ClickCease

Kontakta kundtjänst - Svenskt företag - Kvalitetsprodukter 40-70% billigare - Gratis frakt vid order över 1500kr

Trädgårdsstol
Trädgårdsstol Trädgårdsstol - Skanör Trädgårdsstol - Skanör Trädgårdsstol - Skanör Trädgårdsstol - Skanör Trädgårdsstol - Skanör Utemöbler stol

Trädgårdsstol - Skanör

Stabil trädgårdsstol i underhållsfri komposit och aluminium. Högre hållbarhet än stolar med ryggstöd/sittyta av textil- eller konstrottingmaterial. Levereras färdigmonterad.
Endast 6 kvar
151-1-5
1 295,00 kr

Trädgårdsstol - Skanör

Stabil trädgårdsstol i underhållsfri komposit och aluminium. Högre hållbarhet än stolar med ryggstöd/sittyta av textil- eller konstrottingmaterial. Levereras färdigmonterad.

Trädgårdsstol i underhållsfri komposit

Stabil trädgårdsstol till uteplatsen i underhållsfri komposit och aluminium. Skanör trädgårdsbord har en stomme av vitlackerad aluminium med rejält tilltagna dimensioner. Benen är runda med en diameter på 22mm, vilket gör stolen mycket stabil. Ryggstödet på denna stol är extra högt. Både sittyta och ryggstöd är tillverkade i underhållsfri komposit, vilket gör att den håller längre än stolar av textilmaterial.
Stommen är svetsad till ett stycke vilket gör att ingen montering krävs. Detta ger även ökad stabilitet och snyggare utseende jämfört med stolar som måste skruvas ihop.

Många billiga trädgårdsstolar har mindre hållbart textilmaterial eller konstrotting på sittytan och stolryggen, vilket ofta går sönder redan efter första säsongen.

Stolen har en bredd på 56cm, djup 60cm och höjden är 93cm. Stolen är stapelbar vilket gör att den är praktisk att förvara och ställa undan.

Underhållsfritt material

Trädgårdsstol Skanör är i tillverkad träimiterad komposit och aluminium. Materialet kräver till skillnad från trämöbler inget årligt underhåll, förutom att torka av med fuktig trasa. Stolen är perfekt för dig som inte vill börja våren med att slipa och olja dina trädgårdsmöbler. Plocka bara fram - och använd!

Levereras färdigmonterad

Stolen levereras färdigmonterad.

Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?
© 2021 outl1.se