Snöslungor
Snöslungor Snöslungor Snöslungor
Rea

Snöslunga 6,5HK - Loncinmotor

Tvåstegs snöslunga med motoreffekt 6,5HK.
 • Bensindriven OHV fyrtaktsmotor 196cm³ av välkänt märke (Loncin).
 • 4 växlar framåt och 1 bakåt.
 • Kastar snön långt: Ända upp till 15 meter.
 • Utkastet kan vridas upp till 190 grader.
 • Stora 13" grovmönstrade hjul med driv ger bra fäste.
 • Tung vara, så vi bjuder på gratis hemleverans
 • Just nu Försäsongspris
Inkommer i begränsat antal ca 2018-12-04. Förboka nu för att garanteras ett ex. från denna sändning. Fakturan skickas efter leverans vid fakturabetalning.
100-7-2
7 995,00 kr Just nu 5 988,00 kr

Snöslunga 6,5HK - Rea

Tvåstegs snöslunga med motoreffekt 6,5HK.
 • Bensindriven OHV fyrtaktsmotor 196cm³ av välkänt märke (Loncin).
 • 4 växlar framåt och 1 bakåt.
 • Kastar snön långt: Ända upp till 15 meter.
 • Utkastet kan vridas upp till 190 grader.
 • Stora 13" grovmönstrade hjul med driv ger bra fäste.
 • Tung vara, så vi bjuder på gratis hemleverans
 • Just nu Försäsongspris
Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna

Tvåstegs kraftig snöslunga 6,5HK

Tvåstegs snöslunga med motoreffekt 6,5HK. Kontrollpanel i stål med 4 växlar framåt och 1 bakåt. Kastar snön långt: Ända upp till 15 meter. Stora 13" grovmönstrade hjul med driv ger bra fäste.

Snöslungan är utrustad med en Loncinmotor (196cm³) som utnyttjar OHV-teknik med överliggande ventiler. Detta minskar bränsleförbrukningen och ökar effekten i motorn. Loncin är en mycket stor och pålitlig tillverkare av motorer för snöslungor och har utvecklat tekniken under 20 års tid. Loncins motorer används i många välkända märken för snöslungor. Bl.a i vissa Stiga-snöslungor, samt i AL-KOs snöslungor.

Ändå kan vi nu sälja denna snöslunga med låg marginal till en bråkdel av priset mot vad motsvarande snöslunga kostar hos de stora märkena trots samma välkända motortillverkare. Detta eftersom vi gör våra inköp direkt från fabriken, helt utan mellanhänder som grossister, distributörer och generalagenter som i varje steg lägger till sitt påslag.

Många billiga snöslungor från lågpriskedjorna använder helt okända "namnlösa" motortillverkare (vanligtvis anges då inte vilken motor som används i produktinformationen) med tveksam kvalitet, för att hålla nere priset. Dessutom byter lågpriskedjorna motortillverkare från år till annat, vilket kan innebära att reservdelar till fjolårets okända motor blir nästan omöjligt att få tag på.
Vi har istället valt att jobba endast med Loncin-motorer, som används av flera välkända tillverkare av snöslungor. För dig som kund innebär det en extra trygghet att du enkelt i framtiden kan hitta reservdelar till din motor, utan att vara beroende av att köpa dessa ifrån oss.

Kraftigt ställbart snöutkast

Modellen är utrustad med ett extra kraftigt snöutkast i plåt som kan vridas i 190 grader.

Vad är en tvåstegssnöslunga?

Alla våra snöslungor är av typen tvåstegs snöslungor. Skillnaden mellan 1-stegs och 2-stegs snöslungor är att tvåstegs snöslungor matar ut snön i 2 steg: Första steget karvar loss snön, och en separat anordning längre in ansvarar för att slunga ut den. Detta ger en bättre funktion än enklare snöslungor av 1-stegs typ.

Observera:
- Motorn behöver 0,6 liter 4-taktsolja med viskositet SAE 5W-30 (medföljer ej, men finns att köpa på t.ex mackar).
- Drivmedel (bensin) ingår ej.
- Extra brytbultar (om man kör in i något hårt) eller andra reservdelar ingår ej, men kan köpas antingen av oss, eller i närmaste järnaffär, om det skulle behövas.

Gratis hemleverans

Eftersom detta är en mycket stor och tung vara, så skulle den vara besvärlig att frakta hem själv i en vanlig personbil. För din bekvämlighet bjuder vi på kostnadsfri hemkörning.

Garanti och reservdelar

För din trygghet har outl1.se de vanligaste reservdelarna på lager för denna produkt. Du kan också köpa slitagedelar från andra leverantörer, bara dimensionerna är desamma. Motorn kommer från välkända Loncin, så reservdelar till motorn finns lätt att få tag på även på annat håll.

Garanti: 1 år.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?