ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Kamado keramisk grill
Kamado keramisk grill Keramisk grill Kamado Kamado keramisk grill - Ø57cm Kamado keramisk grill - Ø57cm Kamado keramisk grill - Ø57cm Kamado keramisk grill - Ø57cm

Kamado keramisk grill - Ø57cm

  • Keramisk grill
  • Yttre diameter 57cm
  • Nedre grillgaller diameter 49cm
  • Dubbla grillgaller i rostfritt stål
Inkommer i begränsat antal i andra halvan av maj 2021. Förboka nu för att försäkra dig om ett exemplar från denna sändning. Fakturan skickas efter leverans vid fakturabetalning.
127-5-3
7 488,00 kr

Kamado keramisk grill - Ø57cm

  • Keramisk grill
  • Yttre diameter 57cm
  • Nedre grillgaller diameter 49cm
  • Dubbla grillgaller i rostfritt stål

Kamado keramisk grill - Ø57cm

Kamadogrill med dubbla rostfria grillgaller. Yttre diameter är 57cm.

Kamadogrillar är en japansk keramisk grilltyp som utvecklats i tusentals år. Kamado betyder ungefär "ugn" på japanska. Materialet är keramik, vilket gör att värmen fördelas mer jämt än en traditionell kolgrill, och gör köttet saftigare.

Extrautrustat med dubbla grillgaller

Grillgallret på denna kamadogrill är tillverkat i rostfritt stål, och är extrautrustat i två olika nivåer, vilket gör att du får plats med ännu mer när du grillar. Det undre grillgallret har diametern 49cm och det övre 47.5cm. Det undre gallret går att vika upp, för enkel påfyllning av kol. Även det övre grillgallret går enkelt att vika upp, för att komma åt under. Det går också att helt ta bort det övre grillgallret, om så önskas. Det påkostade dubbla grillgallret (värde ca 700kr mer än ett standardgaller) ingår just nu helt utan kostnad.

Tips: Flera av de billigaste kamadogrillarna på marknaden har av kostnadsbesparingsskäl mycket enkla grillgaller med ståltrådstunt galler och för brett mellanrum i trådarna, vilket gör att maten lätt ramlar ned på glöden. Dessutom saknar de ofta vikfunktion för att fylla på med kol, vilket gör att hela gallret måste lyftas ut vid påfyllning av kol, mitt under matlagningen. För att undvika behöva komplettera med nytt/riktigt grillgaller rekommenderar vi att uppmärksamma grillgallret före köp.

Sidobord ingår

Fällbara sidobord i lackat trä ingår.

Stativ med låsbara hjul

Stativ ingår, med 4 rejäla hjul vilket gör att grillen lätt kan flyttas, då den är mycket tung. Två av hjulen är låsbara.

Termometer ingår

Många grilltillverkare använder en termometer som visar temperaturen i Farenheit och i Celcius vilket gör den otydligare. Detta för att grillen ska kunna säljas även i USA. Eftersom vi anpassat modellen för Sverige visas endast Celcius vilket gör termometern enklare att avläsa.

Lågt pris genom inköp direkt från fabrik

outl1.se köper in dessa Kamadogrillar direkt från fabrik utan mellanhänder vilket gör att vi kan hålla priset till dig som konsument långt under vad en Kamadogrill av motsvarande specifikation kostar i butik.

Kamadogrillar med motsvarande kvalitet som denna modell kostar därför i regler mer i andra butiker.

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
© 2021 outl1.se