ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Rea
Robotgräsklippare
Robotgräsklippare Robotgräsklippare Robotgräsklippare 2600m² - Lyfco E1600 WiFi Robotgräsklippare 2600m² - Lyfco E1600 WiFi Robotgräsklippare Lyfco E1600 Robotgräsklippare 2600m² - Lyfco E1600 WiFi Robotgräsklippare 2600m² - Lyfco E1600 WiFi Robotgräsklippare 2600m² - Lyfco E1600 WiFi Robotgräsklippare 2600m² - Lyfco E1600 WiFi Robotgräsklippare 2600m² - Lyfco E1600 WiFi Robotgräsklippare 2600m² - Lyfco E1600 WiFi Robotgräsklippare 2600m² - Lyfco E1600 WiFi Robotgräsklippare 2600m² - Lyfco E1600 WiFi Robotgräsklippare 2600m² - Lyfco E1600 WiFi Robotgräsklippare WiFi App

Robotgräsklippare 2600m² - Lyfco E1600 WiFi

 • För gräsmattor upp till 2600m²
 • Arbetar upp till 3 timmar och klipper 800m²±20% på en laddning
 • Kraftfullt 6,6Ah 29V Litium-batteri
 • Klipphöjd 2,5 - 5,5cm
 • Klippbredd 28cm
 • Bland de tystaste på marknaden (<60dB)
 • WiFi-stöd - styr klipparen med mobilapp (Android/iPhone)
 • Borstlös klippmotor för lång livslängd
 • Vi erbjuder installation av professionell installatör som tillval
 • Gratis frakt

I lager - Lämnar vårt lager inom 1-3 arbetsdagar.
105-2-1
18 995,00 kr Just nu 8 988,00 kr

Robotgräsklippare 2600m² - Lyfco E1600 WiFi

 • För gräsmattor upp till 2600m²
 • Arbetar upp till 3 timmar och klipper 800m²±20% på en laddning
 • Kraftfullt 6,6Ah 29V Litium-batteri
 • Klipphöjd 2,5 - 5,5cm
 • Klippbredd 28cm
 • Bland de tystaste på marknaden (<60dB)
 • WiFi-stöd - styr klipparen med mobilapp (Android/iPhone)
 • Borstlös klippmotor för lång livslängd
 • Vi erbjuder installation av professionell installatör som tillval
 • Gratis frakt

Robotgräsklippare för 2600m² klippyta med WiFi mobilapp

Detta är Lyfcos rejäla robotgräsklippare med hela 6,6Ah litiumbatteri och 28cm klippbredd. Klipper upp till 3 timmar på en laddning och klarar gräsmattor upp till 2600m². E1600 är en perfekt robotgräsklippare för dig som har riktigt stora ytor att klippa!

Nyheter i 2020 års modell

- Inbyggt åskskydd - Ger skydd mot överslag som lätt förstör laddstationen vid blixtnedslag i närheten (skyddar dock ej mot direktträff).
- Förbättrad nätadapter med nytt filter mot radiostörningar.
- Förbättrad mobilapp

Robotgräsklippare av hög kvalitet till attraktivt pris

Vi kan verkligen rekommendera den här klipparen till dig som vill ha en bra robotgräsklippare till under halva priset mot vad en robotgräsklippare med motsvarande specifikationer kostar från andra tillverkare. Lyfco E1600 är utrustad med flera egenskaper som gör att livslängden ökar betydligt jämfört mot andra, billigare robotgräsklippare.

Batteriet av litiumtyp klarar upp till 10 gånger så många laddningar än ett billigare blybatteri, vilket gör att batteriet på Lyfco E1600 kommer att hålla för många års drift. Det kraftiga 6,6Ah batteriet gör att Lyfco E1600 klipper i upp till 3 timmar på en enda laddning!

Klicka på ljusblåa fliken "Specifikationer" ovan för att se alla egenskaper för denna robotgräsklippare - och jämför med andra tillverkare! Tänk på att om andra leverantörer döljer viktiga egenskaper av mycket stor betydelse som t.ex batterikapacitet, klipptid per laddning mm rekommenderar vi att du ta reda på orsaken innan köp.

Smart klippteknik

Knivtallriken roterar extremt snabbt på Lyfco E1600. Detta gör att roboten kan röra sig snabbare än de flesta robotgräsklippare över gräsmattan. Ett vanligt problem med robotklippare är när roboten stöter emot kantledningen och måste vända, när det dessutom sluttar. Det finns då risk att roboten halkar i vändningen. Tack vare att Lyfco E1600 klipper både när den kör framåt och bakåt undviks en "vändning" och därmed detta problem. Dessutom går det snabbare.

Kraftfullt 6,6Ah 29V litiumbatteri - 3 timmar klipptid/laddning

Lyfco E1600 är utrustad med ett mycket kraftfullt 29V litiumbatteri på hela 6,6Ah, vilket är bland de kraftigaste litiumbatterierna i robotgräsklippare på marknaden. Det starka batteriet gör att maskinen klarar att arbeta i upp till 3 timmar och klipper 800m² gräsmatta på en enda laddning. När Lyfco E1600 klippt klart återvänder den automatiskt till laddstationen för att laddas.

Ett kraftigt litiumbatteri på 6,6Ah är mycket kostsamt. Därför väljer många tillverkare att använda mindre batterier med endast 1-3Ah batterikapacitet. Resultatet blir att robotklipparen med ett för svagt batteri endast orkar klippa 45-60 minuter på en laddning. Jämför klipptiden på Lyfco E1600 mot andra robotgräsklippare.

Skillnaden mellan Lyfco E1600 och E1600T

Skillanden mellan E1600 och E1600T är endast batterikapaciteten. Lyfco E1600T är utrustad med dubbelt så stort batteri, 13,2Ah. För de flesta räcker de 6,6Ah som finns i E1600. E1600 har redan kraftigare batteri än nästan alla andra robotgräsklippare på marknaden. Vill du ha en värstingmodell som orkar klippa nästan en hel dag på en enda laddning - då är Lyfco E1600T något för dig. Vi känner inte till någon annan robotgräsklippare på marknaden som har lika kraftigt batteri!

Många finesser och senaste tekniken

Robotgräsklipparen kan programmeras för klippning under valda dagar och tidpunkter på dygnet. Gräsmattan kan delas in i fem olika klippzoner med olika program. Med hjälp av en ny kantklippningsteknik kan du ställa in hur E1600 skall agera längst kanter - antingen klippa intill kanten, eller strax över kanten för att slippa lämna några grässtrån kvar. E1600 har också utrustats med nyutvecklade hjul vilket gör att den får mycket bra fäste både i våta och sluttande gräsmattor. Du ställer enkelt in alla inställningar på maskinen från en tydlig LCD-display. Det går att använda svenska som menyspråk.

Klipper så tyst att den knappt hörs

E1600 är den tystaste(<60db) maskinen vi på outl1.se testat, och det hörs bara ett svagt shhhh-ljud ifrån den när den arbetar på gräsmattan, jämfört mot flera av de dyrare märkena som låter betydligt mer. Detta gör att du kan låta E1600 klippa kvälls- eller nattetid utan att störa grannarna.

Det många inte tänker på är att ett par dB har mycket stor betydelse i bullernivå, då dB-skalan inte är linjär utan logaritmisk. En decibel-ökning på blott 3dB motsvarar att ljudstyrkan är dubbelt så hög. En skillnad på 10dB innebär hela 10 gånger högre ljudnivå. Så en robotgräsklippare som har ljudnivån 70dB låter lika mycket som 10 stycken E1600 med 60dB i ljudnivå!
Vi har t.o.m haft kunder som tycker att E1600 låter för lite - "Man hör ju inte om den är ute och klipper eller inte!" :)

Skär av gräset med ny klippteknik

E1600 är utrustad med den senaste klipptekniken. Klippningen sker med rakbladsvassa (bokstavligen) frihängande knivblad monterade i utkanten på en roterande skiva, där bladen hålls utsträckta av centrifugalkraften. Detta gör att gräset skärs av - inte slås av. Resultatet blir en mycket jämn snittyta på varje individuella grässtrå vilket stimulerar din gräsmattas trivsel och tillväxt. Liknande teknik återfinns i premiumsegmentet från andra tillverkare, på modeller som kostar mer än dubbelt så mycket som Lyfco E1600.

Borstlös klippmotor

Lyfco E1600 har en borstlös klippmotor. Många billiga robotgräsklippare - samt även dyra - på marknaden saknar borstlös klippmotor. För maskiner som går 10-15 timmar per vecka är en borstlös klippmotor att föredra då livslängden är bättre. De större tillverkarna av robotgräsklippare tar 2000-4000kr för byte av en trasig motor, så om du satsa på en maskin med borstlös klippmotor blir det oftast billigare i längden.

Lätt att bära till annat område

Trots att detta är en stor modell, väger klipparen (exklusive laddstation och nätadapter) endast ca 12kg. Detta gör att det går att bära den till ett annat område.

Viktiga säkerhetsfunktioner

Denna modell av robotgräsklippare är försedd med många viktiga säkerhetsfunktioner. E1600 stannar omedelbart - inte bara om den lyfts, kör in i ett föremål eller välter - utan även om man vidrör robotgräsklipparen genom att en touchsensor aktiveras som känner av beröring. Detta är en viktig säkerhetsfunktion som de flesta (även mycket dyrare) robotgräsklippare helt saknar.

Tänk på att om du har elektromagnetiska störningar i din gräsmatta från t.ex elkabel eller bergvärmepump, så kan du behöva dra kanttråden runt dessa områden för att roboten inte ska misstro fältet för avgränsningskabeln.

Allt du behöver medföljer

I paketet ingår allt du behöver för att komma igång: 100m avgränsningskabel, 100 fästmärlor till avgränsningskabel, 10 skarvkopplingar till avgränsningskabel, 4 extra klippblad, laddstation. Ytterligare avgränsningskabel och fästmärlor finns som valfria extra tillbehör i butiken (se högerkanten).

WiFi stöd

Lyfco E1600 har WiFi stöd. Det gör att du kan styra din E1600 ifrån mobilen med en app (iPhone och Android) och du behöver inte någon separat fjärrkontroll. Från appen kan du bekvämt styra de flesta funktioner och inställningar på roboten. Klipp gräset från TV-soffan eller sängen!

Enkel att installera

Installationen av robotgräsklippare Lyfco E1600 är mycket enkel. Utöver dragning av avgränsningskabel (behöver ej grävas ned) och utplacering av laddstationen, så är robotgräsklipparen redo att användas direkt ur kartongen.

Vi på Outl1.se har stor teknisk kunskap kring Lyfco E1600. När du köper en robotgräsklippare av oss får du därför snabb hjälp, med personlig service. Kontakta gärna oss om du behöver hjälp med frågor om din installation!

Låt oss installera din robotgräsklippare

Vi kan även installera din robotgräsklippare hemma hos dig, till låg kostnad. Se detaljerad information om vår installationstjänst innan du väljer omfattning av installationen.

100 meter kabel + 100 märlor ingår i köpet av din robotgräsklippare, men det går ofta åt lite mer kabel än vad man tror. Tänk på att vid behov köpa till extra kabel+märlor när du beställer installationstjänsten för mer än 100m. Det är billigare att köpa till extra kabel/märlor av oss än från installatören på plats.

Inbyggt åskskydd

Robotgräsklippare är extra utsatta vid blixtnedslag eftersom en avgränsningskabel ligger nere i marken som tyvärr även leder spänningen till laddstationen. I 2020 års modeller Lyfco robotgräsklippare finns nu ett unikt åskskydd inbyggt i laddstationen som ökar chansen att klara ett blixtnedslag i närheten. Observera att åskskyddet inte skyddar roboten mot en direktträff.

Garanti och reservdelar

Outl1.se säljer robotgräsklippare med 1 års garanti. och vi har egen serviceverkstad i Sverige. Vi utför alla garantireparationer själva utan långa ledtider för dig som kund.

Detta gör att om något går sönder så kan du vanligtvis ha din maskin i drift igen inom ett par dagar, utan att behöva skicka den utomlands i flera veckor, vilket tyvärr krävs för många dyra märken på robotgräsklippare - utan egen serviceverkstad i Sverige.

Servicebehov

Servicebehovet på en robotgräsklippare är generellt sett lägre än än för en traditionell bensinmotor då antalet rörliga delar är färre, och krafterna i maskinen lägre. Servicebehovet på våra robotgräsklippare begränsas till att (förutom normal rengöring) ladda batteriet ett par gånger på vintern för att batteriet inte laddar ur under vinterförvaringen.

Om någon del ändå skulle gå sönder efter garantitiden, så är roboten uppbyggt modulärt där de flesta delar kan bytas ut endast med hjälp av en vanlig skruvmejsel utan att professionell hjälp behövs. De flesta kablar mellan robotens moduler sitter med kontaktdon vilket gör att lödning inte krävs. Vi kan självklart även utföra service på din maskin utanför garantitiden mot servicekostnad.

Vi lagerhåller ett stort utbud av reservdelar till våra robotgräsklippare. Mycket mer reservdelar än de reservdelar som finns till försäljning på hemsidan. Saknar du någon annan reservdel, så kontakta oss. Är det någon del vi tillfälligt saknar i lager, så beställer vi hem det, till kunder som köpt sin gräsklippare hos oss.

Robotgräsklippare test av E1600

Såhär ser det ut när vi testar klippa gräsmattan med robotgräsklippare E1600.

Hur installerar man avgränsningskabeln?

Många undrar hur man installerar avgränsningskabeln, så vi har gjort en liten snabb film.

Lyfco

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna
Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
Andra tittade även på
 1. Billig robotgräsklippare E1800 med 4,4Ah litiumbatteri
  Robotgräsklippare 1500m² - Lyfco E1800 WiFi
  12 995,00 kr Just nu 5 988,00 kr
 2. Batteridriven gräsklippare 18V4Ah
  Batteridriven gräsklippare 18V4Ah
  2 995,00 kr Just nu 1 788,00 kr
 3. Robotgräsklippare med wifi
  Robotgräsklippare 3600m² - Lyfco E1600T WiFi
  21 995,00 kr Just nu 10 988,00 kr
 4. Bensindriven gräsklippare 3hk
  Bensindriven gräsklippare 3hk
  2 995,00 kr Just nu 1 888,00 kr
 5. motorgräsklippare - bensindriven
  Motorgräsklippare 5hk
  5 995,00 kr Just nu 3 988,00 kr
 6. Robotgräsklippare E1200 - Klipper 800m² - WiFi
  Robotgräsklippare 800m² - Lyfco E1200 WiFi
  8 995,00 kr Just nu 3 988,00 kr
 7. Robotgräsklippare Lyfco E1750
  Robotgräsklippare 1500m² - Lyfco E1750 WiFi
  9 995,00 kr Just nu 4 988,00 kr
© 2020 outl1.se