Väggväxthus
Väggväxthus Väggväxthus 1,9m² - Kanalplast Väggväxthus 1,9m² - Kanalplast
Rea

Väggväxthus 1,9m² - Kanalplast

 • Yta 1,9m²
 • Fullhöjd - Inre vägghöjd 2,27m, yttre vägghöjd 1,48m
 • 4mm kanalplast med UV-skydd
 • Sockel ingår
 • 1 öppningsbart fönster
 • Kraftig aluminiumstomme - tjocklek 1,5mm
 • Gratis hemleverans!
Stort tack till vår kund Sebastian i Sköndal för bilderna på detta växhus!
I lager. Skickas inom 24 tim vardagar.
142-1-9
5 995,00 kr Just nu 4 795,00 kr

Väggväxthus 1,9m² - Kanalplast

 • Yta 1,9m²
 • Fullhöjd - Inre vägghöjd 2,27m, yttre vägghöjd 1,48m
 • 4mm kanalplast med UV-skydd
 • Sockel ingår
 • 1 öppningsbart fönster
 • Kraftig aluminiumstomme - tjocklek 1,5mm
 • Gratis hemleverans!
Stort tack till vår kund Sebastian i Sköndal för bilderna på detta växhus!
Metalcraft

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

14 dagars öppet köp - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Blixtsnabb expressfrakt från eget lager i Sverige

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

Klarna

Väggväxthus 1,9m² - 4mm kanalplast

Väggväxthus 1,9m² med rejält tilltagna mått och i hög kvalitet på material, anpassat för svenska förhållanden. Alla väggväxthus vi säljer har ett djup på 124cm (avståndet från husvägg till växthusets ytterkant), och finns i olika bredder.

Stabil konstruktion lämplig för svenskt klimat

Detta växthus är tillverkat i 4mm kanalplast och med 1,5mm tjock aluminiumram.

Självklart ingår sockel i priset. Sockeln är i förzinkat stål som är motståndskraftigt mot korrosion. Sockeln har förankringsjärn som gör att du kan gjuta fast växthuset i marken om så önskas. Vissa av de billigaste växthusen på marknaden säljs utan sockel, och utan att handlaren nämner detta i produktinformationen. Självklart är det för att kunna locka med ett lågt pris, men utan sockel kan du inte förankra växthuset i marken, så vid nästa storm blir växthuset förstört. Ett billigt växthus utan sockel blir därför snabbt en dyr affär.

Många billiga växthus på marknaden är tillverkade i tunnare aluminiumstomme med sämre hållbarhet för vind och snö. Ofta 1,0-1,2mm tjocklek. Handlaren anger då vanligtvis inte tjockleken på stommen i produktinformationen för att kunna hålla nere priset, så ta reda på tjockleken före köp.

Väl tilltagna dimensioner

Samtliga väggväxthus vi säljer är i fullhöjd, vilket innebär 227cm takhöjd mot inre väggsidan och 148cm på yttre väggen. Många andra växthus har mindre tak och vägghöjd vilket gör att man måste böja på nacken när man går inne i växthuset. En rejäl vägg/tak höjd ger dig också utökad odlingsvolym.

Ett öppningsbart fönster ingår. Vi rekommenderar att du köper till automatiska fönsteröppnare, så ventileras växthuset automatiskt.

Dörrens placering kan väljas vänster eller höger sida.

Fördelar med kanalplast

Kanalplast har många fördelar jämfört mot växthus i glas. Förutom att kanalplast är betydligt mer hållbart för skador, så tål det också vårt svenska klimat bättre. Snö och vind orsakar ofta skador på växthus i glas. När glas i ett växthus går sönder, riskerar man att vassa glasbitar sprids både innanför och utanför växthuset. Skulle man råka resa sig och slå i huvudet i ett glasväxthus så kan det dessutom gå mycket illa, med allvarliga skador som följd.

Dessutom är kanalplasten UV-beständig, vilket gör att materialet skyddar mot den farliga UV-strålningen i växthuset och även bidrar till längre livslängd för kanalplasten då beläggningen även hindrar att de farliga UV-strålarna bryter ner och missfärgar plasten. En annan fördel med kanalplast är att klimatet och temperaturen inne i växthuset blir jämnare.

Nackdelarna med kanalplast är att det vanligtvis är dyrare än glas, samt att det med åren kan bildas alger som är lite svårare att tvätta bort.

Vanliga frågor om våra växthus

Vad ska jag använda för underlag?
Det viktigaste är att underlaget är helt plant och att växthuset förankras väl. Det går att montera växthuset på flera olika underlag. Antingen kan man gjuta en grund, eller så gjuter man plintar. Förlängda ben för ingjutning medföljer. Det går även att använda lecablock.

Vad är skillnaden på 4mm och 6mm kanalplast?
Båda fungerar bra, men 6mm kanalplast är 50% tjockare än 4mm och håller därmed värmen bättre. Dessutom innebär 6mm kanalplast bättre väderskydd och allmän hållfasthet.

Stort utbud tillbehör

Vi har även ett stort utbud tillbehör till växthus som är anpassade för våra växthus och kommer från samma tillverkare. Passa på att köpa till odlingsbord, automatisk öppningsbar ventilation mm när du beställer ditt växthus!

4 års garanti

Vi lämnar 4 års garanti för tillverkningsfel på detta växthus.

Låga priser utan mellanhänder

Vi erbjuder växthus av hög kvalitet i kanalplast till lägre priser än vad många butiker säljer billiga växthus i glas.

Liknande växthus av samma kvalité på material och konstruktion kostar vanligtvis 50-70% mer i andra butiker. Vi kan hålla lägre priser än andra butiker eftersom vi köper i stor kvantitet direkt från tillverkande fabrik utan fördyrande mellanhänder (som lägger påslag på priset - ofta i flera led), samtidigt som vi håller låga egna marginaler. Detta gör att vi kan pressa priset maximalt till dig som konsument, utan att tumma på kvalitén.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?