bastun.

8mm säkerhetsglas

Karimäki har stora glaspartier och glasväggarna och dörren är tillverkad av 8mm tjockt säkerhetsglas. Ett säkerhetsglas som av en olyckshändelse går sönder blir till små, små kristaller. Detta minskar risken för personskador avsevärt jämfört med vanligt glas som blir till långa vassa skärvor om det krossas.
Dörrhandtag i metall finns på både insidan och utsidan.

Var observant: Denna modell av infrabastu säljs även i andra varumärken och namn i andra butiker men då med en höjd på endast 190cm samt med säkerhetsglas i dörren på endast 6mm, men ändå till ett högre pris.

Tänk även på att höjden som anges vanligtvis är yttermått inklusive tak och golv. Detta betyder att innermåttet på en infrabastu som är 190cm hög ofta bara blir 175-180cm invändigt, vilket är för låg takhöjd för många svenskar.

190cm är däremot tillräcklig höjd på basturum i Asien, där de flesta infra bastu tillverkas. Vi har därför valt att specialutveckla extra höga modeller tillsammans med tillverkaren, med en höjd på 210cm, som därmed är särskilt framtagna efter svenska personer, som är längre än i de flesta länder.

Ljusstrålar med många hälsofördelar

En infrabastu värmer upp kroppen med infraröda ljusstrålar som värmer effektivt men som är helt ofarliga och utan skadliga bieffekter. Infraröd strålning har tvärtom visat sig ha många goda hälsoeffekter vad gäller t ex lindring av ledsmärtor, ökad blodcirkulation, hudförbättringar, stress mm. Detta pga att infraröda strålar har en djupgående effekt på huden. Med en infraröd bastu upplevs inte heller värmen lika tryckande som i en klassisk bastu eftersom luften i bastun inte värms upp i samma grad som i en vanlig bastu. Detta gör att det känns lättare att andas i en infraröd bastu då luften inte blir lika tung. Bastun är även utrustad med en syrejonisator för optimal luftrening.

Kolfibervärmare och lättanvänd kontrollpanel

Karimäki är utrustad med 12 stycken infraröda kolfibervärmare (Carbon Ray) - 4 st som är placerade i sidoväggarna, 2 st som är placerade i bakersta panelen, 3 st i sitsen samt 3 st i golvet. Totaleffekten i bastun är på 4250W.

Inne i bastun finns en kontrollpanel där du kan styra temperatur (mellan 18-65°C ) och tidsinställning/timer med upp till 90 minuters fördröjning. Förutom detta har även bastun andra lyxiga funktioner som styrs via kontrollpanelen. Karimäki är utrustad med USB-port, MP3 och FM spelare, bluetooth, 2 stycken integrerade högtalare samt belysning.
Den integrerade belysningen består av en ljuskälla med ljusterapi som varierar i 7 olika färger och skapar ett harmoniskt och stämningsfullt ljus inne i bastun. Dessutom finns LED-lister längs kanterna i taket med ett rofyllt ljus som förstärker stämningen ytterligare.

Invändigt har bastun även fler exklusiva detaljer helt i trä som mugghållare, tidningshållare och handdukshållare.

Alla våra infraröda basturum värms upp med antingen keramiska värmare eller kolfibervärmare eller en kombination av bägge. Lär dig mer om skillnaden mellan keramiska värmare och kolfibervärmare.

Fri frakt och hemleverans

Observera att denna byggsats för infra basturum är tung. Därför levereras basturummet kostnadsfritt hem till er med lastbil, när du köper infra bastu online på Outl1.

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna
Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
© 2020 outl1.se