ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Rea
Robotgräsklippare lyfco E1200 med wifi
Robotgräsklippare lyfco E1200 med wifi Robotgräsklippare lyfco E1200 med wifi Robotgräsklippare 800 m² - Lyfco E1200 WiFi Robotgräsklippare 800 m² - Lyfco E1200 WiFi Robotgräsklippare 800m² - Lyfco E1200 WiFi Robotgräsklippare WiFi App Robotgräsklippare 800 m² - Lyfco E1200 WiFi Robotgräsklippare 800 m² - Lyfco E1200 WiFi Robotgräsklippare 800 m² - Lyfco E1200 WiFi Robotgräsklippare 800 m² - Lyfco E1200 WiFi Robotgräsklippare 800 m² - Lyfco E1200 WiFi Robotgräsklippare 800 m² - Lyfco E1200 WiFi Robotgräsklippare 800 m² - Lyfco E1200 WiFi

Robotgräsklippare 800 m² - Lyfco E1200 WiFi

 • För gräsmattor upp till 800 m²
 • Kraftfullt 2,2 Ah 29 V Litium-batteri
 • Klipphöjd 2,5 - 5,5 cm
 • Klippbredd 18 cm
 • Bland de tystaste på marknaden (<60dB)
 • WiFi-stöd - styr klipparen med mobilapp (Android/iPhone)
 • Vi erbjuder installation av professionell installatör som tillval
 • Gratis frakt

Viktig leveransinformation:
På grund av problem med transporter är denna leverans försenad till första halvan av mars 2021. Vi beklagar förseningen!

Förbokningspris på 2021 års modell. Inkommer i begränsat antal i första halvan av mars 2021. Förboka nu för att reservera ett exemplar från första sändningen. Fakturan skickas efter leverans vid fakturabetalning.
105-2-9
8 995,00 kr Just nu 3 988,00 kr

Robotgräsklippare 800 m² - Lyfco E1200 WiFi

 • För gräsmattor upp till 800 m²
 • Kraftfullt 2,2 Ah 29 V Litium-batteri
 • Klipphöjd 2,5 - 5,5 cm
 • Klippbredd 18 cm
 • Bland de tystaste på marknaden (<60dB)
 • WiFi-stöd - styr klipparen med mobilapp (Android/iPhone)
 • Vi erbjuder installation av professionell installatör som tillval
 • Gratis frakt

Viktig leveransinformation:
På grund av problem med transporter är denna leverans försenad till första halvan av mars 2021. Vi beklagar förseningen!

Lättanvänd robotgräsklippare för 800m² med WiFi app

Lyfco E1200 är en ny ekonomimodell som tagits fram från den populära systermodellen E1750/E1800. Främsta skillnaden är att den är något mindre i storlek, och har en lägre klippkapacitet. Trots att det är en ekonomimodell klarar den gräsmattor på upp till 800 m² vilket är mer än de flesta andra robotgräsklippare i denna prisklass klarar. 800 m² klippkapacitet räcker till många normalstora villagräsmattor.

E1200 är dessutom utrustad med flera avancerade funktioner som återfinns på betydligt dyrare robotgräsklippare, som WiFi app, kantklippning, automatisk cirkelklippning vid tjockt gräs mm.

Lättanvänd robotgräsklippare

E1200 är mycket lättanvänd robotgräsklippare - perfekt för den som inte är så teknikintresserad men ändå vill ha en snygg gräsmatta hela sommaren. Det mesta sköter roboten helt automatiskt, och de till vardags vanligaste funktionerna finns på en tydlig panel med endast tre enkla knappar: Starta klippning, Stoppa samt Gå till laddstationen. Du behöver inte använda dig av krångliga menyer!

Vill du göra mer avancerade inställningar och justeringar, som ställa in klippzoner mm så använder du en lättanvänd WiFi app (på svenska) i din mobiltelefon eller surfplatta. Där kan du göra alla inställningar som normalt sett endast finns på betydligt dyrare robotgräsklippare.

E1200 klipper upp till 1 timme på en laddning och klarar gräsmattor upp till 800 m². I appen kan du ställa in så att klipparen klipper t.ex 4 timmar. Roboten kommer då efter ca en timme gå tillbaka för att ladda (laddningstid ca 1,5 timme) och fortsätter därefter att klippa automatiskt. Detta återupprepas tills att klipptiden blivit den önskade, t.ex 4 timmar.

Knivtallriken roterar extremt snabbt på Lyfco E1200. Detta gör att roboten kan röra sig snabbare än de flesta robotgräsklippare över gräsmattan, och klipper din gräsmatta både snabbt och snyggt.

Många finesser och senaste tekniken

Robotgräsklipparen kan programmeras för klippning under valda dagar och tidpunkter på dygnet. Gräsmattan kan delas in i fem olika klippzoner med olika program. Med hjälp av en ny kantklippningsteknik kan du ställa in hur Lyfco E1200 skall agera längst kanter - antingen klippa intill kanten, eller strax över kanten för att slippa lämna några grässtrån kvar. Lyfco E1200 har också utrustats med nyutvecklade hjul vilket gör att den får mycket bra fäste både i våta och sluttande gräsmattor.

Klipper så tyst att den knappt hörs

Lyfco E1200 är mycket tystgående, och det hörs bara ett svagt shhhh-ljud ifrån den när den arbetar på gräsmattan, jämfört mot flera av de dyrare märkena som låter betydligt mer. Detta gör att du kan låta E1200 klippa kvälls- eller nattetid utan att störa grannarna.

Det många inte tänker på är att ett par dB har mycket stor betydelse i bullernivå, då dB-skalan inte är linjär utan logaritmisk. En decibel-ökning på blott 3dB motsvarar att ljudstyrkan är dubbelt så hög. En skillnad på 10dB innebär hela 10 gånger högre ljudnivå. Så en robotgräsklippare som har ljudnivån 70dB låter lika mycket som 10 stycken Lyfco E1200 med 60dB i ljudnivå!

Skär av gräset med ny klippteknik

E1200 är utrustad med den senaste klipptekniken. Klippningen sker med rakbladsvassa (bokstavligen) frihängande knivblad monterade i utkanten på en roterande skiva, där bladen hålls utsträckta av centrifugalkraften. Detta gör att gräset skärs av - inte slås av. Resultatet blir en mycket jämn snittyta på varje individuella grässtrå vilket stimulerar din gräsmattas trivsel och tillväxt. Liknande teknik återfinns i premiumsegmentet från andra tillverkare, på modeller som kostar mer än dubbelt så mycket som Lyfco E1200.

Lätt att bära till annat område

Trots att detta är en kraftfull robotgräsklippare, väger klipparen (exklusive laddstation och nätadapter) endast ca 6kg. Detta gör att det går att bära den till ett annat område.

Viktigt vid installation

Tänk på att om du har elektromagnetiska störningar i din gräsmatta från t.ex elkabel eller bergvärmepump, så kan du behöva dra kanttråden runt dessa områden för att roboten inte ska misstro fältet för avgränsningskabeln.

Detta ingår

I paketet ingår allt du behöver för att komma igång: 100 m avgränsningskabel, 100 fästmärlor till avgränsningskabel, 10 skarvkopplingar till avgränsningskabel, 3 extra klippblad, laddstation. Ytterligare avgränsningskabel och fästmärlor finns som valfria extra tillbehör i butiken (se högerkanten).

WiFi stöd - med app för Android/IOS

Lyfco E1200 har WiFi stöd. Det gör att du kan styra din Lyfco E1200 ifrån mobilen med en app (iPhone och Android) och du behöver inte någon separat fjärrkontroll. Från appen kan du bekvämt styra alla funktioner och inställningar på roboten. Klipp gräset från TV-soffan eller sängen!

Inbyggt åskskydd

Robotgräsklippare är extra utsatta vid blixtnedslag eftersom en avgränsningskabel ligger nere i marken som tyvärr även leder spänningen till laddstationen. I 2020 års modeller Lyfco robotgräsklippare finns nu ett unikt åskskydd inbyggt i laddstationen som ökar chansen att klara ett blixtnedslag i närheten. Observera att åskskyddet inte skyddar roboten mot en direktträff.

Enkel att installera

Installationen av robotgräsklippare Lyfco E1200 är mycket enkel. Utöver dragning av avgränsningskabel (behöver ej grävas ned) och utplacering av laddstationen, så är robotgräsklipparen redo att användas direkt ur kartongen.

Vi på Outl1.se har stor teknisk kunskap kring Lyfco E1200. När du köper en robotgräsklippare av oss får du därför snabb hjälp, med personlig service. Kontakta gärna oss om du behöver hjälp med frågor om din installation!

Låt oss installera din robotgräsklippare

Vi kan även installera din robotgräsklippare hemma hos dig, till låg kostnad. Se detaljerad information om vår installationstjänst innan du väljer omfattning av installationen.

100 meter kabel + 100 märlor ingår i köpet av din robotgräsklippare, men det går ofta åt lite mer kabel än vad man tror. Tänk på att vid behov köpa till extra kabel+märlor när du beställer installationstjänsten för mer än 100 m. Det är billigare att köpa till extra kabel/märlor av oss än från installatören på plats.

Inbyggt åskskydd

Robotgräsklippare är extra utsatta vid blixtnedslag eftersom en avgränsningskabel ligger nere i marken som tyvärr även leder spänningen till laddstationen. I årets modeller Lyfco robotgräsklippare finns nu ett unikt åskskydd inbyggt i laddstationen som ökar chansen att klara ett blixtnedslag i närheten. Observera att åskskyddet inte skyddar roboten mot en direktträff.

Garanti och reservdelar

Outl1.se säljer robotgräsklippare med 1 års garanti. och vi har egen serviceverkstad i Sverige. Vi utför alla garantireparationer själva utan långa ledtider för dig som kund.

Detta gör att om något går sönder så kan du vanligtvis ha din maskin i drift igen inom ett par dagar, utan att behöva skicka den utomlands i flera veckor, vilket tyvärr krävs för många dyra märken på robotgräsklippare - utan egen serviceverkstad i Sverige.

Servicebehov

Servicebehovet på en robotgräsklippare är generellt sett lägre än än för en traditionell bensinmotor då antalet rörliga delar är färre, och krafterna i maskinen lägre. Servicebehovet på våra robotgräsklippare begränsas till att (förutom normal rengöring) ladda batteriet ett par gånger på vintern för att batteriet inte laddar ur under vinterförvaringen.

Om någon del ändå skulle gå sönder efter garantitiden, så är roboten uppbyggt modulärt där de flesta delar kan bytas ut endast med hjälp av en vanlig skruvmejsel utan att professionell hjälp behövs. De flesta kablar mellan robotens moduler sitter med kontaktdon vilket gör att lödning inte krävs. Vi kan självklart även utföra service på din maskin utanför garantitiden mot servicekostnad.

Vi lagerhåller ett stort utbud av reservdelar till våra robotgräsklippare. Mycket mer reservdelar än de reservdelar som finns till försäljning på hemsidan. Saknar du någon annan reservdel, så kontakta oss. Är det någon del vi tillfälligt saknar i lager, så beställer vi hem det, till kunder som köpt sin gräsklippare hos oss.

Presentationsfilm av Lyfco E1200

I videon nedan kan du se Lyfco E1200 in action!

Kundbesök vid installation

Många har frågor om installationen, så vi följde med när en kund installerade systermodellen E1800 och gjorde en liten instruktionsfilm som syns i klippet nedan. Vi passar även på att tipsa om de vanligaste installationsfrågorna!

Helen Torsgården testar Lyfco robotgräsklippare

Helen Torsgården klipper sin gräsmatta med systermodellen till E1200 - Lyfco E1800. Se vad hon tycker om den i klippet nedan.

Lyfco

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
Andra tittade även på
 1. Robotgräsklippare lyfco 1500m
  Robotgräsklippare 1500 m² - Lyfco E1750 WiFi
  9 995,00 kr Just nu 5 488,00 kr
 2. Robotgräsklippare med stor klippyta och wifi
  Robotgräsklippare 3600m² - Lyfco E1600T WiFi
  21 995,00 kr Just nu 11 988,00 kr
 3. Robotgräsklippare 2600m
  Robotgräsklippare 2600m² - Lyfco E1600 WiFi
  18 995,00 kr Just nu 8 988,00 kr
 4. Bensindriven motorgräsklippare
  Bensindriven gräsklippare 3hk
  2 995,00 kr Just nu 1 988,00 kr
 5. Batteridriven gräsklippare 18V4Ah
  Batteridriven gräsklippare 18V4Ah
  2 995,00 kr Just nu 1 788,00 kr
 6. motorgräsklippare - bensindriven
  Motorgräsklippare 5hk
  5 995,00 kr Just nu 3 988,00 kr
 7. Robotgräsklippare svart med wifi
  Robotgräsklippare 1500m² - Lyfco E1800 WiFi
  12 995,00 kr Just nu 6 488,00 kr
© 2021 outl1.se